Protezlerimi çıkarttım (fotoğraflı)

Siz bence hiç konuşmayın kaç kişinin vebaline girdiniz acaba? Kaç kişi belirti göstermesine rağmen çıkarma bekle dediniz kendinizi övdünüz de övdünüz. Sizi dinleyip çıkarmayan onlarca kişi var. Bu arada ben de dahil..
olumsuzluk yaşayan kişilerin konularına gelip kendinizi övüp duruyorsunuz. Memnunum iyiyim diye? Size siz nasılsınız diyen var mı?
Ne diye gelip ben iyiyim oh 10 yıl oldu tavırlarınız?

Siz çıkarttırsanız dahi buraya gelip çıkardım diyemezsiniz o kadar eminim :)

Eeee onca vebale girip herkese övüp sonunda kötü oldum denmez..
Neyse benim konuma yorum yazmayın. Yaptığınız ayıp cünkü.

Bu konuda sizler nasılsınız diye sormadım. Gelip nispet yapar gibi ben memnunum oh mis süper deme hakkınız yok. Hasta insanların konularına girip ohhhh ben sağlıklıyım demek ne derece sağlıklı olur acaba.

Ben sizi samimi bulmuyorum. Yıllardır takip ettim mesajlarınızı, çok vebale girdiniz. Siz de bu sorunları yaşayacaksınız ve belki daha beterini daha kötüsünü. (Bu bir beddua değil asla değil)
o zaman benim bu sözlerim aklınıza gelsin, dilerim yine de hep sağlıklı olursunuz
Benim protezlerim 12 sene önce takıldı. Üç sene önce doktorumdan bir email geldi. Bendeki pütürlü silikon Allergan protezler piyasanda kalkmış bir çok soruna ve az da olsa görülen bir kansere yol açtığı için. Zaten biliyorsunuzdur bunları. Zaman içerisinde, belki aktif olduğum için yerlerinden oynamışlar zaten. Masaj ile falan halletmiştim. Sonra Dr. Sühan Ayhan’a gittim ve en yakın zamanda çıkartmamı tavsiye etti.

Özellikle son iki senedir semptomlarım daha kötüleşti. Uyku bozuklukları, enflamasyon, saç dökülmesi, Demir eksikliği, bilinç bulanıklığı, konsantrasyon problemleri, anksiyete ve kaygı bozuklukları, sürekli yorgunluk, nefes almakta zorlanma, göğsümde bir baskı hissi, kalp atışı bozuklukları, cilt bozuklukları, tuhaf alerjiler zaman zaman, sürekli geri gelen sedef hastalığı, kas ve eklem ağrıları, baş ağrıları, vs. Daha önce yaşamadığım ve başka hiç bir açıklamasını bulamadığım problemler.

Protezlerim takılırken (Kanada’da) doktorum bunların hiç birinden bahsetmedi ve üç sene önce bana gönderdiği emailden sonra kendisini arayıp çıkartmak istediğimi söylediğimde gerek olmadığını ama farklı protez takabileceğini söyledi 🤦‍♀️ Kanada’da şu anda toplu mahkemeler var. Bir sürü kadın bu protezleri üreten firmaya dava açtı.

En yakın zamanda çıkartmak istiyorum. Hangi doktorları tavsiye edersiniz? Kapsülleri dikkatli bir şekilde ve tamamen temizleyebilecek ve tecrübeli birisi. Ben Antalya’dayım ama çok mecbur kalırsam şehir dışına gidebilirim.

