Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Pronovias Kokteyl Abiye Elbisesi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
2013 Pronovias Kokteyl Abiye Elbisesi

Pronovias Firması tarafından hazırlanan Kokteyl elbise modellerinde özellikle, yeşil sarı siyah kırmızı krem renk ve mavinin her tonları kullanılmış. Straplez ve tek omuzdan askılı siyah elbise modellerini bu kolleksiyonda tek geçiyorum.

2013 yılı için özel olarak hazırlanan bu kolleksiyondaki elbiseleri, dilerseniz düğünlerde, kokteyllerde yada gece yemeklerinde kullanabilirsini. Özellikle uzun olarak dizayn edilmiz ve yırtmaçları ile hareketlendirilmiş bu elbiseleri galerimizden görebilirsiniz.

$abiye_169.webp

$abiye_elbise_2012.webp

Eki Görüntüle 566334

merhabalar,

haziranda ablamın oğlunun sünnet düğünü olacak. teyze olarak nasıl birşey giymem lazım şimdiden kafayı yeme noktasına geldim.
sizce nasıl bişeyler bakmalıyım? ablam beyaz uzun bir gece elbisesi giymeyi düşünüyor, sünnet anneleri öyle giyormuş artık öyle diyor.
ablamdan daha iddaalı olmak istemiyorum çünkü sünnet annesi onun en güzel günü ama aynı zamanda şıkta olmak istiyorum.
ay bilemedim kızlar yaa.

bursalıyım, burda abiye için güzel mağazalar var ama hazır almak yerine ben diktirmek istiyorum güzel birşey.

ayy nolur yardımcı olunnnn

Merabalar Pronovias'ı bende sürekli takip ederim.2012 son baharında bir elbisesini beğenip Nişantaşındaki mağazasına gittiğimde elbisenin bir dahaki sezona geleceğini söylediler.Yani Pronovias'ın çıkardığı sezon Türkiyeye bir sezon sonra geliyor daha sonra Barcelona'ya gidip elbisemi alabilmiştim.Bakalım beğenecekmisiniz? Ben aşık olmuştum

Eki Görüntüle 597611

merhabalar,

haziranda ablamın oğlunun sünnet düğünü olacak. teyze olarak nasıl birşey giymem lazım şimdiden kafayı yeme noktasına geldim.
sizce nasıl bişeyler bakmalıyım? ablam beyaz uzun bir gece elbisesi giymeyi düşünüyor, sünnet anneleri öyle giyormuş artık öyle diyor.
ablamdan daha iddaalı olmak istemiyorum çünkü sünnet annesi onun en güzel günü ama aynı zamanda şıkta olmak istiyorum.
ay bilemedim kızlar yaa.

bursalıyım, burda abiye için güzel mağazalar var ama hazır almak yerine ben diktirmek istiyorum güzel birşey.

ayy nolur yardımcı olunnnn

Merabalar,herkesin mutlaka bu diktirme sevdasına bir kez tutulup hayal kırıklığını yaşadığını düşünüyorum.Lütfen sende heveslenip böyle bir hata yapma.Artık moda konusunda Türkiyede bu kadara çok seçenek varken zaman ve para kaybetme lütfen!!!

Sana müthiş bir site vericem.Burası Nişantaşında Mia Abiye internetten girip elbiselere aşık olacağına garanti veriyorum :))

Back
X