Erkek İnfertilitesi Proxeed plus ile sonuc almaya calisanlar var mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar merhaba benim eşimde hareketlilik ve morfoloji sorunu vardı 1 proxeed kullandı çok şükür hamüleyim ama eşime test yaptırmadık ilaç bitiminde 2 ay kullan demişti çünkü doktor elimde proeed 1 kutu var açılmamış almak isteyen olursa mesaj atabilirsiniz Rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu sizede yaşatsın inşallah

arkadaşlar merhaba benim eşimde hareketlilik ve morfoloji sorunu vardı 1 proxeed kullandı çok şükür hamüleyim ama eşime test yaptırmadık ilaç bitiminde 2 ay kullan demişti çünkü doktor elimde proeed 1 kutu var açılmamış almak isteyen olursa mesaj atabilirsiniz Rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu sizede yaşatsın inşallah
maşallah canım ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin.. proxeed plusın işe yaradğını okuyunca iyice umutlanıyorum.. inşallah bizde de işe yarar.. hemen o ay mı hamile kaldın canım?? başka şeyler kullandı mı kür vs..

maşallah canım ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin.. proxeed plusın işe yaradğını okuyunca iyice umutlanıyorum.. inşallah bizde de işe yarar.. hemen o ay mı hamile kaldın canım?? başka şeyler kullandı mı kür vs..
Gercekten de umit oluyorsunuz. Insallah Allah bizede nasip eder.

Amin canim sagol darisini Rabbim isteyen hepimize nasip etsin insallah 1 ay kullandi esim bitkisel bir suru sey aldim ama kullanmadi oylece duruyor

Amin canim sagol darisini Rabbim isteyen hepimize nasip etsin insallah 1 ay kullandi esim bitkisel bir suru sey aldim ama kullanmadi oylece duruyor
inşallah bizde de işe yarar.. bende aldım onları da kullanıyo bir yandan bakalım hayırlısı bekleyip görücez..

Arkadaslar esimin ilerleyen sperm orani ilk testte %16 cikdi . 1 ay sonra bir test daha yaptik ve sonuc %36 cikdi . ilerleyen sperm sayisi %36 gebe kalma ihtimalim varmi :( bu dusuk oranmi . bu arada benim esimde proxeed plus kullaniyor.

Arkadaslar esimin ilerleyen sperm orani ilk testte %16 cikdi . 1 ay sonra bir test daha yaptik ve sonuc %36 cikdi . ilerleyen sperm sayisi %36 gebe kalma ihtimalim varmi :( bu dusuk oranmi .

muhat muhat cogito88 cogito88 kizlar harikasınız umut oluyorsunuz insana :) bir oğlum var 3 yasında calışmalarımızın 7. Ayda kendiliginden gelen .. İkinci icin 15 aydir uğraşıyoruz benim bütün testlerim yapıldı eylul de ecomar da rahim filmi de çekildim yine bisey yok sonra geven ay eşim test verdi sok olduk sperm sayısı hareketi düşüktü :KK43: bunun sebebi de kronik romotolojik bir sırt rahatsızlığı var esimde salozopyrn kullanıyordu 2013 den beri meğer etkili yan etkilerinden biri geçici kısırlık :KK61: ilacın bırakınca bir iki ay normale döner dedi dr .. Bizde bir hafta oldu proxseed başladık bir aydır her aksam havuç şuyu içiyor ayrıca evicapta kullanıyoruz solgarin q10 unu aldım fkt onu ictigi gun cok rahatsız oldu ateşlendi filan eşim korktuk onu obur ay deneriz dedik başlasak mı acaba o_O alerjik bir bünyesi var esimin .. İns bizde güzel sonuçlar alırız
Sperm testimiz
Sayı : totelde 32 milyon
Ml de : 6 milyon
İleri hareket %6
Canlarım
Ben bunu yazmıştım muhat muhat arkadasimin tabsiyesi üzerine quanzim q10 a devam ettik sun test verdik değerimiz
Ml de 14 milyon
Totelde 77 milyon
İleri hareket %21 :KK6: yakında gelir ins bebislerimiz kızlar cok umudum arttı ya