Söylediklerinize karşı “herkese olmaz” diyenlere de söyleyeceğim şey, bir sürü ünlü yabancı artistler, ünlüler, influencerlar bile çıkartıyorlar artık meme protezlerini aynı sebeplerden dolayı. Yabancı Facebook gruplarında yüz binlerce kadın var aynı şeylerden şikayetçi olup protezlerini çıkartan. Sonuçta vücumuzda gereksiz yere koyulan (sağlık için değil) yabancı bir madde var ve ondan yayılan kimyasallarla sürekli bir savaş içinde vücutlarımız. Çıkartanların çoğu aylar sonra kendilerine gelmeye başlıyorlar ve protez taktırmanın yaptıkları en aptalca şey olduğunu söylüyorlar. Maalesef onlarla aynı fikirdeyim: hayatımda yaptığım en aptalca şeylerden biri. Ayrıca bu devirde artık yağ transferi ile hem doğal ve kalıcı, hem de çok güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Protez düşünenlerin yağ transferini seçmesini tavsiye ederim. Protezlerini çıkartıp bir sene falan iyileştikten sonra ben de öyle yapacağım.
 
Son düzenleme:
Kapsül kalınca zararları nelerdir? hiç bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatabilir mi? lütfen..
Eger kapsul kalirsa, kapsule zaman icerisinde gecmis olabilecek toksinler ve kimyasal maddeler (silikon parcalari, vs.) vucutta kaliyor. O yuzden doktorun kapsulu zedelenmemis ve yirtilmamis, tum bir sekilde cikartmasi gerekli mutlaka. Yani bir en blok kapsulektomi ameliyati olmali.
 

Eklentiler

  • Screen Shot 2022-05-25 at 2.58.24 PM.png
    Screen Shot 2022-05-25 at 2.58.24 PM.png
    484,9 KB · Görüntüleme: 231
Neden çıkardığım konusunun linkini ekliyorum.


Ameliyat sırasında aslında aktif iç kanamam olduğu farkedilmiş. Bu zehirli plastikler vücudumuzla alma verme yapıyor.. fotoğrafları ekliyorum 🙏🏻 Çoğu kişi bunu göz aradı ediyor.. Korkmayın bunları benim değil doktorlarınızın size söylemesi uyarması gerek ama çok büyük rant dönüyor.. bakın bunlar benim içimden çıkarılanlar..
Ve sağ implant içinde kan birikimi var (implant yırtık DEĞİL)
Mr da ve ultrasonda bu çıkmadı asla… herşey normal görünüyordu ama gerçekler öyle değilmiş..

Bugün ameliyatımın 3. Günü taktırma gibi bir ağrısı asla yok kollarımı oynatabiliyorum çok rahatım kendim tuvalete gidip yiyip iciyorum..
Tamamen kurtuldum çıkarttırdım doktorum tüm kapsülleri temizledi.. Türkiye’de tüm kapsülü çıkaran doktor sayısı da çok çok az.. Eğer çıkartmayı düşünen varsa her zaman bana mesaj atabilir süreçlerde yardımcı olurum.. malum taktırma fazla çıkaran sayısı az burda bana bir kaç kişi yardımcı oldu sağolsun hepsi 🙏🏻🙏🏻
Merhaba, size ozelden de yazdim. En blok kapsulektomi ameliyatini basarili bir sekilde yapabilecek bir doktor ariyorum. Kapsuller yirtilmamali ve zedelenmemeli cikartma asamasinda. Bildiginiz doktorlar varsa paylasirmisiniz lutfen?
 

Eklentiler

  • c3a0fec6-f0d6-47de-a962-2c1cc1775747.jpeg
    c3a0fec6-f0d6-47de-a962-2c1cc1775747.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 202
  • download.jpeg
    download.jpeg
    7,2 KB · Görüntüleme: 210
İltihap ve aktif kanama varmıs o yüzden ağrı acı hissetmişim yıllarca.
Burada ölüyorum ağrım var da desen gelir konuna aaaa biz cok iyiyiz yaaaaaa değildir yaaa derler.
Kimse sağlığına önem vermez görüntü dısında malesef. bu sebeple olumluları değil olumsuz konuları dikkate almalısın.
Sağ gögsümde hep acı vardı dokununca. ucuna ve altına ara arada ağrı saplanıyordu.
Burda pollyannacılara kandım 5 yılım gitti. Canımdan nasıl olmadım hala şaşkınım.

