Gelinlik Modelleri Pronovıas 2013 collectıon prevıew

çok güzeller yahu dün ben de feysbukta görmüştüm bu modelleri o zaman eklesem bi ara demiştim sen eklemişsin ellerine sağlık. ilk posttakilerden 1 ve 4'e bayıldım. özellikle 4 çok hoş sanırım 3 boyutlu dedikleri lazer kesimler beni her zaman çekiyor.

manuel motaların da ilk 4ü çok güzel.

benim beğendiklerim bi de şunlar var yukarda ekli mi anlayamadım fotolardan

delta

diagonal

dogma

görüldüğü üzere hepsi çiçekli

Ben en çok çekimleri, yeni seti beğendim desem. Ay geçen seneki karanlık fondan sonra bu ne kadar güzel, iç açıcı bir mekan düzenlemesi olmuş. Beyaz ortam, renkli çiçekler filan Koleksiyonda en çok manuel motanın yeni omuz tiplerini beğendim.

kızcağız da mutlu baksana gülüyor hep

cidden ama geçen sene hem karanlık bi fon vardı hem kızlar suratsızdı bunlar daha iç açıcı olmuş

Bence de gelinliklerden çok arka fona sevindim ben de İçimiz açıldı yahuuu

Jenny Packman sayesinde tül detaylı omuzlar bu senenin modası olacak anlaşılan. Pronovias da modaya uymuş, çok güzeller gerçekten.

Eki Görüntüle 356096
benim 3 temmuzda düğünüm ve pronovais bu modelinin diktirmeye karar vardim

Eki Görüntüle 356097 ama bu modelde çook güzelmiş.

Hewiiiiii, sen ne yaptın gelinliği? Geçen gün Kadıköy'de yeni açılan Sahrem Moda diye bir yerde senin gelinliği gördüm. Biraz beldeki çiçekler farklıydı, onun dışında benzemiş gibi geldi bana. Bir bak istersen. Söğütlüçeşme Camii'nin sırasında, ona yakın...

mayısta bitecek inş paylaşacağım sizinle ve çok güzellll :) böle dantelli rarkadan kurdeleli acılıyo inci ve saworoski taşlı dantelli duvaklı felan felan ay çok güzel yaaaa :) ama bu iki gelinlike de bayıldım benimkinden daha güzeller gibi ama olsun =)

canım modeli bursada bir yere sordum 1000 tlye dikeriz dediler bu hafta sonu moda evlerinide gezicem hem model hem fiyat bakıp vericem dikime kısmet olursa.

bunlar da kısa pronoviaslar. sanırım çekimler defileden

VADUZ - Pronovias by Manuel Mota 2013 Bridal Collection

VAINICA - Pronovias by Manuel Mota 2013 Bridal Collection

VAIVEN - Pronovias by Manuel Mota 2013 Bridal Collection

VALERY - Pronovias by Manuel Mota 2013 Bridal Collection

VALINA - Pronovias by Manuel Mota 2013 Bridal Collection

VALLE - Pronovias by Manuel Mota 2013 Bridal Collection

VILLENA - Pronovias by Manuel Mota 2013 Bridal Collection

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım pronoviasin 2013 glamour serisinden DOLOMİTA modelini çok begendim düğünüme 2.5 ay var pronoviastan alsam yetişmicek başka bir terziye diktirmeyı dusunuyorum sizce model nasıl yorumlarınızı beklıyorum cok kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…