Eveet bütün aşamaları atlattıktan sonra ancak girebilme fırsatı bulabildim internete arkadaşlar.. Kaldıgımız yerde internet baglantısı yoktu, eve kadarda dayanamadan otobüsten baglanıp girdim siteye, Yaşasın kadınlar kulubü :lepi: Artık bekleme aşamasına geçen şanslı anne adayları arasındayım :1hug:
3 yumiş transfer edildi opuyorumnanaktan 5 tanede dondurulmuş yumişe sahibim :icecream: Herşey çok rahat ve kolay geçti diyebilirim. Yumurta toplamadan sonra az biraz sancı oluyor onada regl agrılarından alışkınız zaten.. Oyüzden herkezin içinin rahat olmasını tavsiye edebilirim gönül rahatlıgıyla..
Öncelikle Anatolia tüp bebek merkezindeki Bülent hocaya, Ayşe doktora, derya hemşireye ve sonsuz teşekkür ederim. Tedaviinin başından sonuna kadar her durumda fazlasıyla yardımcı oldular sağolsunlar.. Sadece bana karşı degil merkezdeki herkese karşıda çok pozitif ve yardımseverdiler.. Ve özellikle Konyada tedavilerimin ilk kısmının tamamlanıp beni yönlendiren Ümit Korucuoğlunada sonsuz teşekkür ediyorum. Bizi öyle büyük bir yükten kurtarmışki arkadaşlar.. Neredeyse ilk 10 günü Ankaraya gelip burada takip edilmesi yerine evimizde rahat rahat o aşamaları atlatmamızı sağladı. Allah razı olsun ondan.. Gerçekten mesleginde iyi yerlere gelmiş başarılı bir insan, bizi Anatolia Tüp bebek merkezinede o yönlendirmişti. Çok memnun kaldık gerçekten..
Benim için bir süprizde kadınlar kulubünden geldi.. Teleskop26 arkadaşımız ziyaretime geldi buradan yazdıgımı okumuş ve görmek istemiş.. Canım arkadaşım çok teşekkür ederim.. Transfer sonrası inanılmaz moral oldu benim için, nasıl mutlu oldum anlatamam :)
Şuan otobüsteyim arkadaşlar 3 saatlik yolun yarısına geldik.. Dua ede ede gidiyorum.. Yavaş yavaş annelik psikolojisi koruma psikolojisi yükleniyor sanırım.. İnşallah tutunur yumişlerimde iyi haberler verebilirim sizlerede ailemede.. Elimizden geleni yaptık gerisini Allah'a havale ettik, hayırlısı bakalım.. Hem kendime hemde buradaki herkes için bol bol dua ederek yolculugumuz geçiyor bakalım
13 Kasım test günümüz :asigim:

şimdilik bu kadar arkadaşlar sorularınız merak ettikleriniz olursa cevaplayabilirimm.. Evimize varınca inşallah daha detaylı yazabilirim..
Dualarınızı eksik etmeyin a.s. Sevgilerimle.. hihoyyyt