PROPOLİS ARI SÜTÜ VE ARI POLENİ

oezlem_sa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
106
47
98
53
Bu üçünün yumurtlamayı arttırdığını ve yumurta kalitesini yükselttiğini söylüyorlar. Kullanıp aranızda hamile kalan var mı ?

ben daha onceden bi kac topikte okudum faydasini goren cok. bende bu ay gecikmelide olsa yedim. bi fayda ederse yazarim.

Bende kullanmaya yeni bsşladım. Amh değerim 6 ay içinde 1.2 den .0.25 düşmüş. Çıkartmaya uğraşıcam

Bende kullanmaya yeni bsşladım. Amh değerim 6 ay içinde 1.2 den .0.25 düşmüş. Çıkartmaya uğraşıcam

amh degeri pek bisey ifade etmiyor da nasil boyle bi dusukluk oldu ki. kac yasindasin? ben mesela yasimdan dolayi yemeye basladim.

44 yaşındayım. Bütün değerler çok iyi doktor yaşıma göre çok çok iyi diyor. Ben over kist olmuştum. Ameliyat oldum. Ondan sonra değerlerim çok düştü. Ekim sonunda 1 tüp bebek denemem oldu 5 yumurta toplandı. Biri kalitesi kötü idi değeri ise 4. Kalite 2. Gün emriyo idi ama olmadı :( tekrar deniyeceğiz. O zamana kadar yumurta rezervi ve kalitesini yükseltmem lazım.

44 yaşındayım. Bütün değerler çok iyi doktor yaşıma göre çok çok iyi diyor. Ben over kist olmuştum. Ameliyat oldum. Ondan sonra değerlerim çok düştü. Ekim sonunda 1 tüp bebek denemem oldu 5 yumurta toplandı. Biri kalitesi kötü idi değeri ise 4. Kalite 2. Gün emriyo idi ama olmadı :KK43: tekrar deniyeceğiz. O zamana kadar yumurta rezervi ve kalitesini yükseltmem lazım.

anladim cnm. bende 43 yasindayim. moralini bozma olur insallah. benim 15 aylik kizim var. birde yetiskin ogullarim ilk evliligimden. bizde 2.icin ugrasiyoruz. tup istemiyoruz kizimda organik zaten. bizim 40 yas ustu diye topigimiz var tup bebek ozel formundan. bi goz at derim ben sana. orda bikac arkadasimiz 45.nde tuple bebek sahipi oldular. senin neden olmasin ki Allahin izniyle.

Tesadüf işte aynı durumdayım. 1. Evliliğimden 18 yaşında oğlum var. İnşallah banada nasip eder rabbim. Allah evlatlarını sana bağışlasın.

ben arı sütü polen kullanıyorum 3 aydir eşime de kullandı ve 19 ay sora ilk defa hamile kaldım, gerci kimyasal gebelik oldu sonra düştü ama o bile umut oldu oyuzden devam edicem ari sütü ve polene. bir de coraspirin de kullanmaya başlamıştım 1 aydır

Back
X