Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovitrelle olmadan önce doktorum yazmıştı bana ikisini, bi faydası oluyo mu bilmiyorum eşime de promenk yazdı halâ kullanıyoruzHamile kalmak için prowomen kullananlar faydasını gördünüz mü acaba yeni başladım etkisini çok merak ediyorum yanında ek olarak innate pronatal OMEGA 3 kullanmaya başladım
Bende prowomen kullandım tüp bebek öncesi yaklaşık 1.5 ay eşime de Promenk vermişti içinde bütün yumurta kalitesi için destekleyici vitaminler var folattan tutun Quenzime kadar kullandığım ilk hafta sonunda aşır dinç uyandım gebelik düşünülse de düşünülmese de iyi bir takviyeymiş onu kullanınca anladımHamile kalmak için prowomen kullananlar faydasını gördünüz mü acaba yeni başladım etkisini çok merak ediyorum yanında ek olarak innate pronatal OMEGA 3 kullanmaya başladım
Gerçekten vücuda etkisi var henüz yeni yeni kullanıyorum fakat vücudumda değişiklik hissediyorum bende bencede iyi bir takviye inşallah gebelik edebilirim bu içerik sayesindeBende prowomen kullandım tüp bebek öncesi yaklaşık 1.5 ay eşime de Promenk vermişti içinde bütün yumurta kalitesi için destekleyici vitaminler var folattan tutun Quenzime kadar kullandığım ilk hafta sonunda aşır dinç uyandım gebelik düşünülse de düşünülmese de iyi bir takviyeymiş onu kullanınca anladım
Yumurtlamaya baya etkisi olduğunu söylüyorlar çatlamaya da destek. Ovitrelleyle bu yüzden bağlantılı olabilir. Faydası olacağına inanıyorum çok iyi bir takviyeymis gerçektenOvitrelle olmadan önce doktorum yazmıştı bana ikisini, bi faydası oluyo mu bilmiyorum eşime de promenk yazdı halâ kullanıyoruz
24 ekimde oldum ovitrelle. Bakalım bekliyorumYumurtlamaya baya etkisi olduğunu söylüyorlar çatlamaya da destek. Ovitrelleyle bu yüzden bağlantılı olabilir. Faydası olacağına inanıyorum çok iyi bir takviyeymis gerçekten
İlk defa mı oldunuz peki24 ekimde oldum ovitrelle. Bakalım bekliyorum
Evet, 2.5 yıldır hiç korunmadim ve hamilelik de yaşamadım. Doktora bi kaç aydır gidiyorum. Her şey ilkİlk defa mı oldunuz peki
İnşallah canım her sabah yumurta nar suyu çiğ bağdeö çiğ fındık yeGerçekten vücuda etkisi var henüz yeni yeni kullanıyorum fakat vücudumda değişiklik hissediyorum bende bencede iyi bir takviye inşallah gebelik edebilirim bu içerik sayesinde
Yumurtayı söylüyorlar fakat alerjim olduğu için tadını bilmem ama diğerlerini mutlaka tuketirimİnşallah canım her sabah yumurta nar suyu çiğ bağdeö çiğ fındık ye![]()
Bende 2.5 yıldır hiç gebelik elde edemedim iki kere ovitrelle denedik oda olmadı en son hsg çekildim sol tüpümde tıkanıklık varmış hayırlısı inşallah en kısa sürede hamile kalırızEvet, 2.5 yıldır hiç korunmadim ve hamilelik de yaşamadım. Doktora bi kaç aydır gidiyorum. Her şey ilk
Açıldı mi peki hsg sonrasıBende 2.5 yıldır hiç gebelik elde edemedim iki kere ovitrelle denedik oda olmadı en son hsg çekildim sol tüpümde tıkanıklık varmış hayırlısı inşallah en kısa sürede hamile kalırız![]()
Aaa aman aman o zamanYumurtayı söylüyorlar fakat alerjim olduğu için tadını bilmem ama diğerlerini mutlaka tuketirim