Canim bizde hareketlilik cok az artti.. Ama sayida degisiklik olmadiBu ilaci kullanan var mi arkadaslar. Sonuc alabildiniz mi?
Hareketlilik kactan kaca yukseldi cnm. Bizdede hareketsizlik sorunu varCanim bizde hareketlilik cok az artti.. Ama sayida degisiklik olmadi
Canim ileri hareket 0 cikmisti ilk testte, proxeed 3 ay kullandiktan sonra 8 cikti.. Sizde degerler nasil?Hareketlilik kactan kaca yukseldi cnm. Bizdede hareketsizlik sorunu var
Bizdede ileri hareket 4Canim ileri hareket 0 cikmisti ilk testte, proxeed 3 ay kullandiktan sonra 8 cikti.. Sizde degerler nasil?
3 ay kullansakta normal yoldan hamile kalmak cooook zor gorunuyor. Size suan nasilbi tedavi uygulayacaklarCanim ileri hareket 0 cikmisti ilk testte, proxeed 3 ay kullandiktan sonra 8 cikti.. Sizde degerler nasil?
Canim doktor bize baska bir ilac verdi, q10 ve promotil m forte diye, 1 ay sonra yeniden test isteyip bakacak3 ay kullansakta normal yoldan hamile kalmak cooook zor gorunuyor. Size suan nasilbi tedavi uygulayacaklar
Canim bize sadece proxeed verdi 3 ay sonra tekrar bakilacak bizede. Sabretmekten baska care yok. Insallah bi mucize olurda normal yoldan hamile kaliriz. Oncesinde sadece proxeed mi kullandinizCanim doktor bize baska bir ilac verdi, q10 ve promotil m forte diye, 1 ay sonra yeniden test isteyip bakacak
Evet canim sadece proxeed kullandik.. Bu arada ben bugun hamile oldugumu ogrendim.. Rabbimin bir mucizesi resmen.. Sana tavsiyem esine muhakkak saracoglunun keci boynuzu kurune yap ve hergece yatmadan 1 incir koy zeytinyagina, esin sabah ac karna yesin..Canim bize sadece proxeed verdi 3 ay sonra tekrar bakilacak bizede. Sabretmekten baska care yok. Insallah bi mucize olurda normal yoldan hamile kaliriz. Oncesinde sadece proxeed mi kullandiniz
nasil mutlu oldum bilemezsinnnnn. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. %8 ileri hareketle hamile kaldin yani. Bana umit verdin.Evet canim sadece proxeed kullandik.. Bu arada ben bugun hamile oldugumu ogrendim.. Rabbimin bir mucizesi resmen.. Sana tavsiyem esine muhakkak saracoglunun keci boynuzu kurune yap ve hergece yatmadan 1 incir koy zeytinyagina, esin sabah ac karna yesin..
Evet canim 1 ay once ileri hareketlilik yuzde 8 cikmisti..rabbim ol dediginde oluyor.. Insallah darisi basina canimnasil mutlu oldum bilemezsinnnnn. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. %8 ileri hareketle hamile kaldin yani. Bana umit verdin.
Anladim ki Allah ol deyince oluyor. Bana da dua et lutfen. Sayende artik icim daha rahatEvet canim 1 ay once ileri hareketlilik yuzde 8 cikmisti..rabbim ol dediginde oluyor.. Insallah darisi basina canim
Canim benim ederim tabiki.. Allah tez zamanda sanada nasip etsin, tum isteyenlere versin.. Beklemek cok zordur bilirim, seni cok iyi anliyorumAnladim ki Allah ol deyince oluyor. Bana da dua et lutfen. Sayende artik icim daha rahat
cnm mukemmel bi artis olmuyor arastirdigim kadariyla. Sadece nadirde olsa bu ilacin kullanildigi surecte hamile kalan arkadaslar var. Nasip hersey.Hiç faydası olmadı
Hayırlısı. .cnm mukemmel bi artis olmuyor arastirdigim kadariyla. Sadece nadirde olsa bu ilacin kullanildigi surecte hamile kalan arkadaslar var. Nasip hersey.
Canim benim ederim tabiki.. Allah tez zamanda sanada nasip etsin, tum isteyenlere versin.. Beklemek cok zordur bilirim, seni cok iyi anliyorum
Canim sayi ml de 11 milyon cikti ileri harekette 8 cikmisti gecen ay.. Ama 1 aydirda duzenli olarak keciboynuzu, incir, q 10 vitamin ve proxeed benzeri promotil m forte diye bir ilac kullaniyorduk.. Birde ben aralik ayinda rahim filmi cekindim.. Hamileligi kolaylastiriyor diye okumustum.. Gercektende rahim filmi cekindigim ay hamile kaldim.. Belkide onunda etkisi vardir..rabbim sizede tez zamanda nasip etsinMaşallah. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.
Peki sayınız kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?