Gelinlik Modelleri Pronovias Alce

yanlış bilmiyorsam türkiyede gümrük limiti 100 euro. yani gelinliğin paketinde gönderilen faturanın 100 euro altında olması gerekiyor vs. bu tarz sitelerde limiti belirtiyorsun, onlar ona göre paketleyip, faturalandırıp gönderiyor. bayram, yılbaşı gibi zamanlara denk getirirsen sanırım daha yüksek miktarlardaki faturaları da çekebiliyorsun gümrükten.

gelinliğin hakkında hiçbir şüphen olmasın.bence çok zarif bir gelinlik.eminin sanada her gelin gibi çok yakışacaktır.

tesekkur ediyorum kizlar cok daha guzelleri sizlerin olsun insallah. benim dugunum haziran 2011de oldu ve dugunumden 2 ay sonra da sattim gelinligimi zaten. cok tatli birine kismet oldu, insallah mutluluk huzur getirir onun evliligine de.

ben gelinligimi piyasasina gore uygun almistim biraz, neden oldugunu ilk sayfalarda anlatmistim, sadece gelinlik 1780$a mal oldu bana ama duvak ve tarlatan haric. eksiklerini turkiyeden tamamlamistim.

bu da uzerimdeki hali:

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

Gercekten bende cok begendim ayrica her defasinda buyuk sabir ve incelikle anlatmissiniz tebrik ediyorum..bahsettiginz siteyi inceledim benim begendigim adela modelide var sitede asigim o modeleee ama fiyatlari yazmiyor satin alma asamalrinida bir buladar sabirla anlatabilirmisiniz acaba:)

Su gibi olmussunuz harikaa:) benim begendigm midele bekadr benzio:))

tesekkur ediyorum oncelikle :)

Elimden geldigi kadar yardimci olmaya calistim, faydalananlar olduysa ne mutlu bana. Adela modeli sale kisminda yani stoklarinda var mi yoksa diktirecekler mi? Bazi buyuk markalarin fiyatlarini yazmiyorlar ya email yazmak lazim onlara ya da telefonla aramak. Ineternette bulabildigim kadari ile 2145$ mis begendiginiz model ama yine ilk sayfalarda yazdigim teslim suresi uzun olan bridalgown.net adresinden alirsaniz-ki orjinal satiyor bu site de- fiyati 1572$ oluyormus. Dedigim gibi bu site her zaman 500$ daha indirimli satiyor :)
benim aldigim sitede sale kismindaki gelinlikler de biraz indirimli oluyor cunku magaza bi sekilde onu bi gein icin getirtiyor ama gelin almaktan vezgeciyor mesela stokta kaliyor bu sefer o gelinlik. sample gelinlik degiller tekrar hatirlatmam gerekirse..
ben debit kartimla almistim eger karar verirseniz alma konusunda yardimci olmaya calisirim yine..

Tesekkur ederim.. Cvabinizi okuyunca hemen siteye baktim ablalarimda floreteyi cok begendiler daha dantelli diye olsa gerek:) simdi sunu anlayamadm ben burdan siparis verince benim icin diktireceklermi yani orjinal olucak ispanyadan gelicek oylemi?

Son düzenleme:
Tesekkur ederim.. Cvabinizi okuyunca hemen siteye baktim ablalarimda floreteyi cok begendiler daha dantelli diye olsa gerek:) simdi sunu anlayamadm ben burdan siparis verince benim icin diktireceklermi yani orjinal olucak ispanyadan gelicek oylemi?

evet aldiginizda siparis verilecek ispanyaya ve istediginiz bedende dikilecek, prensibi herhangi bir pronovias magazi ile ayni yani. ama bi guzel yani anlattigim gibi sitenin sale kisminda bulunan dikimi tamamlanip magazaya gonderilmis gelinlikleri de alabiliyor olmaniz ki ben gelinligimi bu sekilde almistim.
sorulariniz olursa yardimci olmaya calisirim tekrardan

Siteye baktim florete vardi ama hazirmi dikilecekmi bilmiyorum fiyatida 1772$ di galiba hazir olup olmadigi nasil anlicam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…