merhaba.oglum 21 aylık.daha ılk cocugum.ve cocukta dusunmuyorum.nıye o cocugu da rıske atıym.onda da olabılırmıs hastalık.zaten hayatım yeterınce zındana dondu.oglumu ıyı bısekılde yetıstırırsem yeter.protezı nereye yeptırdınız ssk karsıladımı.bız haceetpeye yaptırmıstık cok ta memnunuz para odemedık.akrılık protezımız.oglum 6 aylıkken taktırdık onun ıcın sankı dogustan oyleymıs gıbı oldu.etkılenmedı.sımdı cıkınca annecım tak dıyo kendı takmaya calısıyo...ve bıcok sey anlıyosundur zaten.içim yanıyo ama napıym aglamadıgım gun yok yıne de cok sukur ısyan etmıyorum.bundan sonra ıyı olsun yeter..
Arkadaşlar ben sol gözümü 5 yaşında hayvan saldırısı sonucu kaybetmiş biriyim şuan 33 yaşındayım 20 li yaşlardan itibaren gözün görmesini geçtim sırf belli olmasın anlaşılmasın diye burada yazılan tüm protez merkezlerini tek tek tek gezdim herkez paraya bakar olmuş amaç göz yuvasına ölçü al rengi yap gönder gitsin bu işin göz simetriği diye bir olayı var ya göz rengi tutmuyor ya kapak düşürüyor yada canlı durmuyor kara nokta gibi yapıp gönderdiler simetri kayık... psikolojik olarak yıprandım döktüğüm paralar işin cabası
* imka medikal _ankara
* haydarpaşa göz merkezi_istanbul
* oküler protez merkezi_istanbul
sonra tekrar
* imka medikal
Anlayacağınız bu yerleri karış karış gezdim.. Türkiye sınırları içinde beni mutlu eden işini büyük bir titizlikle yapan o yeri Rabbim'e şükürler olsun buldum . bunları yazmamdaki amaç benim gibi sorun yalıyanlara direk çözüm söylüyorum ben yıprandım yeni yaptıracak olanlar yıpranmasın diye...
istanbul PROMED şişlide Arzu KARSLIOĞLU işin ehli ustası büyük bir titizlikle göz simetriğim ayarlandı renk görüntü herşey kusursuz boş yere para saçıp klinik klinik gezmeyin diye yazıyorum. amacım reklam vs değil( saçma yorumlar yapacaklara asıl reklamcı olup mualefet olacaklara şimdiden söylüyorum ) Allah bin kere razı olsun kendisinden ve eşi Şafak bey den. bana hayatımı verdiler. Büyük bir sabır özveri ile işlerini yapan insanlar bu ilk görüşmede zaten anlıyorsunuz. doğru yerdeyim bu kez olacak diyorsunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun bu durumda olan herkese sabırlar diliyorum. ben artık mutluyum bu mutluluğu paylaşmayı birilerine fayda sağlamayı görev bildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?