lipstickkk Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2010 Mesajlar 259 Emoji Skoru 16 Puanlar 118 Yer İstanbul 21 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lipstickkk #1 Kızlar yarın pronailde takma tırnak yaptırıyorum. Jel mi akrilik mi yaptırmalıyım sizce?
lipstickkk Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2010 Mesajlar 259 Emoji Skoru 16 Puanlar 118 Yer İstanbul 22 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lipstickkk #2 Hiç fikri olan yok mu
A amator Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Şubat 2013 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 16 Yer İstanbul 6 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lipstickkk #3 lipstickkk .!.: Kızlar yarın pronailde takma tırnak yaptırıyorum. Jel mi akrilik mi yaptırmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... belki iş işten geçti ama yinede fikir olsun sonra okuyanlara ikisinide kullandım benim gibi elini ayağını hor kulllanan için ikiside fark etmior ama akrilik çok sahte duruyor jel daha doğal kalınlaşmıyor ben de tekrardan yaptırmayı planlıyorum....
lipstickkk .!.: Kızlar yarın pronailde takma tırnak yaptırıyorum. Jel mi akrilik mi yaptırmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... belki iş işten geçti ama yinede fikir olsun sonra okuyanlara ikisinide kullandım benim gibi elini ayağını hor kulllanan için ikiside fark etmior ama akrilik çok sahte duruyor jel daha doğal kalınlaşmıyor ben de tekrardan yaptırmayı planlıyorum....