Ağrım var diyorsun gelip bekle cıkarma gecer diyorlar.
AKTİF KANAMAM MR DA CIKMADI. iç kanama iç.......
Ölüme götürür adamı.
Cıkaran doktorum şok içinde...

Öyle ultrason cektir mr cektir sorun yoksa iyisin diye bir sey yok
acın ağrın varsa ortada sorun var her şey olabilir iltihap, iç kanama her şey..

Sol gögsüm cok iyiydi hic agrı yoktu , his vardı hepsi normaldi sıkıntılı agrılı gögsüm sağ gögsümdü benim. Ama ameliyatta sol tarafımında minik kanamaların basladıgı görülmüş e iyiydim ağrım da yoktu o tarafta hani bu iç kanama da ne oldum...

Kısaca değiştirme komple cıkart derim.. Facebook grubu var breast implant illness diye orada tüm dünyadan kadınlar yazıyor buradaki görmeyeyim duymayayım cinsinden değil gerçekleri yazıyorlar.. bakmanızı tavsiye ederim..
İmplantımda yırtık yok sapasağlam ama içi kan dolu????
yırtık yoksa içine kan nasıl girecek vücutla alma verme yapıyor zehirliyor işte..

Yeniden taktırırsanız aynı kapsül yeniden olusur

Bende görüntüye önem veriyorum ever gögüs cok seviyorum ama sağlığım daha önemli Spora gidip popomu büyütürüm diye düsünüyorum :)
Ultrasonda mr vs görünmüyorsa doktorunuz nerden gördü bunu
 
Öncelikle geçmiş olsun 💐 Bakın şimdi, evet sorun yaşayan bir gurup var ama ister inanın ister inanmayın sorun yaşamayanda bir gurup var 😊 Her vücut, her beden aynı degil. Ameliyattan hemen sonra da sorun yaşayıp, fazla beklemeyip çıkartanlar var. 2 sene sonra ,3sene sonra yada işte birkaç sene sonra diyim sorun yaşayıp çıkaranlar da var. AMA sorun yaşamadan uzun seneler süreç geçirenler de var.... Yani öncelikle siz veya sorun yaşayanlar, sorun yaşadınız diye herkes sorun yaşayacak diye birşey yok!! Bunu kabul edin.
Her vücut aynı degil, her beden aynı degil. Bu sadece meme protezi taktıranlar içinde geçerli degil. Diz kapagı na protez taktıranlarda sorun yaşayabiliyor. Sürekli agı, ateş, enfeksiyon yaşayanlar oluyor. Midesine, başka bir organına bir aparat taktıranlarda sorun yaşayabiliyor. Yani vücut kabul etmeyince etmiyor arkadaşım. Yahu hiçbirşey orijinali gibi olurmu diyecegim, Orjinal olupta sizin Bahsettiginiz sorunları yaşayan o kadar çok kişi varki?! Şimdi bunların nesi var peki? Saç dökülmesi, kilo sorunu, uykusuzluk.... Diyorsunuz... Bu benim eşimde de var. Onda protez yok.. Hiçbir ameliyat geçirmedi. Şimdi adam naapsın..
Bir panik haldesiniz, çıkartıp kurtulmulsunuz, çok sevindim 🌹İnşallah artık hiçbir sorun yaşamazsınız, hiç kimse yaşamasın. Çünkü maddi manevi birsürü zorlukla bu ameliyatı olanlar var. Biraz moral olsun, herkes yaşayacak degil bu sorunu ama sorun olabileceğiniz bilsin tabi. @Bibibella arladaşımız da demek istemişti bende mide ameliyatı oldum. Bakın, en basit denilen bademcik ameliyatı geçirdim, onun öncesinde bana birsürü kagıt imzalattılar riskler o kadar çoktu ki. En önemlisi ölüm riski var, her operasyonda, her ameliyatta. Ameliyat olmasada normal hayatta ilerlerken bir anda ölüm riskin var zaten 😊 Ben 2011 yılında meme ameliyatı oldum. Ne agrım var, ne sızım. Çok şükür 🧿 hatta popomada protez koydurdum ben. Fazla yagım olmadıgı için.. Güzel dilekler dinlersiniz inşallah, çünkü biraz agresif yorumlarınız 😌
Siz tabiki yaşadıgınız sorunları, geçirdiniz işlemleri yazın, bilgilendirin. Ama biraz sakin bir şekilde, sorun yaşamayanda bir gurup var, ister kabul edin ister etmeyin... Ameliyat olanları, olacakları endişeye sokupta saçı dökülen birinin - Eyvah, yoksa bende bu hastalıgı mı yakalandım.... Endişesine sokmayın tabi... Ne düşünürseniz, neye takılırsanız öyle gider ve bu mutsuzluk, endişeli bir hale gelebilir..
Umarım açıklayıcı olmuştur, benide yanlış anlayıp kırıcı şeyler yazmazsınız 🌸😅
Bence yanlış bir yorum olmuş. Hanımefendinin yasadığı sorunları çiçekleyip böcekleyip anlatması garip olurdu zaten. Hayatı tehlikeye girmiş ve bu konunun okuyucu tarafından Daha fazla ciddiye alınmasına vesile olmak istiyor. Ki zaten bence bunu okuyan bir çok insan cıkartmaya karar vermiştir. Sizin sorununuz olmayabilit insallah da olmaz ama ileride ne olacagını bilmiyorsunuz belki sizler için bile bir fikir oluşturacak, ortaya cıkan sorunları anksiyete yaa diye göz ardı etmemenizi sağlayacak. Ben yaptıralı 6 gün oldu ama bir an önce çıakracağım mesela . Vücutlarımız en değerli varlıklarımız , yaşam kaynaklarımız, her halleri de cok güzel .. onu basıma bir sey gelene kadar yabancı bir maddeyle savaşmaya mecbur bırakmak haksızlıkmış erken anladım ama geç oldu maalesef..
 
