- 18 Nisan 2017
- 158
- 89
- 98
- Konu Sahibi _duygu_adem
-
Kesinlikle katılmıyorum reklam amaçlı yazınız neofortili uZun süre kullandık ve zaman kaybı sadece
Suan proxeed mi kullanıyosunuz bende ona geçmeyi planlıyorum ama daha drumuza danışamadımAyni fikirdeyiz. Neofortilden fayda gormeyen cok kisi gordum ben. Ama proxeed'ten o kadar duymadim.
Suan proxeed mi kullanıyosunuz bende ona geçmeyi planlıyorum ama daha drumuza danışamadım
Biz 6 ayda 12 kutu bitirdik sakin pes etmeyin hemen duzelmiyor ama faydasini görürsünüzEvet proxeed kullaniyoruz suan 2. Kutuya gectik. Insallah ise yarar
Toplamda kaçtan kaça cıktı ilk testinizi kaçıncı ayda yaptırdınız onda bi yükselme oldumu cnmmBiz 6 ayda 12 kutu bitirdik sakin pes etmeyin hemen duzelmiyor ama faydasini görürsünüz
Biz 6 ayda 12 kutu bitirdik sakin pes etmeyin hemen duzelmiyor ama faydasini görürsünüz
Ileri Hiz 0 dan %16 ya ciktiToplamda kaçtan kaça cıktı ilk testinizi kaçıncı ayda yaptırdınız onda bi yükselme oldumu cnmm
Olur insallah biz de emodex e geçtik Kaan Hoca oyle istediAynen canim. Oyle 2 ayda fayda etmedi diye birakmak olmaz. Uzun bi sure kullanmak lazim. Faydasini gorecegimize inaniyorum ben.
Sayı artısı nasıl oldu canmIleri Hiz 0 dan %16 ya cikti
Sayiyi cok etkilemedi benim uyguladigim incir keciboynuzu filan artirdi cunku 2 ay kürü birakmistik sayi düşmüştüSayı artısı nasıl oldu canm
Offff ya sayı bizim başımıza dert valla cok sıkıldım artıkSayiyi cok etkilemedi benim uyguladigim incir keciboynuzu filan artirdi cunku 2 ay kürü birakmistik sayi düşmüştü
Canm önceki drumuz sayıya odaklandı iğne verdi o dönem hıZımız bizimde düşmüştü ama ben yanlış tahlil die düşünmüştüm emin olamamıstımpeki teknik olarak sperm sayısı arttıkça hızı düşen bizde ki gibi bir vaka duyan var mı ? ve hız olmadan olmuyor mu ? bizi tip bebeğe yönlendiriyorlar ama ben pek sıcak bakmıyorum bu duruma
Canm önceki drumuz sayıya odaklandı iğne verdi o dönem hıZımız bizimde düşmüştü ama ben yanlış tahlil die düşünmüştüm emin olamamıstım
Kac ay devam ettiniz canim baska ne uyguladinKızlar merhaba proxeed plus kullanımından sonraki sonuçlarımız böyle çıkmış. Morfoloji 3 ten 15 e ileri hızlı 7 den 32 ye yükselmiş.
Bu testten önceki testte sayınız ml de kaçtı acaba?Canım biz uzun süredir kullanıyoruz biliyorsun. Eşim şu an 1 buçuk aydır düzenli kullanıyor onun öncesinde 1 ay kullanmadı. Ama daha öncesinde yaklaşık 4 ay kullandı. Önceki kullanımlarında bunun yanında keçiboynuzu kaynatıyordum. İncir falan yiyordu. Ama son 1 buçuk aydır sadece ilaç kullandı hatta ilacı da burdan bi arkadaştan aldım.
Daha önceki sayımız 59 milyondu morfoloji çok düşüktü %3 tü. İLeri hareketli %7 idi.Bu testten önceki testte sayınız ml de kaçtı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?