• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Proxeed plus ı internetten spariş eden varmı hiç??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

GEL PC PC

can oglum, bal oglum
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
240
41
98
İzmir
ARKADAŞLAR PROXEED PLUSI ECZANDEN 130 TL YE ALDIK. İNTERNETTE KARGO DAHİL 110 TL. AMA İNTERNET YA PEK GÜVENEMİYORUM. HİÇ SPARİŞ EDEN OLDUMU? BAZEN SAHTESİ FALAN ÇIKIYORYA PİYASAYA. ÖLE BİRŞEY OLMASINDAN KORKUYORUM. İNTERNETTEN ALIP KULLANAN ARKADAŞLAR VARMI BİR SORUN.fisfisfisfisfisfis

bizde bir hafta önce eczaneden 110 tl ye aldık.neden size öyle verdiler anlamadım.başka eczanelere de sor internete vermeden önce.

Ankaradan kaan beyden cıktıktan sonra aldık. Cebecının karsısındakı eczanelere soruk yo dedıler bır tanesınde varmıŞ 130 tl ye aldık. Tabı fıyatını bılmıyorduk. ızmırdeyız Şımdı. Buralarda yokmuŞ zaten. OYÜZDEN ıNTERNETı DÜŞÜNÜYORUM

Ankaradan kaan beyden cıktıktan sonra aldık. Cebecİnİn karsısındakİ eczanelere soruk yo dedİler bİr tanesİnde varmıŞ 130 tl ye aldık. Tabİ fİyatını bİlmİyorduk. İzmİrdeyİz Şİmdİ. Buralarda yokmuŞ zaten. OYÜZDEN İNTERNETİ DÜŞÜNÜYORUM

canım biz 4 aydır internetten alıyoruz.bi problem olmadı.ama g.g. falan alma yidene ecza firmalarından alın.biz hep 110 tl.ye aldık.ama kargo ücreti ödüyosun.oda 6 tl gibi bişey.

Back
X