Selam arkadaşım memelerinin durumu Nasıl bende çıkarttırmak istesem sarkık olur mu çok boş durur mu ondan korkuyorum benimle resim paylaşma şansın var mı Nasıl duruyorlar artık protez olmadan ?
 
Benim protezlerim 12 sene önce takıldı. Üç sene önce doktorumdan bir email geldi. Bendeki pütürlü silikon Allergan protezler piyasanda kalkmış bir çok soruna ve az da olsa görülen bir kansere yol açtığı için. Zaten biliyorsunuzdur bunları. Zaman içerisinde, belki aktif olduğum için yerlerinden oynamışlar zaten. Masaj ile falan halletmiştim. Sonra Dr. Sühan Ayhan’a gittim ve en yakın zamanda çıkartmamı tavsiye etti.

Özellikle son iki senedir semptomlarım daha kötüleşti. Uyku bozuklukları, enflamasyon, saç dökülmesi, Demir eksikliği, bilinç bulanıklığı, konsantrasyon problemleri, anksiyete ve kaygı bozuklukları, sürekli yorgunluk, nefes almakta zorlanma, göğsümde bir baskı hissi, kalp atışı bozuklukları, cilt bozuklukları, tuhaf alerjiler zaman zaman, sürekli geri gelen sedef hastalığı, kas ve eklem ağrıları, baş ağrıları, vs. Daha önce yaşamadığım ve başka hiç bir açıklamasını bulamadığım problemler.

Protezlerim takılırken (Kanada’da) doktorum bunların hiç birinden bahsetmedi ve üç sene önce bana gönderdiği emailden sonra kendisini arayıp çıkartmak istediğimi söylediğimde gerek olmadığını ama farklı protez takabileceğini söyledi 🤦‍♀️ Kanada’da şu anda toplu mahkemeler var. Bir sürü kadın bu protezleri üreten firmaya dava açtı.

