Erkek İnfertilitesi Propolis Arı Sütü Polen Bal Karışımı Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Afilim92

♡cennet kokulum geldi ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
15.666
20.349
398
Saracoglu nu izledikten sonra arı sütu propolis polen bal karışımı hazirlattirdim sertifikali bir yerden.Adamin dediğine göre bir ay kullanip esi hamile kalan da olmus bir kac ay kullanip hamile kalan da.Aranizda esi bu karisimi kullanıp sayisi hizi morfolojisi duzelen var mi?

Bu ay başladık bizde ama ben anzer balı orjinal sitesinden aldım oldukça pahalı oldu dışarıdakilere güvenmiyorum bakalım bugün hamilelik belirtilerim var gibi ama bilemiyorum ayıptır söylemesi ilişki sırasında eşim biraz hırpaladı ondan da olabilir

Ben de büyük bir yerden aldim hatta ballar cok pahaliydi.Adam kendisi dedi ki bal sekersiz olsun yeter pahalisini almana gerek Yok diger maddeleri taşıyıcı gorev yapacak dedi ben de tamam dedim ona ragmen yarim kilo balli karışım 220 tl tuttu 190 a verdi insallah sifa olur

Ne için bu karışım morfoloji içinmi

benim bir arkadaş kullandı ama kocasında sorun yoktu kendi de yedi o ay hidroskopi falan da olmuştu hamile kaldı

Zaten yarim kiloluk karışım bitene kadar devam test yaptırır yukseldiyse devam ederiz ne duyuyorsam iyice arastirip bilincli bir sekilde uyguluyorum sifa Allah tan vesile olsun insallah
öyle ben de elimden geldiğince yapmaya çalıştım bu zamana kadar bakalım artık aşılamaya karar verdik hayırlısı sizin ne zamandır olmuyor

öyle ben de elimden geldiğince yapmaya çalıştım bu zamana kadar bakalım artık aşılamaya karar verdik hayırlısı sizin ne zamandır olmuyor
Benim nisanda bir kimyasal hikayem var maalesef Rabbim herkese muradini versin

Arkadaşlar bal polen propolis arı sütü karışımında en önemli olay balın şekersiz olmasıdır ayrıca gerçek karışım içinde ginseng de konulması gerekiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bem de tescilli markadan karisim yaptırdım gerek yok baska bala

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim eşim ameliyattan once kullanmıştı.1 ay sonraki testte morfoloji de hareketlilikte biraz artmisti ama onun yanında keçiboynuzu kürü,proxeed plus ,kuruyemis ,evicap da kullandik.Artik hangisi etki etti bilmiyorum.2. Kavanozu da aldim ameliyat sonrasi doktor bir şey onermedigi icin biraktik.Ari sutu,polenle hamile kalan bir arkadasim vardi.

Soylediklerinizin tamamini esim de kullaniyor insallah fayda eder bu ay umutluyum Rabbim ol der insallah biz de hamile kaliriz

Bem de tescilli markadan karisim yaptırdım gerek yok baska bala
Şimdi atlanılan ve bilinmeyen bu konuda bazı eksiklikler var bunları lütfen herkes okusun çünkü ben baya araştırdım

1 çocuk için karışım yapılıcaksa kullanılan bal karakovan balı olacak
2 kullanılan ürünün içinde gerçek ginseng olacak yoksa fayda etmez
3 ülkemizde kullanılan propolislerin tamamı alkol ile yada silisyum dioksit ile ayrıştırılıyor çünkü bu madde olmazsa yapışkan reçine olan propolis toz haline gelmez ama bu kimyasal sayesinde akar akar tuz gibi toz haline geliyor bunu bütün firmalar kullanıyor dolayısıyla bu maddeyi araştırın ne kadar zararı var okuyunuz benim aldığım yerde saf ham propolis asla kimyasal kullanılmadan karışıma katılıyor yani balın tescilli yerden alınıp alınmmaması bir şey ifade etmiyor ayrıca kimyasal girdiğinden dolayı yapılan karışım bir işe yaramaz aynı hatayı bende yaptım ama öğrenince şok oldum internetten araştırın bu malzemeyi sağlıcakla kalın

Ben sadece ari sütü ariyorum acaba hangi marka iyidir bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…