proxeed plus ve preseed jel

Proceed plus

öncelikle merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.2 kutu proceed plus almıştık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.

Proceed plus

öncelikle merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.2 kutu proceed plus almıştık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.

Can
Arkadaşlar merhaba, forumlarda ilk defa yazıyorum. 2 yıllık evliyiz. Eşime bilateral varikosel teşhisi kondu dr ların biri ameliyat biri gerek yok diyor. Proxeed plus önerdi dr daha almadık ilacı. Cidden fayda ediyor mu? Ne kadar sürede etki eder?
Canım biz gecen ay ilacı kullandık ve rabbim nasip etti şükür şuan 6. Haftamdayım gebelikte bi sıkıntı olmazsa inşlh bebeğimede kavuşacağım allhın izniyle. Fakat şuda var ben rahim filmide çekinmiştim geçen ay canım oda etkilemiş olabilir

kızlar merhaba.. şimdiden bütün dualarınız kabul olsun inşallah. biz 1 senedir bebek için uğraşıyoruz bende kist yok ve her ay düzenli yumurtluyorum ve çatlıyo. eşimin spermogramını yaptırdık ve doktor gayet iyi oldugunu söyledi gel gelelimki 1 sene oldu sonuç alamadık 7 aydır yumurta takibi yaptırıyorum doktorun verdigi tarihlerde ilişkide bulunuyoruz yine olmuyo yinede eşim ve ben viteminler kullanıp keçi boynuzu fındık badem vs besleniyoruz.. bu ayda olmazsa doktor rahim flimi istedi bu ayda olmadıgını biliyorum çünkü ovi testi negatif :( bende kuruluk var o yüzden okeyin jelini kullanıyoruz ya tüplerim kapalı yada jel spermleri olduruyo diye düşünüyorum bu preseed jel sizce işe yarıyomu bana cvp verirseniz çok sevinirim kızlar

kızlar merhaba.. şimdiden bütün dualarınız kabul olsun inşallah. biz 1 senedir bebek için uğraşıyoruz bende kist yok ve her ay düzenli yumurtluyorum ve çatlıyo. eşimin spermogramını yaptırdık ve doktor gayet iyi oldugunu söyledi gel gelelimki 1 sene oldu sonuç alamadık 7 aydır yumurta takibi yaptırıyorum doktorun verdigi tarihlerde ilişkide bulunuyoruz yine olmuyo yinede eşim ve ben viteminler kullanıp keçi boynuzu fındık badem vs besleniyoruz.. bu ayda olmazsa doktor rahim flimi istedi bu ayda olmadıgını biliyorum çünkü ovi testi negatif :KK43: bende kuruluk var o yüzden okeyin jelini kullanıyoruz ya tüplerim kapalı yada jel spermleri olduruyo diye düşünüyorum bu preseed jel sizce işe yarıyomu bana cvp verirseniz çok sevinirim kızlar
CANIM ben preseed jel işe yarıyoda diyemem yaramıyoda diyemem.çünkü benm hamile kaldığım ay bi çok faktör vardı..okeyin jelleri nasıldır bilmem ama en azından preseed jel insan vücudu ph ına daha uyumlu ve daha az kimsayasal olduğunu biliyorum...canım bide şu var sadece bebek konusunda deil her konuda geçerli biz istiyoruz ama işte nasip ve kader denilen bir gerçek var.rabbbim nasip ederse yoktan var eder...eğer sende anne olmayı çok istiyorsan bolca gönülden dua etmeyide ihmal etme derim..rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşlhhh

tabikide verende ALLAH alanda ALLAH dua ediyoruz bol bol inşallah bizimde yüzümüz gülücek bi gün:) ne güzel senin mucizen seninle anne olucaksın inşallah

rahim flimi çektirdinin mi sen? o aymı hmile kaldın preseedi kullanarak ben spariş ettm yarn elimde olucak

c
selam arkadaşlar
ben 13 aylık evliyim . 8 ay önce korunmayı bıraktık.ve ben yaklaşık 4 ay önce bi sıkıntım olmadığı halde rutin kontrole diye gittim.çikolata kistimin olduğunu öğrendim. 3 tane doktora gittim biri ilaç verdi biri ameliyat dedi hemen.en son gittiğim prof ise eşimin spermiyogramına ve benim kan testlerime baktı.çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.sol yumurtalığımda varlığını devam ettiren 6 cm lik çiko kistim hariç..

ha bu zaman zarfında soğan kürüde denedm 2 aylık ama oda işe yaramamış..

doktorum eşime proxeed plus ve bana preseed jel önerdi ve 2 ay bekleyelim dedi.aldık ilaçları dün başladık..hiç bilmiyorum sonumuz ne olacak rabbim hayırlısıyla nasip eder inşlh..