En yakın zamanda çıkartmak istiyorum. Hangi doktorları tavsiye edersiniz? Kapsülleri dikkatli bir şekilde ve tamamen temizleyebilecek ve tecrübeli birisi. Ben Antalya’dayım ama çok mecbur kalırsam şehir dışına gidebilirim.

Söylediklerinize karşı “herkese olmaz” diyenlere de söyleyeceğim şey, bir sürü ünlü yabancı artistler, ünlüler, influencerlar bile çıkartıyorlar artık meme protezlerini aynı sebeplerden dolayı. Yabancı Facebook gruplarında yüz binlerce kadın var aynı şeylerden şikayetçi olup protezlerini çıkartan. Sonuçta vücumuzda gereksiz yere koyulan (sağlık için değil) yabancı bir madde var ve ondan yayılan kimyasallarla sürekli bir savaş içinde vücutlarımız. Çıkartanların çoğu aylar sonra kendilerine gelmeye başlıyorlar ve protez taktırmanın yaptıkları en aptalca şey olduğunu söylüyorlar. Maalesef onlarla aynı fikirdeyim: hayatımda yaptığım en aptalca şeylerden biri. Ayrıca bu devirde artık yağ transferi ile hem doğal ve kalıcı, hem de çok güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Protez düşünenlerin yağ transferini seçmesini tavsiye ederim. Protezlerini çıkartıp bir sene falan iyileştikten sonra ben de öyle yapacağım.
Merhaba, siz protezleri ve kapsülleri çıkarttırdınız mı? Ben doktor arayışı içlerisindeyim çıkartma operasyonu için. Bu konuda paylaşılan bilgi çok az.
 
Neden çıkardığım konusunun linkini ekliyorum.


Ameliyat sırasında aslında aktif iç kanamam olduğu farkedilmiş. Bu zehirli plastikler vücudumuzla alma verme yapıyor.. fotoğrafları ekliyorum 🙏🏻 Çoğu kişi bunu göz aradı ediyor.. Korkmayın bunları benim değil doktorlarınızın size söylemesi uyarması gerek ama çok büyük rant dönüyor.. bakın bunlar benim içimden çıkarılanlar..
Ve sağ implant içinde kan birikimi var (implant yırtık DEĞİL)
Mr da ve ultrasonda bu çıkmadı asla… herşey normal görünüyordu ama gerçekler öyle değilmiş..

Bugün ameliyatımın 3. Günü taktırma gibi bir ağrısı asla yok kollarımı oynatabiliyorum çok rahatım kendim tuvalete gidip yiyip iciyorum..
Tamamen kurtuldum çıkarttırdım doktorum tüm kapsülleri temizledi.. Türkiye’de tüm kapsülü çıkaran doktor sayısı da çok çok az.. Eğer çıkartmayı düşünen varsa her zaman bana mesaj atabilir süreçlerde yardımcı olurum.. malum taktırma fazla çıkaran sayısı az burda bana bir kaç kişi yardımcı oldu sağolsun hepsi 🙏🏻🙏🏻
Kime ameliyat oldunuz kapsül tamamen temizlenip eski sağlığınıza kavuştunuzmu acaba ben sanki eskisi gibi olamayacakmışım gibi geliyor
 
Neden çıkardığım konusunun linkini ekliyorum.


Ameliyat sırasında aslında aktif iç kanamam olduğu farkedilmiş. Bu zehirli plastikler vücudumuzla alma verme yapıyor.. fotoğrafları ekliyorum 🙏🏻 Çoğu kişi bunu göz aradı ediyor.. Korkmayın bunları benim değil doktorlarınızın size söylemesi uyarması gerek ama çok büyük rant dönüyor.. bakın bunlar benim içimden çıkarılanlar..
Ve sağ implant içinde kan birikimi var (implant yırtık DEĞİL)
Mr da ve ultrasonda bu çıkmadı asla… herşey normal görünüyordu ama gerçekler öyle değilmiş..

