Cnm lh kaçtı senin peki pcostaBenimde ayni pcos esimde de yok bu ay tekrar tahlil yapilcak esime rahim filmi cekildim uc kere klomen tedavisi gordum bir yildir da cocuk istiyoruz sen basladin mi tedaviye
11 canimCnm lh kaçtı senin peki pcosta
amin inşallah vitaminin faydalı olduğuna inanıyorum bende hatta 3 ay kullandım din bitti. Bakalım yeniden hamile kalıp evladıma kavuşurum inşallah bata 2 3 gün kaldı.Allah kimsenin emeğini boşa gidermesin bende tüp bebek ile kimyasal gebelik ve sonra tekrr düşük yaşadım bu ilacı kullanıyorum 1 ay sonra tedaviye başlıycaz inşAllah
Allah gönlünüze göre versinamin inşallah vitaminin faydalı olduğuna inanıyorum bende hatta 3 ay kullandım din bitti. Bakalım yeniden hamile kalıp evladıma kavuşurum inşallah bata 2 3 gün kaldı.
Pcos'mu var acaba sizdede?amin inşallah vitaminin faydalı olduğuna inanıyorum bende hatta 3 ay kullandım din bitti. Bakalım yeniden hamile kalıp evladıma kavuşurum inşallah bata 2 3 gün kaldı.
Aynen iyi ben kullandım ek olarak biosteron ve imprly kullandım yumurta kalitesi için tüp bebek tedavimin başında be hamd olsun 4 yumurta toplandı üçü doludu ikisi döllendi hamileyim bile şimdi yani kaliteyi arttırdı bencepromotil women içerik olarak baya iyiymiş sanırım
tüp bebek tedavisinden ne kadar önce kullandınız ?Aynen iyi ben kullandım ek olarak biosteron ve imprly kullandım yumurta kalitesi için tüp bebek tedavimin başında be hamd olsun 4 yumurta toplandı üçü doludu ikisi döllendi hamileyim bile şimdi yani kaliteyi arttırdı bence
Yaklaşık iki ay cnm yumurta toplanana kadar devam ettimtüp bebek tedavisinden ne kadar önce kullandınız ?
Merhaba, eşim yaklaşık 5 ay kullandı, ben 1,5 aydır kullanıyorum. İnanılmaz memnun kaldım, amh değerimi nerdeyse 3 katına çıkarmış, yumurta rezervimi çok arttırdı. Keşke daha önce başlasaydım çünkü bu tarz vitaminlerin gerçek etkisi 3 ay sonra çıkıyor. Sadece çocuk için değil, özellikle 30 yaşından sonra mutlaka kullanılmalı.
36 yaşındayım, Ocak ayında amh 1.71 idi, Eylül’de yaptırdım 3,64 çıktı. Doktor amh değeri değişmez dedi ama bu kadar fark olamaz çünkü ikisini de aynı laboratuvarda yaptırdım.Amh değeriniz kaçtı şu an kaç oldu, yaşınız kaç. Gerçekten 3 katı artış sağlıyorsa hemen alacağım.
Mutlaka görürsünüz, etkileri birkaç ay sonra başlıyor ama insan kendini çok zinde ve enerjik hissediyor.Bnde 20 gundur fln kullaniyorum esimle beraber. Umarim faydasini gorururz..
Mutlaka görürsünüz, etkileri birkaç ay sonra başlıyor ama insan kendini çok zinde ve enerjik hissediyor.
Merhabalar sizde mi kullandınız , bnde de çikolata kisti var 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum 1 tane gelişip çatlıyor ama kalitesiz dedi , progestan değerimde düşük. yumurta rezervini arttırmak için mi kullandınız ?Gorduk valla♥
Merhabalar sizde mi kullandınız , bnde de çikolata kisti var 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum 1 tane gelişip çatlıyor ama kalitesiz dedi , progestan değerimde düşük. yumurta rezervini arttırmak için mi kullandınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?