Bu ay başladık bizde ama ben anzer balı orjinal sitesinden aldım oldukça pahalı oldu dışarıdakilere güvenmiyorum bakalım bugün hamilelik belirtilerim var gibi ama bilemiyorum ayıptır söylemesi ilişki sırasında eşim biraz hırpaladı ondan da olabilir
Ne için bu karışım morfoloji içinmiBen de büyük bir yerden aldim hatta ballar cok pahaliydi.Adam kendisi dedi ki bal sekersiz olsun yeter pahalisini almana gerek Yok diger maddeleri taşıyıcı gorev yapacak dedi ben de tamam dedim ona ragmen yarim kilo balli karışım 220 tl tuttu 190 a verdi insallah sifa olur
benim bir arkadaş kullandı ama kocasında sorun yoktu kendi de yedi o ay hidroskopi falan da olmuştu hamile kaldıBen de büyük bir yerden aldim hatta ballar cok pahaliydi.Adam kendisi dedi ki bal sekersiz olsun yeter pahalisini almana gerek Yok diger maddeleri taşıyıcı gorev yapacak dedi ben de tamam dedim ona ragmen yarim kilo balli karışım 220 tl tuttu 190 a verdi insallah sifa olur
Hepsine sifa kadin da kullaniyor erkek deNe için bu karışım morfoloji içinmi
Merak ettigim erkekler uzerindeki etkisibenim bir arkadaş kullandı ama kocasında sorun yoktu kendi de yedi o ay hidroskopi falan da olmuştu hamile kaldı
karı koca yediler onlar zaten canım etkisi kesinlikle olmuşturMerak ettigim erkekler uzerindeki etkisi
Zaten yarim kiloluk karışım bitene kadar devam test yaptırır yukseldiyse devam ederiz ne duyuyorsam iyice arastirip bilincli bir sekilde uyguluyorum sifa Allah tan vesile olsun insallahkarı koca yediler onlar zaten canım etkisi kesinlikle olmuştur
öyle ben de elimden geldiğince yapmaya çalıştım bu zamana kadar bakalım artık aşılamaya karar verdik hayırlısı sizin ne zamandır olmuyorZaten yarim kiloluk karışım bitene kadar devam test yaptırır yukseldiyse devam ederiz ne duyuyorsam iyice arastirip bilincli bir sekilde uyguluyorum sifa Allah tan vesile olsun insallah
Benim nisanda bir kimyasal hikayem var maalesef Rabbim herkese muradini versinöyle ben de elimden geldiğince yapmaya çalıştım bu zamana kadar bakalım artık aşılamaya karar verdik hayırlısı sizin ne zamandır olmuyor
amin hayırlarla sağlıcakla nasip olur bizlere de inşallah aminBenim nisanda bir kimyasal hikayem var maalesef Rabbim herkese muradini versin
Soylediklerinizin tamamini esim de kullaniyor insallah fayda eder bu ay umutluyum Rabbim ol der insallah biz de hamile kalirizBenim eşim ameliyattan once kullanmıştı.1 ay sonraki testte morfoloji de hareketlilikte biraz artmisti ama onun yanında keçiboynuzu kürü,proxeed plus ,kuruyemis ,evicap da kullandik.Artik hangisi etki etti bilmiyorum.2. Kavanozu da aldim ameliyat sonrasi doktor bir şey onermedigi icin biraktik.Ari sutu,polenle hamile kalan bir arkadasim vardi.
Şimdi atlanılan ve bilinmeyen bu konuda bazı eksiklikler var bunları lütfen herkes okusun çünkü ben baya araştırdımBem de tescilli markadan karisim yaptırdım gerek yok baska bala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?