Bugün ameliyatımın 3. Günü taktırma gibi bir ağrısı asla yok kollarımı oynatabiliyorum çok rahatım kendim tuvalete gidip yiyip iciyorum..
Tamamen kurtuldum çıkarttırdım doktorum tüm kapsülleri temizledi.. Türkiye’de tüm kapsülü çıkaran doktor sayısı da çok çok az.. Eğer çıkartmayı düşünen varsa her zaman bana mesaj atabilir süreçlerde yardımcı olurum.. malum taktırma fazla çıkaran sayısı az burda bana bir kaç kişi yardımcı oldu sağolsun hepsi 🙏🏻🙏🏻
Kime çıkarttınız acaba yardımcı olabilirmisiniz lütfen
 
Neden çıkardığım konusunun linkini ekliyorum.


Ameliyat sırasında aslında aktif iç kanamam olduğu farkedilmiş. Bu zehirli plastikler vücudumuzla alma verme yapıyor.. fotoğrafları ekliyorum 🙏🏻 Çoğu kişi bunu göz aradı ediyor.. Korkmayın bunları benim değil doktorlarınızın size söylemesi uyarması gerek ama çok büyük rant dönüyor.. bakın bunlar benim içimden çıkarılanlar..
Ve sağ implant içinde kan birikimi var (implant yırtık DEĞİL)
Mr da ve ultrasonda bu çıkmadı asla… herşey normal görünüyordu ama gerçekler öyle değilmiş..

Bugün ameliyatımın 3. Günü taktırma gibi bir ağrısı asla yok kollarımı oynatabiliyorum çok rahatım kendim tuvalete gidip yiyip iciyorum..
Tamamen kurtuldum çıkarttırdım doktorum tüm kapsülleri temizledi.. Türkiye’de tüm kapsülü çıkaran doktor sayısı da çok çok az.. Eğer çıkartmayı düşünen varsa her zaman bana mesaj atabilir süreçlerde yardımcı olurum.. malum taktırma fazla çıkaran sayısı az burda bana bir kaç kişi yardımcı oldu sağolsun hepsi 🙏🏻🙏🏻
 
Neden çıkardığım konusunun linkini ekliyorum.


Ameliyat sırasında aslında aktif iç kanamam olduğu farkedilmiş. Bu zehirli plastikler vücudumuzla alma verme yapıyor.. fotoğrafları ekliyorum 🙏🏻 Çoğu kişi bunu göz aradı ediyor.. Korkmayın bunları benim değil doktorlarınızın size söylemesi uyarması gerek ama çok büyük rant dönüyor.. bakın bunlar benim içimden çıkarılanlar..
Ve sağ implant içinde kan birikimi var (implant yırtık DEĞİL)
Mr da ve ultrasonda bu çıkmadı asla… herşey normal görünüyordu ama gerçekler öyle değilmiş..

Bugün ameliyatımın 3. Günü taktırma gibi bir ağrısı asla yok kollarımı oynatabiliyorum çok rahatım kendim tuvalete gidip yiyip iciyorum..
Tamamen kurtuldum çıkarttırdım doktorum tüm kapsülleri temizledi.. Türkiye’de tüm kapsülü çıkaran doktor sayısı da çok çok az.. Eğer çıkartmayı düşünen varsa her zaman bana mesaj atabilir süreçlerde yardımcı olurum.. malum taktırma fazla çıkaran sayısı az burda bana bir kaç kişi yardımcı oldu sağolsun hepsi 🙏🏻🙏🏻
Merhaba bende 2017 de taktırdım ve çıkartmayı istiyorum silikon hastalığı olup olmadığı bilmiyorum bunun bir testi de yok maalesef her ne ise çıkartıp dikleştirme yaptırma planım var tevsiyeniz neler
 
Merhaba bende 2017 de taktırdım ve çıkartmayı istiyorum silikon hastalığı olup olmadığı bilmiyorum bunun bir testi de yok maalesef her ne ise çıkartıp dikleştirme yaptırma planım var tevsiyeniz neler
Çıkarttır derim. İmkanın varsa dikleştirme yani toparlama yapıyorlar.
 
X