Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimProgestan akıntı yapiyor, gebelik ilerledikçe de akıntı artıyor, ikisi de sebep yani, gayet normal
Fitil akiyormu dışarıya canim ondan olabilir ic camasirinla beyaz fitil gozukuyormu erimiş şekilde bendede ve genelde herkese öyle oluyorMerhaba kızlar, Protestan kullanıyorum 30 tabletten 3 tane kaldı. Ama kullanmaya başladım başlayalı iç kıyafetimde ıslanma oluyor bildiğiniz su gibi. Boydan boya ıslanıyor. Sizce sebebi Protestan mı yoksa başka bir şey olabilir mi? 8 haftalık hamileyim.
Tamamdır teşekkür ederimnormal. ben 2.5 ay kadar kullandım. progestan, artı gebelik dolayısıyla artan vajinal akıntı iç çamaşırı ıslatıyor.
sürekli değiştirin veya günlük ped kullanın. o bölgeyi sürekli kuru tutmaya calisin. enfeksiyon veya mantar oluşmaması için![]()
Fitil evet parça parça akıyor sabah uyandığımda görüyorum, ama sonrasında saf temiz su gibi akıntı devam ediyorFitil akiyormu dışarıya canim ondan olabilir ic camasirinla beyaz fitil gozukuyormu erimiş şekilde bendede ve genelde herkese öyle oluyor
Evet bendede oluyor acaba kaciriyormuyum diyorumFitil evet parça parça akıyor sabah uyandığımda görüyorum, ama sonrasında saf temiz su gibi akıntı devam ediyor
Aaa evet ya demekki normal bir durummuşEvet bendede oluyor acaba kaciriyormuyum diyorum
Aynen hakkında hayırlısı canımAaa evet ya demekki normal bir durummuş![]()
Ne tür bir akıntı acaba? Benim beyaz ilaç kalıntısı oluyor, ama aynı zamanda su gibi bir akıntım da varProgestan akıntı yapiyor, gebelik ilerledikçe de akıntı artıyor, ikisi de sebep yani, gayet normal
Ne tür bir akıntı acaba? Benim beyaz ilaç kalıntısı oluyor, ama aynı zamanda su gibi bir akıntım da var
Anladım, benim de aynı sanırım ondan, bi korktum nedense.. allahım güzel günler nasip etsin inşallah hepimizeİkisi de var, sürekli ıslak![]()