proxeed plus ve preseed jel

erkeğe asla çektiremem de nasıl oluyor onuda bilmiyorum of of
ben afiyet hastnesine gidiyorum kadınla ilgili bütün hastalıkların doktoru bayan oluyo.. böyle bişeyin erkeğe çekilmesine çok taraftar değilim bende.. ben anastezili olucam korkuyorum ama bldgm kadarıyla vajinaya soktukları şeyl rahmi görüp ayriyetten rahime bişey dha sokup ilaç sıktıkları

rahim filmi nasl çekildin cnm anltr msn? doktorum 3 ay daha ymurta tkbi yaplm olamzsa rahım fılmı çektiririz dedi.. korktum bende nasl oluyor
vala ben yaptırmadan önce internetten araştırdım baya.çok ağrılı oluyo yok dayanılmıyo ,hatta anestesi bile kullananlar varmış gibi yorumlar görmüştüm.açıkcası korka korka gitmiştim.ama anestezili ücreti baya bi pahalıydı ve 5 dk lık bişey için gerk duymadım.filme girmeden önce ağrı kesici aldım bir kerelikmiş. sonra film çakindi .haa acımadımı aşırı acıdı sonucta ilaç veriyo kıl kadar ince tüplerinee .ama o an anne olma hayaliyle dayandım şükür..bence dayanılmayacak bişey deilmiş

ben afiyet hastnesine gidiyorum kadınla ilgili bütün hastalıkların doktoru bayan oluyo.. böyle bişeyin erkeğe çekilmesine çok taraftar değilim bende.. ben anastezili olucam korkuyorum ama bldgm kadarıyla vajinaya soktukları şeyl rahmi görüp ayriyetten rahime bişey dha sokup ilaç sıktıkları
vala konu sağlık olunca günahtır utanırım diyemiyosun.herkes istemez sonucta erkeğin görmesini yada yapmasını operasyonu..imkanlar nasılsa öyle oluyo .benimkini erkek çekmişti..ha bende istemem tabi.ama dedğim gibi imkan buydu ve yapacak bişey yok orda ben erkeğe çektirmem demekten daha saçma bişey olamaz.hem sonra radyololoji uzmanıının alanında gayette başarılı olduğunu duydum..sonucta orada mahremiyet deil sağlık söz konusu.biri can derdinde biri işinin derdindeee..bence böyle düşünülmemesi lazım

bende çekilicem bu ay az kaldı gerçi.. çok korkuyorum anastezili yapıcam inşallah rahimim düzgün ve tüplerim açıktır senin gibi:KK43:
korkma canım cesaretli ol .zaten anestezili olcakmışsın hiç acı hissetmezsin ozman.inşlh açıktır tüplerin

vala ben yaptırmadan önce internetten araştırdım baya.çok ağrılı oluyo yok dayanılmıyo ,hatta anestesi bile kullananlar varmış gibi yorumlar görmüştüm.açıkcası korka korka gitmiştim.ama anestezili ücreti baya bi pahalıydı ve 5 dk lık bişey için gerk duymadım.filme girmeden önce ağrı kesici aldım bir kerelikmiş. sonra film çakindi .haa acımadımı aşırı acıdı sonucta ilaç veriyo kıl kadar ince tüplerinee .ama o an anne olma hayaliyle dayandım şükür..bence dayanılmayacak bişey deilmiş
inşallah gerek kalmaz da hamıle kalırım :(

bende internetten izledim çokta kötü gibi durmuyor ilaç verirken yakıyormuş diye okudum

vala konu sağlık olunca günahtır utanırım diyemiyosun.herkes istemez sonucta erkeğin görmesini yada yapmasını operasyonu..imkanlar nasılsa öyle oluyo .benimkini erkek çekmişti..ha bende istemem tabi.ama dedğim gibi imkan buydu ve yapacak bişey yok orda ben erkeğe çektirmem demekten daha saçma bişey olamaz.hem sonra radyololoji uzmanıının alanında gayette başarılı olduğunu duydum..sonucta orada mahremiyet deil sağlık söz konusu.biri can derdinde biri işinin derdindeee..bence böyle düşünülmemesi lazım
canım çektirmişsin geçmiş boşverr bnm annmde 4 çocuğu erkek doktora doğurtmuş.. sadece bn rht edemem diye dedim yanlış anlama ltfn

