Gebeliğe Hazırlık Promotil women

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9.ayda başlıycaz tedaviye klomen aşılama hepsi oldu tutmadı eşimde vardı onceden bitkisel kürlerle aştık şimdide bu sorunumuz var umarm bunuda aşabiliriz ama benim 3 yıl oldu çocuk isteyeli

Allah kimsenin emeğini boşa gidermesin bende tüp bebek ile kimyasal gebelik ve sonra tekrr düşük yaşadım bu ilacı kullanıyorum 1 ay sonra tedaviye başlıycaz inşAllah
amin inşallah vitaminin faydalı olduğuna inanıyorum bende hatta 3 ay kullandım din bitti. Bakalım yeniden hamile kalıp evladıma kavuşurum inşallah bata 2 3 gün kaldı.

promotil women içerik olarak baya iyiymiş sanırım
Aynen iyi ben kullandım ek olarak biosteron ve imprly kullandım yumurta kalitesi için tüp bebek tedavimin başında be hamd olsun 4 yumurta toplandı üçü doludu ikisi döllendi hamileyim bile şimdi yani kaliteyi arttırdı bence

tüp bebek tedavisinden ne kadar önce kullandınız ?

tüp bebek tedavisi sırasında da kullandınız mı ? biz ocak ortasında başlayacağız tedaviye daha başlamadım ben . o yüzden sordum. doktor sadece folik asit kullan dedi
başka ek vitamin vermedi

Merhaba, eşim yaklaşık 5 ay kullandı, ben 1,5 aydır kullanıyorum. İnanılmaz memnun kaldım, amh değerimi nerdeyse 3 katına çıkarmış, yumurta rezervimi çok arttırdı. Keşke daha önce başlasaydım çünkü bu tarz vitaminlerin gerçek etkisi 3 ay sonra çıkıyor. Sadece çocuk için değil, özellikle 30 yaşından sonra mutlaka kullanılmalı.

Amh değeriniz kaçtı şu an kaç oldu, yaşınız kaç. Gerçekten 3 katı artış sağlıyorsa hemen alacağım.

Bnde 20 gundur fln kullaniyorum esimle beraber. Umarim faydasini gorururz..

Amh değeriniz kaçtı şu an kaç oldu, yaşınız kaç. Gerçekten 3 katı artış sağlıyorsa hemen alacağım.
36 yaşındayım, Ocak ayında amh 1.71 idi, Eylül’de yaptırdım 3,64 çıktı. Doktor amh değeri değişmez dedi ama bu kadar fark olamaz çünkü ikisini de aynı laboratuvarda yaptırdım.

Gorduk valla
Merhabalar sizde mi kullandınız , bnde de çikolata kisti var 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum 1 tane gelişip çatlıyor ama kalitesiz dedi , progestan değerimde düşük. yumurta rezervini arttırmak için mi kullandınız ?

Yumurta rezervi ilacla artmaz ki. Ancak yumurtanizin kalitesini arttirabilirsiniz. Progestan degerim hic olculmedi bilmiyorum ama ben sadece yumurtamin daha saglikli olmasinda katkisi olur diye almistim. Esimede sperm kalitesi icin. Ikimizde de bir sorun yoktu ama vitaminin yararinin olcagina inaniyorum. 1 kutunun yarisindayken hamile kalmisim tabi biz o kutulari bitirene kadar devam ettik yinede. Icerigi cok iyi mutlaka faydasi olur ihtiyaciniz olan herseyi tek vitaminle cozuyosunuz en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…