Erkek İnfertilitesi PROXEED PLUS

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

CikoMS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
36
11
38
39
Elimde bir kutuda 28 şase proxeed bulunuyor. 250 TL civarında fiyatı. 135 TL gibi fiyata verebilirim almak isteyen arkadaşlar olursa eğer. Ayrıca son kullanım tarihleri geçmedi. İlgilenen arkadaşlar bilgi alabilir. Rabbim her isteyenin, kıymet bilenin kucağına evlat nasip etsin

Son düzenleme:
Bu ilaç sayesinde mi hamile kaldınız ve sorun neydi acaba?
Haritas hanım eşim bu tozu içmek istemedi midesi biraz hassas sürekli istifra eden biri. 6 ay kullanması gerekiyor ama biz kullanmadık. Eşimin sperm hareketliliğinde sorun vardı. Bu ilaç spermi az ya da hareketsizliği olanlara iyi geliyor. Ben hamile değilim. Kullanamadık düzenli. Rabbim bana da isteyen herkese nasip etsin inşAllah

Haritas hanım eşim bu tozu içmek istemedi midesi biraz hassas sürekli istifra eden biri. 6 ay kullanması gerekiyor ama biz kullanmadık. Eşimin sperm hareketliliğinde sorun vardı. Bu ilaç spermi az ya da hareketsizliği olanlara iyi geliyor. Ben hamile değilim. Kullanamadık düzenli. Rabbim bana da isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Cevap verdiğiniz için teşekkürler benim eşimdede harekette ve morfolojide sorun var daha yeni başladık benimki içiyor vallahi ben de tadına baktım çok kötüdeğil aslında ama herkesi midesi farklı tabi:) inş hepimizin kucağı dolar elinizdeki ürünlerin son kullanma tarihi nedir ve eczaneden mi netten mi aldınız acaba?

Cevap verdiğiniz için teşekkürler benim eşimdede harekette ve morfolojide sorun var daha yeni başladık benimki içiyor vallahi ben de tadına baktım çok kötüdeğil aslında ama herkesi midesi farklı tabi:) inş hepimizin kucağı dolar elinizdeki ürünlerin son kullanma tarihi nedir ve eczaneden mi netten mi aldınız acaba?
Rica ederim ne demek ben netten asla hiç bir ilacı almam. Mahallemizdeki eczacıdan alıyordum. Bi kaç tanesi 2019 8inci ay. Diğerleri 2020 son kullanımları. Benim eşiminde morfolojisi düşük yüzde iki, yüzde beşin üstünde olması lazımmış. Birkaç ay kullandı ama nedense sonradan mızmızlandı. Biz birde aktarcıdan macun yaptırdık 250 TL ücretle. Onada mızmızlanıo midemi bulandırıyor die. Benim eşim çocuk olmuo die takıntı yapmadığı için sanırım çabası yok yedirdiğim içirdiğim şeyleri zorla veriyoruz. Olursa olur olmazsa napalım dio ama her ay regl olduğumda gene mi olmadı dio. Belki İçten takıo ama belli etmio. Gerçi çabada yok benimkinde. Sizde Bi kaç ay sonra macunda yaptırın. Ben proxeedi veremiyorum macuna bile mızıldıyor. Aslında ikisini bir kullansa daha ii tesir gösterirmiş aktarcı öyle söyledi. Bir de eşiniz sigara kullanıyorsa kesinlikle bırakması gerekiyor. Şayet bırakamıyorsa azaltması lazımmış

Elimde bir kutudan fazla 37 şase yani 37 adet proxeed bulunuyor. 250 TL civarında tutuyor fiyatı. 125 TL gibi Uygun fiyata verebilirim almak isteyen arkadaşlar olursa eğer. Ayrıca son kullanım tarihleri geçmedi. İlgilenen arkadaşlar bilgi alabilir. Rabbim her isteyenin, kıymet bilenin kucağına evlat nasip etsin
Merhaba ben almak istiyorum hâlâ vermediyseniz