korkma canım cesaretli ol .zaten anestezili olcakmışsın hiç acı hissetmezsin ozman.inşlh açıktır tüplerin
valla 1 senedr herşey gzlken olmuyo kesin tüplerde sorun var korkuyorum görcez bakalım:(

canım çektirmişsin geçmiş boşverr bnm annmde 4 çocuğu erkek doktora doğurtmuş.. sadece bn rht edemem diye dedim yanlış anlama ltfn
a
anastezilimi oldu canmmmm acıyomu çok yaaa:KK43:
yok ben anestesi yaptırmadım.sadece ağrı kesici içtim öncesinde...ya bak acıyo ama 5 dklık bişey yani çok kısa sürdü benimki.ve sonrasında hiçbi sancım ağrım da olmamştı çok şükür..korkma cesaretli ol bence

Arkadaslar beni duyan yok muuu? Preseed gercekten ise yariyor mu? Olumlu sonuc alan kisi cok mu?

Arkadaslar beni duyan yok muuu? Preseed gercekten ise yariyor mu? Olumlu sonuc alan kisi cok mu?

canım kesin işe yarıyor diyemem doktorm bana vermişti vee bikaç kez kullandım gerçi o ayda hamile kalmıştım.ama o ay rahim filmide çekinmiştim ben..o jel hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş ama onu biliyorum..

anım kesin işe yarıyor diyemem doktorm bana vermişti vee bikaç kez kullandım gerçi o ayda hamile kalmıştım.ama o ay rahim filmide çekinmiştim ben..o jel hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş ama onu biliyorum..
ben bugun sipariş verdim. bir de proxeed duydum onu alsam mı almasam mı bilemedim. eşime test falan yaptırmadık daha 6-7 aydır ugrasıyoruz diye

canım benim çikolata kistim olduğu için doktorrum ayrıntılı araştırmaya gitmişti.eşimin spermiyogramına da bakılmştı.gerçi bi sıkıntı yoktu onda da bende de şükür.yani kistin ya alınması gerekiyordu yada alınması.doktorum işi şansa bırakmamak için gerekli tedbirlerin hepsini aldırdı bana gebe kalmamı sağlaycak ilaçtır hsg dir derken..takdir rabbimin nasip etti çok şükür..sende ne gibi bi sıkıntı var bilmiyorum ama bende zaten evleneli 1 buçuk seneyi anca geçti ve bebek çalışmalarınada hemen başlamamıştık biz sadece kişstten ötürü endişelenmiştim gelecek için .

canım benim çikolata kistim olduğu için doktorrum ayrıntılı araştırmaya gitmişti.eşimin spermiyogramına da bakılmştı.gerçi bi sıkıntı yoktu onda da bende de şükür.yani kistin ya alınması gerekiyordu yada alınması.doktorum işi şansa bırakmamak için gerekli tedbirlerin hepsini aldırdı bana gebe kalmamı sağlaycak ilaçtır hsg dir derken..takdir rabbimin nasip etti çok şükür..sende ne gibi bi sıkıntı var bilmiyorum ama bende zaten evleneli 1 buçuk seneyi anca geçti ve bebek çalışmalarınada hemen başlamamıştık biz sadece kişstten ötürü endişelenmiştim gelecek için .
Canim sende cikolata kisti mi vardi bende de var bende cok korkuyorum hangi ilaclari kullandim deneyimlerini paylasir misin

