Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kimlere yaradıı???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar ben bu proxeed yanında zinco evicap marincap kullandım eski gönderilere bakarsanız değerleri görürsünüz ileri hareketlimiz hiç yoktu sayıda düşüktü 3. ayımda hamile kaldım mutlaka kullanın ha son ay harline nuritiondan aol diye 3lü aminoasit kullandık sporcu şeyleriymiş eşim artık tamamen ümitsizliğe kapılmıştı aşılama için fiyat araştırması yapıyodu ve müjdeli haberi aldık Allah herkese nasip etsin yılmadan çalışırsak herşey oluyo ha bu arada ilaçlardan öte duayı hiç bırakmadık 41 gün boyunca meryem suresini okuduk ikimşzde duayı elden bırakmayın
Canim ne guzel haberler bunlar.bebisini saglukla kucagina al insallah.morfolojiniz krugere gore kacti

arkadaşlar eşim yeni başladı bu ilacı kullanmaya ve hareketlilik sorunu varr.. kimlere yaradı yaramadı bilgi verir misinizzz??
ben bu siteyi uzun süredir takip ediyorum. 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır çocuk için uğraşıyorduk en son gittiğim doktor bende bir sorun olmadığını eşimde olabileceğini söyledi ve eşinde test yaptırdı. morfoloji 1 çıktı hareketinde de sorun vardı dünya başıma yıkıldı çok ağladım doktor eşime proxeed verdi keçiboynuzu kürü içti keçiboynuzu pekmezi yedi hangisi işe yaradı bilmiyorum ama şuanda 6 haftalık hamileyim. Ben bu süreçte bu siteyi çok takip ettim hamile kalan kişiler bana unut oldular bende yaşadıklarını paylaşıp size umut olmak istedim.İnşallah rabbim her isteyeni evlat sahibi yapar.

ben bu siteyi uzun süredir takip ediyorum. 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır çocuk için uğraşıyorduk en son gittiğim doktor bende bir sorun olmadığını eşimde olabileceğini söyledi ve eşinde test yaptırdı. morfoloji 1 çıktı hareketinde de sorun vardı dünya başıma yıkıldı çok ağladım doktor eşime proxeed verdi keçiboynuzu kürü içti keçiboynuzu pekmezi yedi hangisi işe yaradı bilmiyorum ama şuanda 6 haftalık hamileyim. Ben bu süreçte bu siteyi çok takip ettim hamile kalan kişiler bana unut oldular bende yaşadıklarını paylaşıp size umut olmak istedim.İnşallah rabbim her isteyeni evlat sahibi yapar.
Canim bizde su an keci boynuzu ozu ve caksir suyu kullaniyor esim bende incir kuru yapiyorum rabbim yuzumuze gulsun insallah hayirlisinla

Proceed plus

öncelikle merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.2 kutu proceed plus almıştık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.

arkadaslar suanda sperm sayılarını solıemem yanımda yok okadar cok test yapıldıkı:) ama solıcem tek sey esım 45. proxeedını içtinde ben gebe kaldımı ogrendım.proxeedan korkmayın:D 9. haftamda bebegım benım yuzumden kan pıhtılasması sorunum yuzunden kalbı durdu ama yınede dogal yollarla gebe kalabıldımı ogrenmıs oldum.

Bitkisel kürler takviyeler veriyorum yaklaşık iki aydır ve 100 civarı sperm 1mil. cıktı şükür. artık bende proxeed plusa başlayacam yeni yılda.. tekrar tüp tedavisi gösterme ya Rabbi.

Ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et..

Merhabalar, biz de "proceed plus" sayesinde bebiş haberini alabildik. Eşim kullandı ve değerleri birden yükseldi ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım. Bizim de elinizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Ilgilenenler özelden bana mesaj atabilirler. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

Merhabalar, biz de "proceed plus" sayesinde bebiş haberini alabildik. Eşim kullandı ve değerleri birden yükseldi ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım. Bizim de elinizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Ilgilenenler özelden bana mesaj atabilirler. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Eşinin sperm sayısı kaçtı nekadar yükseldi. Doğal yolla mi hamile kaldın..

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Eşinin sperm sayısı kaçtı nekadar yükseldi. Doğal yolla mi hamile kaldın..

Âmin, tüm isteyenlere inşallah.

Eşimin sperm sayısı sıfıra yakındı. Doktor tüp bebekten başka çareniz yok, normal yolla olması imkansız dedi eşime. Ilk önce çok yıkıldık, ama sonra araştırdık epeyce ve sonunda bu ilaçlar sayesinde Önce sayısı yükseldi sonra hareketlilik arttı ve normal yolla hamile kalabildim Allah'a binlerce kere şükür. Şimdi 4 aylık hamilerim, umarım Allah tamamına sağlıkla erdirir. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Merhabalar, biz "proceed plus" sayesinde bebiş haberini alabildik. Eşim kullandı ve değerleri birden yükseldi ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım. elinizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Ilgilenenler özelden bana mesaj atabilirler. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

Âmin, tüm isteyenlere inşallah.

