Prowomen takviye?

Tgb258

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
68
2
1
25
Hamile kalmak için prowomen kullananlar faydasını gördünüz mü acaba yeni başladım etkisini çok merak ediyorum yanında ek olarak innate pronatal OMEGA 3 kullanmaya başladım

Hamile kalmak için prowomen kullananlar faydasını gördünüz mü acaba yeni başladım etkisini çok merak ediyorum yanında ek olarak innate pronatal OMEGA 3 kullanmaya başladım
Ovitrelle olmadan önce doktorum yazmıştı bana ikisini, bi faydası oluyo mu bilmiyorum eşime de promenk yazdı halâ kullanıyoruz

Bende prowomen kullandım tüp bebek öncesi yaklaşık 1.5 ay eşime de Promenk vermişti içinde bütün yumurta kalitesi için destekleyici vitaminler var folattan tutun Quenzime kadar kullandığım ilk hafta sonunda aşır dinç uyandım gebelik düşünülse de düşünülmese de iyi bir takviyeymiş onu kullanınca anladım

Gerçekten vücuda etkisi var henüz yeni yeni kullanıyorum fakat vücudumda değişiklik hissediyorum bende bencede iyi bir takviye inşallah gebelik edebilirim bu içerik sayesinde

Ovitrelle olmadan önce doktorum yazmıştı bana ikisini, bi faydası oluyo mu bilmiyorum eşime de promenk yazdı halâ kullanıyoruz
Yumurtlamaya baya etkisi olduğunu söylüyorlar çatlamaya da destek. Ovitrelleyle bu yüzden bağlantılı olabilir. Faydası olacağına inanıyorum çok iyi bir takviyeymis gerçekten

Ben kullandım 6 ay sonra 1. Tüp bebek negatif olduktan sonra histereskopi oldum sonraki ay hamile kaldım.

Gerçekten vücuda etkisi var henüz yeni yeni kullanıyorum fakat vücudumda değişiklik hissediyorum bende bencede iyi bir takviye inşallah gebelik edebilirim bu içerik sayesinde
İnşallah canım her sabah yumurta nar suyu çiğ bağdeö çiğ fındık ye

Evet, 2.5 yıldır hiç korunmadim ve hamilelik de yaşamadım. Doktora bi kaç aydır gidiyorum. Her şey ilk
Bende 2.5 yıldır hiç gebelik elde edemedim iki kere ovitrelle denedik oda olmadı en son hsg çekildim sol tüpümde tıkanıklık varmış hayırlısı inşallah en kısa sürede hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…