sizlerden bilgi almak ve benim gibi olan varsa önerilerinizi almak istiyorum kızlarr :KK43:
canm preseed la mı hamıle kaldın acaba*

cn
insallah saglıkla alırsın kucagına canım .Darısı basımıza bu 1 yılda o kadar yıprandım kı doktorum bıle dırek tup bebek yapalım dıyor artık.Ben hsg fılmı de cektırdım acık cıktı sorun esımde morfolojısı bozuk 1 yanı.Sımdı asılama mı tup bebek mı yaptırayım onu dusunuyorum prexeed plusu doktor esıme yazmıs ınsallah ıse yarar o da
cnm nasl hamıle kaldın sende preseed mı kullandın burayı okurken gördümde..

rahim flimi çektirdinin mi sen? o aymı hmile kaldın preseedi kullanarak ben spariş ettm yarn elimde olucak

evet canım o ay rahim filmide çekinmiştim çiko kistinden ötürü doktor tüplerime bakmak istedi.şükür açık çıkmıştı.bana kalırsa rahim filminininde etkisi vardır diye düşnüyorum...inşlh senin meleğinde göbişine konar bi gün canım benim :)

c

canm preseed la mı hamıle kaldın acaba*
canım önce rabbim nasip etti tabiki.ama hamile kaldığım ay ben HSG çekindim ve ilaçlarıda kullandık 3 defa mı ne çokta kullanmadık..anlayacağın dışardan hamilelik itici kuvvetlerde olmuş oldu bu sayede hamile kalmam için ..

canım önce rabbim nasip etti tabiki.ama hamile kaldığım ay ben HSG çekindim ve ilaçlarıda kullandık 3 defa mı ne çokta kullanmadık..anlayacağın dışardan hamilelik itici kuvvetlerde olmuş oldu bu sayede hamile kalmam için ..
rahim filmi nasl çekildin cnm anltr msn? doktorum 3 ay daha ymurta tkbi yaplm olamzsa rahım fılmı çektiririz dedi.. korktum bende nasl oluyor

rahim filmi nasl çekildin cnm anltr msn? doktorum 3 ay daha ymurta tkbi yaplm olamzsa rahım fılmı çektiririz dedi.. korktum bende nasl oluyor
canım banada 6 7 ay fln yumurta takibi yaptı ben rahim liminden çok korktuğum için hep erteledim ama doktor bu ay çok sinrlenince mevbur kabul ettim çünkü kistm yok yumurtam güzel oluşuyo ve her ay kendiginden çatlıyo şükür.. eşiminde herşeyi güzel çıktı ve üstüne hep vitamnler kürler deniyoruz aralıksız.. yinede olmadı 1 sene bende preseed aldım geldi bgn bu ayda rahim flimi çektircem bakalım tüplerimdemi bi sorun var.. rahim flimi çektirmeyip yumuta takibiylede hamileanlar var ama

evet canım o ay rahim filmide çekinmiştim çiko kistinden ötürü doktor tüplerime bakmak istedi.şükür açık çıkmıştı.bana kalırsa rahim filminininde etkisi vardır diye düşnüyorum...inşlh senin meleğinde göbişine konar bi gün canım benim :)
bende çekilicem bu ay az kaldı gerçi.. çok korkuyorum anastezili yapıcam inşallah rahimim düzgün ve tüplerim açıktır senin gibi:(

e
canım banada 6 7 ay fln yumurta takibi yaptı ben rahim liminden çok korktuğum için hep erteledim ama doktor bu ay çok sinrlenince mevbur kabul ettim çünkü kistm yok yumurtam güzel oluşuyo ve her ay kendiginden çatlıyo şükür.. eşiminde herşeyi güzel çıktı ve üstüne hep vitamnler kürler deniyoruz aralıksız.. yinede olmadı 1 sene bende preseed aldım geldi bgn bu ayda rahim flimi çektircem bakalım tüplerimdemi bi sorun var.. rahim flimi çektirmeyip yumuta takibiylede hamileanlar var ama
evt cnm tüpler kapalıysa rahım fılmıyle ogrenıyoruz bklm bnada yaramazsa doktor çktirrz dedı 3 ay snra. korktum bnde nasıl olıyomus bılmıyrum

r

rahım fılmını kım cekıyor
kim çekiyo bende bilmiyorum ama 2 ay önce yine yumurta takibi için doktoruma gittiğimde raim flimi çektirdinmi artık dedi bnde yok dedim heralde doktorlar çekmiyor.. çektiren biri cvp verse keşke

kim çekiyo bende bilmiyorum ama 2 ay önce yine yumurta takibi için doktoruma gittiğimde raim flimi çektirdinmi artık dedi bnde yok dedim heralde doktorlar çekmiyor.. çektiren biri cvp verse keşke
erkeğe asla çektiremem de nasıl oluyor onuda bilmiyorum of of

Back
X