- 28 Şubat 2011
- 14.189
- 17.591
- 498
- Konu Sahibi Kocasinacokasik
-
Canım sordumda en az 1 aylık takılıyormuş bazilarina göre dedikodusunu yaptigim kuzenim dediRegl doneminde bir kac gunlune taktir hevesini alirsin:)
Tesekkür ederim asagidaki yorumunuz icin sizede Iyi gecelerolumlu bakacak bir nokta yok. burada heralde "ayyy cnmmm o nasıl kuzen yyaaaa" tarzı yorum beklediniz ama olmadı.
iyi geceler.
ha bu arada protez tırnak kullandım bir süre sonra sıktı tavsiye etmem.
Dini yönünü bilemeyeceğim ama 2 kez farklı yerlere protez tırnak yaptırmış biri olarak bir pişman olduğumu söylemeliyim. Spor yaptığım dönemde 2 tırnağım kırıldı ilk 1 haftada.Kırılırken altta kendi tırnağım da kırıldı tabi. Ayrıca protez tırnak yapılırken tırnağın üst tabakasını törpülüyorlar incecik kalıyor tırnağınız. Bu protez tırnaktan kurtulması da ayrı dert. Özel bir solüsyona batırılmış pamuklar tırnakların üstüne sarılarak üstleri alüminyum folya ile kapatılıyor.Bir süre bekliyorsunuz ama tabi bütün protez tırnak erimiyor.Kalan protez tırnak da törpüleniyor ama tırnaklar incecik kaliyor tabi dokunduğunuzda bile acıyor. Bunu sormamışsınız gerçi ama bu da aklınızda bulunsun asagidaki tirnagida baya zarar veriyor Yani tesekkür ederim bilginiz icin
Asagidaki tirnagada baya zarar veriyor o zaman tesekkur ederim verdiginiz bilgi icinDini yönünü bilemeyeceğim ama 2 kez farklı yerlere protez tırnak yaptırmış biri olarak bir pişman olduğumu söylemeliyim. Spor yaptığım dönemde 2 tırnağım kırıldı ilk 1 haftada.Kırılırken altta kendi tırnağım da kırıldı tabi. Ayrıca protez tırnak yapılırken tırnağın üst tabakasını törpülüyorlar incecik kalıyor tırnağınız. Bu protez tırnaktan kurtulması da ayrı dert. Özel bir solüsyona batırılmış pamuklar tırnakların üstüne sarılarak üstleri alüminyum folya ile kapatılıyor.Bir süre bekliyorsunuz ama tabi bütün protez tırnak erimiyor.Kalan protez tırnak da törpüleniyor ama tırnaklar incecik kaliyor tabi dokunduğunuzda bile acıyor. Bunu sormamışsınız gerçi ama bu da aklınızda bulunsun diye yazdım.
Kuzenine ozeniyosun yaptırmak için can atiyosun bide burda kızı eleştiriyorsun sanane onun abdestinden sanami düştü derdi? Bana kalırsa bugün değilse yarn olmadı birgun sende bal gibi yaptrrsn. Kıza abdest kabul olmz diyosun burda konu açıyorsun madem biliyosun niye konu aciyosunKızlar ben protez tırnak yaptırmak ıstıyorum ama abdest geçmıyor tırnağa su degmedıgı için dıyorlar bilgisi olan var mı bu konuda çevremde o kadar çok protez tırnaklı kışiler var kı çok güzel duruyor özenıyorum ama apdest geçmezse asla yaptırmam kuzenım yaptırmış söyledım geçemiyorsa abdest dedım aman napıyım dedı sok oldum görsen inançlı baya duasız asla yatmaz sureklı dualar eder felan baya o lafı hiç beklemıyordum
Abdest gecmez bence su girmiyor oraya. Guzel tirnaklar icin protez taktirip kendi tirnaklarinizi yipratmaya gerek yok. Uzatmak zor birsey degil. Bir tirnak urunu kullaniyorum 2-3 gunde bir suruyorum. O urunu kullandigimdan beri tirnaklarimda en ufak kirilma, ayrilma olmadan uzadilar. Kendi istegimle kisalttim bir sure sonra. :) Uzatin sizde dogru durust birde manikurunuzu yaptirin. Cokta guzel tirnaklariniz olur.
Bende merak ettmKullandığınız ürün nedir acaba
Valla açık aradığımızdan değil kaşla göz arası kuzeninin gıybetini yaptın yeme biziya Bazıları sanki açık arıyor arkadaşlar ben burda örnek verdimkuzenimle alakalı yaşadığım birşeydi ki kendisini çok severim dinini elestırmek dedıkodu ne alaka ya kız kardeşim gibi severim kii ben herkesin inancına çok saygı duyarım farklı dinlerden arkadaşlarım var insan olması önemli kimsenin dini beni bağlamaz acıkcası sadece masumane bir soru sordum hepsi buydu
Kullandığınız ürün nedir acaba
Bende merak ettm
He canim he sanada Iyi gecelerValla açık aradığımızdan değil kaşla göz arası kuzeninin gıybetini yaptın yeme bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?