biraz arastirma yapinca, urtdisindaki gelinlerin kullandigi forumlarda sitelerde biraz zaman gecirince hangi site nasil urun satiyormus hepsi kolayca anlasiliyor.
ben alirken orijinalliginden emindim, site geri gonderirsen odemeni de yaparim diyo zaten.
TRye gonderim konusunda arkadaslarla konusmstuk, gonderiyormus ama gumruk vs o isler nasil halledilir hic bilmiyorum(
Kızlar, başka başka topiclere de yazdım ama, bi de konu açayım dedim.
gelinliğimi online olarak pronovias mağazasından sipariş verdim ve bi haftada teslim aldım.
denemeden aldığım için baya korkmuştum ama gelinliğim çoookkk güzell!!
aşık oldum
Eki Görüntüle 158666 Eki Görüntüle 158667 Eki Görüntüle 158665
dugunumden bi kac kare ekledim, 5. sayfada gorebilirsiniz
Gercekten bende cok begendim ayrica her defasinda buyuk sabir ve incelikle anlatmissiniz tebrik ediyorum..bahsettiginz siteyi inceledim benim begendigim adela modelide var sitede asigim o modeleeeama fiyatlari yazmiyor satin alma asamalrinida bir buladar sabirla anlatabilirmisiniz acaba:)
Tesekkur ederim.. Cvabinizi okuyunca hemen siteye baktim ablalarimda floreteyi cok begendiler daha dantelli diye olsa gerek:) simdi sunu anlayamadm ben burdan siparis verince benim icin diktireceklermi yani orjinal olucak ispanyadan gelicek oylemi?
Siteye baktim florete vardi ama hazirmi dikilecekmi bilmiyorumfiyatida 1772$ di galiba hazir olup olmadigi nasil anlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?