propess fitil

Belkibiumut

Küçük bir kız geldi evimize ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
3.024
4.306
83
Kızlar aranızda bu fitille doğum yapan oldu mu acaba bana suni sancıdan daha etkili denildi ve 18 saat boyunca uygulandı sancılarım arttığı halde açılma ilerlemedi ve fetal distres diye acil sezaryen oldum cevremdekiler seni kandırmışlar düzgün bir ebe yada doktor olsaydı normal doğum yapabilirdin diyorlar ilki normal doğumdu bunda neden öyle oldu anlamadım çok canım sıkılıyor çok kafama takılıyor sezaryn çok zor

Bende ebeyim çok doğru bir karar verilmiş
Normal doğum şansım yok muydu acaba ilk doğumum o kadar güzel o kadar kolaydı ki şimdi ameliyatlı olmak çok zorluyor beni kendime oğluma yetemiyorum gibi hissediyorum çok canım sıkılıyor :/

Normal doğum şansım yok muydu acaba ilk doğumum o kadar güzel o kadar kolaydı ki şimdi ameliyatlı olmak çok zorluyor beni kendime oğluma yetemiyorum gibi hissediyorum çok canım sıkılıyor :/
Fetal distres durumunda neden normal Doğum ile riske atılsın ki böyle düşünün dışarıdakilere değil hekimiz ile görüşün bence bir çok anne sezeryan oluyor Emin’im iyileşeceksiniz ikinizde sağlıklısınız sonuçta şükür etmek lazım

Çok şükür olacağı varmış demek ki teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…