Eşimin sperm sayısı sıfıra yakındı. Doktor tüp bebekten başka çareniz yok, normal yolla olması imkansız dedi eşime. Ilk önce çok yıkıldık, ama sonra araştırdık epeyce ve sonunda bu ilaçlar sayesinde Önce sayısı yükseldi sonra hareketlilik arttı ve normal yolla hamile kalabildim Allah'a binlerce kere şükür. Şimdi 4 aylık hamilerim, umarım Allah tamamına sağlıkla erdirir. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Allah razı olsun cevabın için çok umutlandim şimdi.. inşallah vesile kılar Rabbim ..

Şimdilik kür vs. Kullanıyor eşim onlar bitince proxeed plusu bende düşünüyorum bakalım hayırlısı..

Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. :nazar:

Bende proxeed plus keçiboynuzu ve ceviz badem vs sayesinde hamile kalanlardanım. Kesinlikle çok işe yarıyor sayısında hızında artış 3 ay içinde bariz bi şekilde oldu. Kullandıktan 5 ay sonra hamile kaldım ama tabi bu arada bana da rahim filmi çekildi darısı tüm isteyenlere olsun inşallah Rabbim bu mübarek cuma gününde dualarınızı geri çevirmsin

Bende proxeed plus keçiboynuzu ve ceviz badem vs sayesinde hamile kalanlardanım. Kesinlikle çok işe yarıyor sayısında hızında artış 3 ay içinde bariz bi şekilde oldu. Kullandıktan 5 ay sonra hamile kaldım ama tabi bu arada bana da rahim filmi çekildi darısı tüm isteyenlere olsun inşallah Rabbim bu mübarek cuma gününde dualarınızı geri çevirmsin

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:nazar:
Eşinin sperm sayisi kaçtı nekadar yükseldi??

Biz de bir haftadır proxeed plus kullanmaya başladık. Bunun yanında keçiboynuzu kürü de uygulamaya başlayacağım bugün. İnşallah bir sonuç elde ederiz.

kizlar hepinize birden sorum olacak bu ilac azosperm e cansiz spermlere fayda eder mi?

mrh yeni katıldım aranıza arkadaşlar... benimde daha önce tüp bebek denemem var ve bende bir çok süreçten geçtim fsh-lh-proloktin-hsg-genetik taramalar- histereskopi ve bir çok test benide aranıza alırmısınız... ve bu süreçte tüp bebekle tanışma sürecimi anlatan bir site hazırlıyorum eger sizde takip etmek isterseniz aşağıda ling paylaşacağım. bu siteyi açma sebebim benim gibi bir çok arkadaşım olduğunu biliyorum ve onlara yol göstermesini istiyorum... çünkü zamanın da ben bütün bunları yaşamışbiri ile sohmet etmeyi onu dinlemeyi çok istemiştim ama mümkün olmamıştı şimdi benim gb olan arkadaşlarıma destek göstermek amaçlı bir sitedir.
şimdiden tesekkür ederim..

http://tupbebekvesurecleri.blogspot.com.tr/

mesela ben başlıyım..

kruger metodu ile, ilk test sonucumuz (15.02.2014)

sayı : 18 milyon
hızlı hareketli : 5
yavaş hareketli : 28
yerinde hareketli : 19
hareketsiz : 48
morfoloji : 3

yıkama sonrası sayı : 6 milyon
hızlı hareketli : 11
yavaş hareketli : 49
yerinde hareketli : 15
hareketsiz : 25

bu sonuca göre, hemen başladık proxeed kullanmaya. günde 2 kere içiyor, bu haftadan sonra günde 1 kere içecek.
yanında keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime. sabah akşam içiyor.

1,5 ay sonra, yeniden sperm testi yapıcaz.
bakalım sonuç alacak mıyız?
merhaba benmde eşmn hzlı hareketllkte %10du sonra prooxeed plus kullandı 3 ay sonra hamile kaldım ve düştü. şmdi durum ne blmiyorum 3 4 aydır olmuyor gene. siz neler yapmıştınız? acaba bende ilaca yeniden başlasammı

merhaba benmde eşmn hzlı hareketllkte %10du sonra prooxeed plus kullandı 3 ay sonra hamile kaldım ve düştü. şmdi durum ne blmiyorum 3 4 aydır olmuyor gene. siz neler yapmıştınız? acaba bende ilaca yeniden başlasammı

Rabbim tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sefer..
Peki sayı kaçtı?? Sadece hız sorunu mu vardı?

Allah kimseyi mahrum birakmasin..

Rabbim tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sefer..
Peki sayı kaçtı?? Sadece hız sorunu mu vardı?

Allah kimseyi mahrum birakmasin..
sayı 97 milyondu. sadece hız sorunu var canm. bebeğmi kaybettiktn snra bdaha olmadı ya. kesin düştü değerler gene

Back
X