- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Maaşallah canm benim süper bende proxeed e başlamıstım bi umut söylediğin i oldu bırakmayımKızlar eşim proxeed plusı 2 ay 15 gün kullandı çoban çökerten tansiyon düşürdüğü için 1 hafta kullanabildik onun yerine ikimiz de zeytinyağında bekletilmiş inci tükettik 1 buçuk ay kadar ve yine tahlil yaptırdık durum nasıl diye 6 milyon olan sperm sayısı şimdi 60 milyon olmuş doktor doğal yolla hamile kalırsın dedi tabi inşallah olur. Tavsiyem incir tüketin bence ben incirin de etkisi olduğunu düşünüyorum
İnşllah düzelir canım ameliyattan sonra yükselme oluyor bayağı bizde bu durumdan şüphelenince araştırmıştıkSüperr çok sevindim inşallah en kısa sürede hamile kalırsın canim benim eşime de varikosel teşhisi koydular 6 ay promotil m forte boşuna kullandık meğer varikoseldenmis ve 3 doktor bir ultrason çekmedi 4. Doktor çektirdi ameliyat olucak pazartesi günü düzeleceğini söyledi doktor
Bırakmayın canım ve benim eşim çok düzenli kullandı bir gün bile atlamadık. Ama kullanırken çay kahve kafein içeren yiyeceklerden gazlı içeceklerden uzak durmalı. Çay az içmeli mesela günde en fazla iki bardak oda açık olmalı.benim eşim çayı çok sever biz ilaç kullanırken azalttık onun yerine ben eşime ıhlamur falan yaptım hep onu içtik. Bu saydıklarım vitamini kırıyor o yüzden tüketmesin bol bol bakliyat yiyin özellikle nohut. İnşallah yükselir benim hiç umudum kalmamıştı eşim spermin miktarı az kesin bir milyon çıkar zaten hiç sertleşme olmadı zorla yaptım dedi ama ona rağmen çok mutlu etti sonuç bizi. İnşallah doğal yolla da olur.Maaşallah canm benim süper bende proxeed e başlamıstım bi umut söylediğin i oldu bırakmayım
Siz ameliyat oldunuzmu cnm ?İnşllah düzelir canım ameliyattan sonra yükselme oluyor bayağı bizde bu durumdan şüphelenince araştırmıştık
Yok canım bizim ilk spermiyogram 26 milyondu bir buçuk ay sonra yine yaptırmıştık 6 milyon oldu düşüşü görünce doktor varikosel var mı baktı tabi bizde her ihtimale karşı araştırdık varikosel nedir tedavisi nedir tedavi sonrası süreçler vs . orda okumuştum hatta bu kulüpte de çok konu açılmıştı herkes ameliyattan sonra çok yükseldi falan yazmıştı. Neyse ki bizde varikosel çıkmadı proxeedle yükselttik. Ama bence bide devlette baktırın varikosel var mı diye çünkü bize doktor bazı özeller varikosel yoksa da var diyor demişti . ama bu sonucu size devlet hastanesi verdiyse doğrudurSiz ameliyat oldunuzmu cnm ?
