Erkek İnfertilitesi Proxeed plus ile sonuc almaya calisanlar var mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu ilactan 5 kutu kullandı esim sayı yerlebir oldu.bu ilaçtansa keciboynuzu kürü daha etkili

muhat muhat cogito88 cogito88 kizlar harikasınız umut oluyorsunuz insana :) bir oğlum var 3 yasında calışmalarımızın 7. Ayda kendiliginden gelen .. İkinci icin 15 aydir uğraşıyoruz benim bütün testlerim yapıldı eylul de ecomar da rahim filmi de çekildim yine bisey yok sonra geven ay eşim test verdi sok olduk sperm sayısı hareketi düşüktü :( bunun sebebi de kronik romotolojik bir sırt rahatsızlığı var esimde salozopyrn kullanıyordu 2013 den beri meğer etkili yan etkilerinden biri geçici kısırlık :KK61: ilacın bırakınca bir iki ay normale döner dedi dr .. Bizde bir hafta oldu proxseed başladık bir aydır her aksam havuç şuyu içiyor ayrıca evicapta kullanıyoruz solgarin q10 unu aldım fkt onu ictigi gun cok rahatsız oldu ateşlendi filan eşim korktuk onu obur ay deneriz dedik başlasak mı acaba o_O alerjik bir bünyesi var esimin .. İns bizde güzel sonuçlar alırız
Sperm testimiz
Sayı : totelde 32 milyon
Ml de : 6 milyon
İleri hareket %6

muhat muhat cogito88 cogito88 kizlar harikasınız umut oluyorsunuz insana :) bir oğlum var 3 yasında calışmalarımızın 7. Ayda kendiliginden gelen .. İkinci icin 15 aydir uğraşıyoruz benim bütün testlerim yapıldı eylul de ecomar da rahim filmi de çekildim yine bisey yok sonra geven ay eşim test verdi sok olduk sperm sayısı hareketi düşüktü :KK43: bunun sebebi de kronik romotolojik bir sırt rahatsızlığı var esimde salozopyrn kullanıyordu 2013 den beri meğer etkili yan etkilerinden biri geçici kısırlık :KK61: ilacın bırakınca bir iki ay normale döner dedi dr .. Bizde bir hafta oldu proxseed başladık bir aydır her aksam havuç şuyu içiyor ayrıca evicapta kullanıyoruz solgarin q10 unu aldım fkt onu ictigi gun cok rahatsız oldu ateşlendi filan eşim korktuk onu obur ay deneriz dedik başlasak mı acaba o_O alerjik bir bünyesi var esimin .. İns bizde güzel sonuçlar alırız
Sperm testimiz
Sayı : totelde 32 milyon
Ml de : 6 milyon
İleri hareket %6
canim bak ne guzel iste gecici kisirlikmis. Zaten spermler 3 ayda bi yenileniyor. Insallah hepimiz en yakin zamanda hayirlisiyla guzel haberler veririz

Ayy kızlar iyice umutlanıyorum siz böyle yazdıkça yarın hemen alayım bari
Ilk abasta esin tahlil yaptirsin oyme baslayin derim. Sayi gidisatink ve q10 in ise yarayip yaramadigini daha net anlarsinjz

dilfeza dilfeza canim eczaneden mi aldin q10 i. Cakma urunler de var piyasada. Q10 i gece yatarken ve sabah kalktiginda yutmasi daha mantikli geliyor bana. Ayrica kac mg aldiniz. Biz 30 mg kullandik.evicap a ar verme durumunuz var mi. Onun yerine zincoyu deneseniz 2 aykigina

dilfeza dilfeza canim eczaneden mi aldin q10 i. Cakma urunler de var piyasada. Q10 i gece yatarken ve sabah kalktiginda yutmasi daha mantikli geliyor bana. Ayrica kac mg aldiniz. Biz 30 mg kullandik.evicap a ar verme durumunuz var mi. Onun yerine zincoyu deneseniz 2 aykigina
200 mg CNm bizim ki eczaneden getirttim orijinal urun CNm ama ne bilim bakalım olmadı evicap bitince onu bırakalım q10 başlayalım ins bir an once düzelir :) Sagolasin cevabın icin

