Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetliyken de kullanabilirsiniz hatta daha iyi olur. Ben etkisini gördüğümü düşünüyorumMrb kızlar. Aralık ayında çatlatma iğnesi vurdum ama gebelik oluşmadı bugün adetimin 3.günü doktor prowomen verdi. Bu ilacı adetliyken kullanabilir miyimve hiç kullanıp etsikini gören oldu mu![]()
Tabi ki kullanabilirsin en az 3 ay hiç aksatmadan kullan faydasını göreceksindir inşallahMrb kızlar. Aralık ayında çatlatma iğnesi vurdum ama gebelik oluşmadı bugün adetimin 3.günü doktor prowomen verdi. Bu ilacı adetliyken kullanabilir miyimve hiç kullanıp etsikini gören oldu mu![]()
Ben kullandım kullandığım ay hamile kalmadım eşimde bunun proman i kullandı kullananların bazıları fayda görmüşMrb kızlar. Aralık ayında çatlatma iğnesi vurdum ama gebelik oluşmadı bugün adetimin 3.günü doktor prowomen verdi. Bu ilacı adetliyken kullanabilir miyimve hiç kullanıp etsikini gören oldu mu![]()
Kacıncı gun adet oldun acabaMrb kızlar. Aralık ayında çatlatma iğnesi vurdum ama gebelik oluşmadı bugün adetimin 3.günü doktor prowomen verdi. Bu ilacı adetliyken kullanabilir miyimve hiç kullanıp etsikini gören oldu mu![]()
18.gün hasta oldumKacıncı gun adet oldun acaba
Onunla mi gebe kaldınızAdetliyken de kullanabilirsiniz hatta daha iyi olur. Ben etkisini gördüğümü düşünüyorum
Siz prowomen ile mi hamile kaldınızBen kullandım kullandığım ay hamile kalmadım eşimde bunun proman i kullandı kullananların bazıları fayda görmüş
Siz sonradan fayda gördünüz mü?Ben de pazartesi günü basladim kullanmaya pcoluyum ve 2 aydir ovulasyon yapiyorum erken adet olmaya basladim ve yumurtlama olmadi hayırlısı ins faydasini goruruz
Prowomen bir ay kullanip bıraktım ben.sonra klomen tedavisine basladim baska bir yerde ilk ay degil gecen ay hamile kaldim daha cok yeni onun da etkisi var mi bilemiyorum canım.Siz sonradan fayda gördünüz mü?
Ne sebep oldu bilmiyorum ama prowomen kullanmistimSiz prowomen ile mi hamile kaldınız
Hayır kullanmadığım ay hamile kaldımSiz prowomen ile mi hamile kaldınız
Peki öncesinde hiç kullandinz mi ? Kaç ay kullandinHayır kullanmadığım ay hamile kaldım
Öncesinde sadece 1 ay kullandım kullandığım ay değil sonraki ay hamile kaldımPeki öncesinde hiç kullandinz mi ? Kaç ay kullandin
İnşallah bizlere de faydası olurÖncesinde sadece 1 ay kullandım kullandığım ay değil sonraki ay hamile kaldım
Çok tesekkür ederimm amin inşallah Allah isteyenlerin kucagını boş bırakmasınİnşallah bizlere de faydası olursizdesaglicakla alın kucağıniza