Erkek İnfertilitesi Proxeed plus ile sonuc almaya calisanlar var mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bizde ilk bahçeciye gittik INHIBIN-B yi bizde yaptırdıkk hiç unutmuyorum onun sonucunu beklerken yaşadığım stresi bizimle tansel bey ilgilenmişti. Ve sonucumuzzda gayet iyi çıktı çok şükür gel gelelimm yinede çıkmadı sperm. Sonrada memorialı araştırıp orda başladık. Orasıda %50 oran verdii ben artık bu oranlarla umutlanmıcam sadece elimden ne geliyorsaa onu yapıcamm.
İnsallah hakimizda hayirlisi ozaman.rabbim bizede evlat sevincini tatdirir isalllah

cogito88 cogito88 merhaba benimde bebeğim olmuyor acaba proxeed kullandıktan sonramı bebek haberi aldınız ?
Merhaba daha once 2 kez hamile kaldim malesef dis gebelikle sonuclandi :( fakat esimin degerleri duzeldi. Bir sure proxeed kullandik daha sonrada proxeed yerine promotil m forte kullandik ve yaninda antioksidan olarak q10 kullandik, keciboynuzunu kaynatip saracoglu taifine gore icirin esinize ve tabiki zeytinyaginda bir gece bekleyen inciride hergun ac karna tuketsin bunlar cok ise yariyor

önce icindeki tüm maddeleri ayri ayri yurtdisindan temin ettik(eşim kimyaci) 3ay kullandik faydasi olmadi,sonra dünyanin parasini döküp 6ay proxeed kullandik yine bir arpa boyu yol alamadik :( tek çözüm tüp kaldi,gecen hafta transferim yapildi,test günü sayiyorum :KK17:

önce icindeki tüm maddeleri ayri ayri yurtdisindan temin ettik(eşim kimyaci) 3ay kullandik faydasi olmadi,sonra dünyanin parasini döküp 6ay proxeed kullandik yine bir arpa boyu yol alamadik :KK43: tek çözüm tüp kaldi,gecen hafta transferim yapildi,test günü sayiyorum :KK17:

Allah yardimcin olsun inşallah bebeğin sana tutunmuştur. Bizimde test yarın bakalım işe yaradı mi

Bildirmek istedim işe yaramadı bizde artık tüp bebek tedavisi için zamanı beklicez.
Canim bak sana arkadas tavsiyesi,ben tüp tedavisine karsi cok onyargili oldugum icin 3yildir hep bosa kürek cektik,4bucuk yillik evliyim ilk tup tedavimi bu ay yaptik.oncesinde hep varikosel ameliyati,proxeed,vitamin,kür ne duyduysak onu denedik ama hicbir ilerleme alamadik.simdiki aklim olsa hic düsünmez direk tüp denerdim. Eger sende bir problem yoksa ve yaşın cok ileri degilse ilaclarinin dozuda düsük oluyor benim hic korktugum gibi gecmedi ve devlet hastanesinde yaptirmama ragmen.4gün sonra tahlil yaptiricam insallah sonucuda güzel olur.sende biran once basla derim..

Canim bak sana arkadas tavsiyesi,ben tüp tedavisine karsi cok onyargili oldugum icin 3yildir hep bosa kürek cektik,4bucuk yillik evliyim ilk tup tedavimi bu ay yaptik.oncesinde hep varikosel ameliyati,proxeed,vitamin,kür ne duyduysak onu denedik ama hicbir ilerleme alamadik.simdiki aklim olsa hic düsünmez direk tüp denerdim. Eger sende bir problem yoksa ve yaşın cok ileri degilse ilaclarinin dozuda düsük oluyor benim hic korktugum gibi gecmedi ve devlet hastanesinde yaptirmama ragmen.4gün sonra tahlil yaptiricam insallah sonucuda güzel olur.sende biran once basla derim..

Benim 3.denemem olacak canım..
“Her nasip vaktine esirdir” diye topik actim burda Hikaye mi paylaştım

canlarım merhabalar benim eşimin sperm sayısı 301.000.000 total hareket yüzde 33 bu ilacı alsak eşime iyi gelirmi acaba deneyen fayda gören tanıdığı olan varmı

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katildim sayılır

Eşimin değerleri sole

Ml de 43 milyon
Toplamda 301 milyon
Hareket ileri doğru yüzde 33
Yerinde yüzde 16
Hareketsiz 51
Aglunitasyon pozitif
Morfoloji yüzde 5

Sizce proxeed Plus ise yarar mı veya başka bir şey kullanmama gerek varmı lütfen yardım edin

Merhabalar benimde elimde 6 kutu var.esim 12 kutu almisti.6.kutuda hamile kaldim.ilgilenen arkadaslar ozelden mesaj yazabilir.uygun fiyattan vermeyi dusunuyorum.

doktor varikosel ameliyati demisti.esim.ameliyat oldu.doktor proxeed onerdi ve basladi.

eşim 2 aydır kullanıyor benim tüplerime bakıldı açık dediler doktor yolumuzda açık dedi bakalım ne olacak kafamı çok taktım nasıl olcak bilmiyorum..

merhaba bizde 1,5 aydır proxeed kullanıyoruz yanında birkaç bişey daha yapıyoruz inşallah işe yarar

kızlar merhaba
bende yaklaşık 6 aydır korunmadan ilişki denedim bebek olsun diye ama olmadı.sonta jinekolaga gidip muayene oldum. fsh lh e2 hepsi temiz çıktı vajinal muayene de oldum hatta smear testi de yapıldı ilthap vs bi durum çıkmadı yumurtalıklarım isa ultrasonda bile çok rahat göründü. doktor herşe çok iyi dedi sadece tüplerime baktırmadım ama doktor onda da sorun olacağını sanmam sen çok stres yapıyorsun stres yaparsan bebek için ilişkiye girersen olmaz yumurta gelişir ama stresle salgıladığın bir hormon var onun yüzünden çatlamaz çöp olur gider dedi. bize tüp bebek denemek için aylarca gelen çiftler hep pes edip kafaya takmayı bırakınca hamile oldular dedi. anlayacağınız benim tek sorunum stres fakat eşimin öyle değil. eşimde sebepsiz yere sperm azalması oldu. üstelik keçiboynuzu kürü ve e vitamini kullanmıştı. ilk testmizide toplam sperm sayısı 26 milyondu 2 ay sonraki testte 6 milyona düşmüş :( ileri hareket %54 iken %40 a düştü morfoloji ise hep %3te kaldı. doktor eşime proxeed plus verdi 3 ay düzenli kullan olmazsa gelip test yaptır dedi. sizce bu ilaç işe yarar mı benim gibi olup etkisini gören var mı ?

Back
X