Canm biz hem bi özel hastanede hemde kaan hocaya muayene olduk ikiside yok dediYok canım bizim ilk spermiyogram 26 milyondu bir buçuk ay sonra yine yaptırmıştık 6 milyon oldu düşüşü görünce doktor varikosel var mı baktı tabi bizde her ihtimale karşı araştırdık varikosel nedir tedavisi nedir tedavi sonrası süreçler vs . orda okumuştum hatta bu kulüpte de çok konu açılmıştı herkes ameliyattan sonra çok yükseldi falan yazmıştı. Neyse ki bizde varikosel çıkmadı proxeedle yükselttik. Ama bence bide devlette baktırın varikosel var mı diye çünkü bize doktor bazı özeller varikosel yoksa da var diyor demişti . ama bu sonucu size devlet hastanesi verdiyse doğrudur
Sizdeki değerler nasıl sayı hareket morfolojiCanm biz hem bi özel hastanede hemde kaan hocaya muayene olduk ikiside yok dedi
Sayı toplamda 10 milyon hareket orta seviyede morfolojide sayımız az oldugu için bakılamamıs ama hasar 29 dan 50 ye cıktı sayımız sabit kalmıs ona cok üzüldük ama o gün cok stresliydi acaba ondan mı hasar testte cok geldi dedikSizdeki değerler nasıl sayı hareket morfoloji
Biz hiç hasara baktırmadık canım sanırım zaten belli başlı yerler bakıyor bide tüp bebek vs tedavisinde bakılıyor diye biliyorum. Proxeed reçetesiz alınıyor bence kullanın sonucu 3 ay sonra görürsünüz eminim ki düzelir ama dikkat etmek lazım beslenmeye de. Bol bol kuru incir yiyin bence etkisi çokSayı toplamda 10 milyon hareket orta seviyede morfolojide sayımız az oldugu için bakılamamıs ama hasar 29 dan 50 ye cıktı sayımız sabit kalmıs ona cok üzüldük ama o gün cok stresliydi acaba ondan mı hasar testte cok geldi dedik
Cnm maşallah baya yükselmiş. Darısı bizimkinin başına inş. Geçen ay 3.650 ml du bakalım bu ay ne olacak benim eşimde zeytin yağında bekletilmiş 1 incir tüketti her gün. Bizde varikosel vardı 4 ay önce ameliyat oldu.Kızlar eşim proxeed plusı 2 ay 15 gün kullandı çoban çökerten tansiyon düşürdüğü için 1 hafta kullanabildik onun yerine ikimiz de zeytinyağında bekletilmiş inci tükettik 1 buçuk ay kadar ve yine tahlil yaptırdık durum nasıl diye 6 milyon olan sperm sayısı şimdi 60 milyon olmuş doktor doğal yolla hamile kalırsın dedi tabi inşallah olur. Tavsiyem incir tüketin bence ben incirin de etkisi olduğunu düşünüyorum
İnşallah yükselmiştir canım proxeed de kullandı mıCnm maşallah baya yükselmiş. Darısı bizimkinin başına inş. Geçen ay 3.650 ml du bakalım bu ay ne olacak benim eşimde zeytin yağında bekletilmiş 1 incir tüketti her gün. Bizde varikosel vardı 4 ay önce ameliyat oldu.
Ameliyattan sonraki ilk ay kullandı sonra bıraktı Larginine ve evicap kullandı ve bugün bitti bugün emodex geçecez inş.İnşallah yükselmiştir canım proxeed de kullandı mı
İnşallah şifa olur canımAmeliyattan sonraki ilk ay kullandı sonra bıraktı Larginine ve evicap kullandı ve bugün bitti bugün emodex geçecez inş.
İnş cnm siz başka ne kullandınız sadece prooxeed plus ve incir kürü mü ?İnşallah şifa olur canım
Çoban çökerten de kullandık ama tansiyon düşürüyor diye devam edemedik eşim onu içince halsizlik oluyor dedi bir hafta kullanabildik sonra sadece incir kürü yaptık kafeinden çaydan kahveden sigaradan gazlı içeceklerden uzak durduk arada bir soğuk pres keçiboynuzu yedi bide 50 ml keten tohumu yağını kullandı yoğurda çorbasına falan her gün iki tatlı kaşığı atttık oda bitince tekrar almadım az bişeydi zaten. Tek düzenli uzun süre incir ve proxeed kullandıİnş cnm siz başka ne kullandınız sadece prooxeed plus ve incir kürü mü ?
Emodex canim icinde bir suru vitamin varMerhaba benim eşim de proxeed kullandi Eylül'de başlamıştı hergun ishal oldu ilaçtan suphelendik bırakınca düzeldi çok etkili diyorlar ama bu durumdan dolayı kullanamıyor
Proxeed kadar etkili olabilecek başka bir vitamin tavsiye edebilecek var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?