şuan bende kullanıyorum.Eşimde promotil men kullanıyor.ill tüp bebek tedavim kimyasal gebelikle sonuçlanınca önerdi doktorum. Şuana kadar bi değişiklil yok henüz tahlil yaptırmadık. Yaklaşık 1 ay oldu kullanalı.3aylık aldık biz.Kızlar aranızda kullanan var mi pco var doktor verdi hep erkekler kullanmış konu bulamadım
şuan bende kullanıyorum.Eşimde promotil men kullanıyor.ill tüp bebek tedavim kimyasal gebelikle sonuçlanınca önerdi doktorum. Şuana kadar bi değişiklil yok henüz tahlil yaptırmadık. Yaklaşık 1 ay oldu kullanalı.3aylık aldık biz.[/QUOTE
Ben klomen kullaniyorum suan onun yaninda verdi ama size ne tup bebek asamasinda mi verdi
Eşim promotil men bende promotil womenı yaklaşık 1.5 ay kullandık hamile kaldım ramazan ayında ama 6.ncı haftaya girdiğimde düşükle sonuçlandı.malesef beta hcg değerlerimde düzensiz artmaya başlamıştı en son 988 de kalmıştı. Bu pazartesi düşük yaptım.şimdi yeniden kullanmaya başladık inşallah yeniden Rabbim nasip eder sağlıcakla hayırlısıyla .
görünürde bi sıkıtı yok doktorlar kesin bi şey söylemediler.tüp bebek tedavimde amh 0.78 çıkınca raporlu tüp bebek yaptıkBi problem varmıydı sizde acaba inşallah ennkısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah
Benim kuzenim başladı kullanmaya acıkcası bende istiyorum faydalı olursa amh ne oluyodugörünürde bi sıkıtı yok doktorlar kesin bi şey söylemediler.tüp bebek tedavimde amh 0.78 çıkınca raporlu tüp bebek yaptık
Eşimin değerleri de değişken çıkıyor genelde.sizde mi başladınz kullanmaya
yumurta rezervini gösteren testin adı kan tahlili ile bakılıyor. İnşallah olur faydası sabırla duayla bekleme devam. :)Benim kuzenim başladı kullanmaya acıkcası bende istiyorum faydalı olursa amh ne oluyodu
yumurta rezervini gösteren testin adı kan tahlili ile bakılıyor. İnşallah olur faydası sabırla duayla bekleme devam. :)
kadınlar yumurta kalitesini üremeyi arrtırmak için vermişti doktorum.Peki bu ilaç yumurta mi geliştiriyor ne amaçla verildi size.
Benim kuzenim kullanıyo sonuç alırsa yazarım inşallah benim doktorumda benzer bir ilaç berdi ama hap şeklinde benim ki adı imprlyMerhaba merak ettim ilactan sonuç alabildinzmi
kullanırken 4 yılda ilk kez kendiliğimden gebe kalmıştım.am 6.ncı haftada düşük oldu.şimdi bata 5 gün kaldı bekliyorumMerhaba merak ettim ilactan sonuç alabildinzmi
Çok sevinirimBenim kuzenim kullanıyo sonuç alırsa yazarım inşallah benim doktorumda benzer bir ilaç berdi ama hap şeklinde benim ki adı imprly
Allah kimsenin emeğini boşa gidermesin bende tüp bebek ile kimyasal gebelik ve sonra tekrr düşük yaşadım bu ilacı kullanıyorum 1 ay sonra tedaviye başlıycaz inşAllahkullanırken 4 yılda ilk kez kendiliğimden gebe kalmıştım.am 6.ncı haftada düşük oldu.şimdi bata 5 gün kaldı bekliyorum
3 ay kullandim herhangi bir sonuc alamadim bu ay esimede verdi beklemedeyizMerhaba merak ettim ilactan sonuç alabildinzmi
Bende pcos var eşimde onemli bi sorun yok ama ilaç etkili gibi hissediyorum adetim düzenli oluyor 2 aydır bu ay yumurtlama oldu ama iliski olmadı yoksa ümitliydim sizin sorununuz ne peki cnm3 ay kullandim herhangi bir sonuc alamadim bu ay esimede verdi beklemedeyiz
Benimde ayni pcos esimde de yok bu ay tekrar tahlil yapilcak esime rahim filmi cekildim uc kere klomen tedavisi gordum bir yildir da cocuk istiyoruz sen basladin mi tedaviyeBende pcos var eşimde onemli bi sorun yok ama ilaç etkili gibi hissediyorum adetim düzenli oluyor 2 aydır bu ay yumurtlama oldu ama iliski olmadı yoksa ümitliydim sizin sorununuz ne peki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?