200 mg CNm bizim ki eczaneden getirttim orijinal urun CNm ama ne bilim bakalım olmadı evicap bitince onu bırakalım q10 başlayalım ins bir an once düzelir :) Sagolasin cevabın icin
Canim naptin sen.300 gr ust sinir zaten.30 ya da 50 lik kullan.spermanlar ucarak gelir sonra :)

Canim naptin sen.300 gr ust sinir zaten.30 ya da 50 lik kullan.spermanlar ucarak gelir sonra :)
Ee ne olacak açtık bir tane kullandı ve o gun esimin ateşi çıktı felaket bas dinmesi yasamış kulagi filan kabarmış 120 lirada para verdik değişmez de eczacı yarım yarım mu versem ama basil olacak

Yarim yatim dene ama o da 100mg yapar.bi yarim deneyim eşinde sikinti olmuyorsa oyle devam edin. Haptan kaynakli degil bence ates. Cunku yan etkisi vücutta kizariklik

Ilk abasta esin tahlil yaptirsin oyme baslayin derim. Sayi gidisatink ve q10 in ise yarayip yaramadigini daha net anlarsinjz
geçen hafta eşim tahlil verdi zaten canım.. sayıda düşüklük var doktor proxeed plus verdi onu kullanıyor..

Eşimin sperm sayısı 2 milyondu. keçiboynuzu kürü ile 5 milyon oldu hemen ertesi hafta hamile kaldım. ama bebeğime doğuma yakın kan pıhtısılaşmasından kaybettim. 8 aydır deniyoruz ama olmadı. geçen ay eşim saraçoğlunun sitesinden kür aldı. 4 tane ürün var içince bu hafta sperm testi verecek. Sonuçları buraya yazarım. İşe yararsa siz de kullanırsınız.

Canim benim her zman dua ediyorum allah isteyen herkesin yuzunu guldursun.. Aklina bisey takilirsa sorabilirsin :KK36:
Ya canım bişey sorucam sana.. eltim eczanede çalışıyo bu sizin dediğiniz Q10 vitamini sordum iyiymiş alayım diye oda gerek yok proxeed plus'la aynı şey sadece onu kullansın dedi.. başka bi eczaneden alayım mı?? ne yapayım??

Ya canım bişey sorucam sana.. eltim eczanede çalışıyo bu sizin dediğiniz Q10 vitamini sordum iyiymiş alayım diye oda gerek yok proxeed plus'la aynı şey sadece onu kullansın dedi.. başka bi eczaneden alayım mı?? ne yapayım??
Canim ayni sey olsa bize urolog verirmiydi, bence almalisin.. Ama icin rahat etsin istiyorsan doktorunuza danisin bence.. Benim esimde proxeed cok fazla buyuk degisim yapmadi.. Doktorda proxeed in yerine promotil m forte ve q10 vermisti..

Bu arada keciboynuzu kaynatiyosun dimi?

Canim ayni sey olsa bize urolog verirmiydi, bence almalisin.. Ama icin rahat etsin istiyorsan doktorunuza danisin bence.. Benim esimde proxeed cok fazla buyuk degisim yapmadi.. Doktorda proxeed in yerine promotil m forte ve q10 vermisti..
bilmiyorum canım ya ne yapsam.. ilacı düzenli kullanıyo eşim keçiboynuzu kürünü daha yapamadım aktara gitmem lazım..ama özünü içiriyorum bide şimdi arı sütü polen karışımı yaptım inşallah faydasını görürüz..

bilmiyorum canım ya ne yapsam.. ilacı düzenli kullanıyo eşim keçiboynuzu kürünü daha yapamadım aktara gitmem lazım..ama özünü içiriyorum bide şimdi arı sütü polen karışımı yaptım inşallah faydasını görürüz..
Ben ozunu hic denememostim canim, kendim alip saracoglunun tarifine gore kaynatmistim.. Insallah faydasini gorursun cnm

Ben ozunu hic denememostim canim, kendim alip saracoglunun tarifine gore kaynatmistim.. Insallah faydasini gorursun cnm
inşallah canım çok saol.. dün karın kasık çektirdim annem ne zamandır götürmeyi çalışıyordu dün bi gideyim dedim bakalım hayırlısı..

Canim eltin eczaci dr degil netocede
Vereceğiniz 2 ayda 200 tl bile degil.q10 arastirmis olsaydiniz eltinizi bile dinlemezdiniz :)

Back
X