Canim sende cikolata kisti mi vardi bende de var bende cok korkuyorum hangi ilaclari kullandim deneyimlerini paylasir misin
evet canın çiko kistim var hala da mevcut ve hepte olacakmış :( ben soğan kürü denedim üç ay işe yaramadı.üç doktora gitmiştim sırayla birisi vısanne diye ilaç verdi işe yaramadı.diğeri hemen ameliyat demişti tabiki gitmedim ona..en son ve şuanki doktorum tahliller istemişti eşimden ve benden sonra hsg ile tüplerime bakmıştı..zaten o hiç gebelik yaşamadığım için ameliyat kesinlikle hayır demişti.sonuç olarak benmde işime geldi yani korkmuştum baya..ve tahlillerimiz iyi çıktı ,tüplerim açık çıktı.doktorum eşime ve bana da bu ilaçları tavsiye etmişti o ay yalan sölemeyim sende 3 ben diyim 4 kez kullandık kullanmadık.ve o ay son adet ayım oldu gebe kaldım hamdolsun..HSG nin faydasının olduğunuda söylüyolar bu arada ..yani tüm artılar bir araya geldi tedbir alındı takdir allahtan geldi çok şükür 5 buçuk aylık hamileyim canım..:nazar::nazar:

evet canın çiko kistim var hala da mevcut ve hepte olacakmış :KK43: ben soğan kürü denedim üç ay işe yaramadı.üç doktora gitmiştim sırayla birisi vısanne diye ilaç verdi işe yaramadı.diğeri hemen ameliyat demişti tabiki gitmedim ona..en son ve şuanki doktorum tahliller istemişti eşimden ve benden sonra hsg ile tüplerime bakmıştı..zaten o hiç gebelik yaşamadığım için ameliyat kesinlikle hayır demişti.sonuç olarak benmde işime geldi yani korkmuştum baya..ve tahlillerimiz iyi çıktı ,tüplerim açık çıktı.doktorum eşime ve bana da bu ilaçları tavsiye etmişti o ay yalan sölemeyim sende 3 ben diyim 4 kez kullandık kullanmadık.ve o ay son adet ayım oldu gebe kaldım hamdolsun..HSG nin faydasının olduğunuda söylüyolar bu arada ..yani tüm artılar bir araya geldi tedbir alındı takdir allahtan geldi çok şükür 5 buçuk aylık hamileyim canım..:nazar::nazar:
Masallah canim benim bana da doktor ameliyat onermedi bi dogum yap dogumda aliriz dedi.ilk defa bu ay klomen catlatma ignesi kullandim bakalim adete 6 gun var bekliyorum insaallah regl olmam.hsg den cok korkuyorummm ben ... bu arada 3 4 kez kullandim dedigin ilac neydi canim..bana umut oldun sen :KK55:

Masallah canim benim bana da doktor ameliyat onermedi bi dogum yap dogumda aliriz dedi.ilk defa bu ay klomen catlatma ignesi kullandim bakalim adete 6 gun var bekliyorum insaallah regl olmam.hsg den cok korkuyorummm ben ... bu arada 3 4 kez kullandim dedigin ilac neydi canim..bana umut oldun sen :KK55:

proxeed plus ve presed jel canım...aslında iğneye başlamadan önce hsg de çekinseydin bence çünkü kistin tüpleri kapama özelliği var .yani istedğin kadar iğne vurun tüplerin kapalıysa zaten döllenme imkanı olmazki malesef...hsg den bende korkuyodum zor da bişey ama dayanılmayacak bişi de dil bide çok kısa süren bişey..yinede sen bilirsin ama ben hsg çekin derim canım emin ol tüplerinden...bu arada tşk ederim rabbiim isteyen herkese nasipe etsin inşlh evlad sahibi olmayı

proxeed plus ve presed jel canım...aslında iğneye başlamadan önce hsg de çekinseydin bence çünkü kistin tüpleri kapama özelliği var .yani istedğin kadar iğne vurun tüplerin kapalıysa zaten döllenme imkanı olmazki malesef...hsg den bende korkuyodum zor da bişey ama dayanılmayacak bişi de dil bide çok kısa süren bişey..yinede sen bilirsin ama ben hsg çekin derim canım emin ol tüplerinden...bu arada tşk ederim rabbiim isteyen herkese nasipe etsin inşlh evlad sahibi olmayı
Doktoruma soylicem persembe gittigimde hsg cekelim diye presed jeli duymustum da proxed plus i bilmiyorum dua et canim benim Rabbim bizleri de sevindirsin

Back
X