Merhaba çok güzel bi topik olmuş çok faydalı olacağına eminim. Eşimin sperm sayısı çok iyi totele vurunca 300milyona yakın oliyo fakat Dr ileri hareketli sayısı düşük dedi temmuzda 5. Yilimiz doluyo aslında bizimki sebepsiz infertilite hiç korunmadigimiz halde olmadi. Uzun zamandır proxeed plusu arastiriyodum hep olumlu sonuç alanı gordum burda çok topik var proxeed adına hepsi de çok olumlu. Dr eşime ARD-MED diye takviye ilaç vermiş proxeed plusla aynı gorevi yapio ama ona gore çok pahalı 320 TL ve sadece 30 tablet var bu bitince proxeed kullansin istiyorum bahsettiğim ilaç hakkında nette herhangi birşey çıkmıyor tanıtımı bile yok proxeed pluse çok güveniyorum niyeyse :)

Eklentiler

• IMG-20151228-WA0000.webp
    IMG-20151228-WA0000.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 164
Amin canim benim allah hepimizin yardimcisi olsun.. Hepinize tez zamnda nasip etsin insallah.. Sakin umudunuzu kaybetmeyin biz tedaviye baslayali 5 ay oldu ve ben hamileyim mucize gibi.. Ve sayi ve hareketlilik dusuk oldugu halde.. Rabbim ol deyince oluyormus ama rahim filmini muhakkak cekinin ve keciboynuzu kuru ve hergun 1 tane zeytinyaginda bekletilmis inciri ihmal etmeyin..
zeytinyağında incir nasıl yapılıyor acaba?

Canim ben sisli echomarda agrisiz yaptirdim.. Adetimin bittigi gunun ertesi gunu gittim.. Cok kolay bir islem 5 dk suruyor.. Forumlarda okudugumuz gibi degil.. Ama bunun sebebi gittigim yerde c kollu rontgen tipi ile cektiler.. Yani hic aci hissetmiyorsun ama baska yerlerde eski tip cihazlar cok agrili oluyormus..bu islemi yaptirdiktan sonra herhangi bir korunma onermediler cunku rahime verdikleri ilac tamamen zararsiz bir ilacmis.. Korunmayin dediler :) ve ben aralikta rahim filmi cekildim o ay hamile kaldim :)
ben de pzt gunu cekındım
bana 1 ay korunmamı soyledı dr
ılıskıyı de 3 gun yasakladı bzenım 4 gun oldu ama o kadar acım oldu ki
ilişki için bile korku geldı:(

Canim gece yatmadan 1 adet inciri hakiki zeytinyagina koy, sabaha kadar beklesin, sabah ac karnina esin yesin.

hareket için mi etkılıymıs bu
siz nereden duydunuz ben de yapayım bari eşime:))

Biz de bugün proxeed e başladık bakalım :)))

Kızlar bizim morfoloji % 1 . Biz çok şey denedik morfoloji henüz degismedi ama ileri hızlı ve toplam sayı arttı. Proxeed plus e vitamini omega 3 ve karışim hazırlıyoruz.

Merhaba arkadaşlar.benim eşim mikro tese ameliyatı oldu.malesef sonuç sıfır doktır eşime 6 ay proxed kullan dedi.acaba sıfır xıkınca bu ilaç bi işe yarıyomu?etkisini gören varmı

muhat muhat cogito88 cogito88 kizlar harikasınız umut oluyorsunuz insana :) bir oğlum var 3 yasında calışmalarımızın 7. Ayda kendiliginden gelen .. İkinci icin 15 aydir uğraşıyoruz benim bütün testlerim yapıldı eylul de ecomar da rahim filmi de çekildim yine bisey yok sonra geven ay eşim test verdi sok olduk sperm sayısı hareketi düşüktü :KK43: bunun sebebi de kronik romotolojik bir sırt rahatsızlığı var esimde salozopyrn kullanıyordu 2013 den beri meğer etkili yan etkilerinden biri geçici kısırlık :KK61: ilacın bırakınca bir iki ay normale döner dedi dr .. Bizde bir hafta oldu proxseed başladık bir aydır her aksam havuç şuyu içiyor ayrıca evicapta kullanıyoruz solgarin q10 unu aldım fkt onu ictigi gun cok rahatsız oldu ateşlendi filan eşim korktuk onu obur ay deneriz dedik başlasak mı acaba o_O alerjik bir bünyesi var esimin .. İns bizde güzel sonuçlar alırız
Sperm testimiz
Sayı : totelde 32 milyon
Ml de : 6 milyon
İleri hareket %6
havuç suyunu nasıl yapıyorsunuz?

Back
X