Erkek İnfertilitesi Proxeed plus ile sonuc almaya calisanlar var mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim doktor bize baska bir ilac verdi, q10 ve promotil m forte diye, 1 ay sonra yeniden test isteyip bakacak
Canim bize sadece proxeed verdi 3 ay sonra tekrar bakilacak bizede. Sabretmekten baska care yok. Insallah bi mucize olurda normal yoldan hamile kaliriz. Oncesinde sadece proxeed mi kullandiniz

Canim bize sadece proxeed verdi 3 ay sonra tekrar bakilacak bizede. Sabretmekten baska care yok. Insallah bi mucize olurda normal yoldan hamile kaliriz. Oncesinde sadece proxeed mi kullandiniz
Evet canim sadece proxeed kullandik.. Bu arada ben bugun hamile oldugumu ogrendim.. Rabbimin bir mucizesi resmen.. Sana tavsiyem esine muhakkak saracoglunun keci boynuzu kurune yap ve hergece yatmadan 1 incir koy zeytinyagina, esin sabah ac karna yesin..

nasil mutlu oldum bilemezsinnnnn. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. %8 ileri hareketle hamile kaldin yani. Bana umit verdin.

nasil mutlu oldum bilemezsinnnnn. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. %8 ileri hareketle hamile kaldin yani. Bana umit verdin.
Evet canim 1 ay once ileri hareketlilik yuzde 8 cikmisti..rabbim ol dediginde oluyor.. Insallah darisi basina canim

Canim benim ederim tabiki.. Allah tez zamanda sanada nasip etsin, tum isteyenlere versin.. Beklemek cok zordur bilirim, seni cok iyi anliyorum

Maşallah. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Peki sayınız kaçtı?

Arkadaşlar bizde aldık ilacı 2paket 270tl. Bir ay kullanıp tekran almayi düşünüyoruz belki sonuçlara göre..

Maşallah. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Peki sayınız kaçtı?
Canim sayi ml de 11 milyon cikti ileri harekette 8 cikmisti gecen ay.. Ama 1 aydirda duzenli olarak keciboynuzu, incir, q 10 vitamin ve proxeed benzeri promotil m forte diye bir ilac kullaniyorduk.. Birde ben aralik ayinda rahim filmi cekindim.. Hamileligi kolaylastiriyor diye okumustum.. Gercektende rahim filmi cekindigim ay hamile kaldim.. Belkide onunda etkisi vardir..rabbim sizede tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…