Rica ederim ne demek ben netten asla hiç bir ilacı almam. Mahallemizdeki eczacıdan alıyordum. Bi kaç tanesi 2019 8inci ay. Diğerleri 2020 son kullanımları. Benim eşiminde morfolojisi düşük yüzde iki, yüzde beşin üstünde olması lazımmış. Birkaç ay kullandı ama nedense sonradan mızmızlandı. Biz birde aktarcıdan macun yaptırdık 250 TL ücretle. Onada mızmızlanıo midemi bulandırıyor die. Benim eşim çocuk olmuo die takıntı yapmadığı için sanırım çabası yok yedirdiğim içirdiğim şeyleri zorla veriyoruz. Olursa olur olmazsa napalım dio ama her ay regl olduğumda gene mi olmadı dio. Belki İçten takıo ama belli etmio. Gerçi çabada yok benimkinde. Sizde Bi kaç ay sonra macunda yaptırın. Ben proxeedi veremiyorum macuna bile mızıldıyor. Aslında ikisini bir kullansa daha ii tesir gösterirmiş aktarcı öyle söyledi. Bir de eşiniz sigara kullanıyorsa kesinlikle bırakması gerekiyor. Şayet bırakamıyorsa azaltması lazımmış
Sigara içmiyor eşim 1yıl öncesinde nargile içiodk onuda brktk 2ay proxdeed keçiboynuzu l arginin kullansında sonra bal polen arı sütü propolis olan bi macun yaptrcaz bzde ibrahm saraçoğlnn videolarnda öyle diyor

Sigara içmiyor eşim 1yıl öncesinde nargile içiodk onuda brktk 2ay proxdeed keçiboynuzu l arginin kullansında sonra bal polen arı sütü propolis olan bi macun yaptrcaz bzde ibrahm saraçoğlnn videolarnda öyle diyor
Evet bizim karışımımızda da onlar var hakiki kestane balı. Yaparken aktarcı saydım 30a yakın şeyler karıştırdı. Sizde muhakkak başlarında durun arkalarda yaparsa itiraz edin ne kattıklarınızı görmek istiyorum die. Allahtan korkmayan hile yapabiliyor. Rabbim inşallah tez zamanda sizede bana da her isteyenede nasip etsin🙏🙏🙏

Evet bizim karışımımızda da onlar var hakiki kestane balı. Yaparken aktarcı saydım 30a yakın şeyler karıştırdı. Sizde muhakkak başlarında durun arkalarda yaparsa itiraz edin ne kattıklarınızı görmek istiyorum die. Allahtan korkmayan hile yapabiliyor. Rabbim inşallah tez zamanda sizede bana da her isteyenede nasip etsin🙏🙏🙏
Ve hakiki kestane balı onlara ben verdim. Onlarınki belki hakiki değildir die. Benim enistemin arıları vardı babam ondan alıyordu hep. Emindim hakiki olduğuna. Aktarcı da baktı balıma doğru hakiki dedi

Çok teşekkürler hepsine dikkat edeceğim bu arafa eşimin sperm sayısı çok yüksekti hep sadece ileri hareket ve morfolojide sorun vardı son yaptığı bir kaç ay önceki testte sayısı yine yüksekti ama yarı yarıya düşmüştü ve kadınlar klubünde üroloji doktorlarından profa gidenlerin hepsinin eşlerinden spermiyogram hariç hormon testi istklerini okmştm eşime ısrar ettim sende yaptır diye devlet hastanesine gitti doktor sayı çok olduğu için gerek yok dedi yapmayacaktı eşimin ısrarıyla yaptı testi ve testeron hormonu sınırın altında çıktı üst sınır çok yüksek olduğu için baya düşük çıktı şimdi iğne verdiler 3hafta vurulacak ve tekrar test yaptıracak iğnenin adı Sustanon benim anlamadığım ben bile yarı yarıya düşen test sonucundan şüphelenip hormon testi yaptırmalısın derken doktorlar neden kendi cebinden çıkıyormuş gibi bu testi istemiyor baştan savıyor vergi veriyoruz ve devlet hastanesi bu üzücü bilgi olsun diye yazıyorum bence erkekte inferlite yaşıyanlar hormon testi yaptırmalı sperm üretimini etkiliyormuş testeron eksiliği:( inş düzelir

Çok teşekkürler hepsine dikkat edeceğim bu arafa eşimin sperm sayısı çok yüksekti hep sadece ileri hareket ve morfolojide sorun vardı son yaptığı bir kaç ay önceki testte sayısı yine yüksekti ama yarı yarıya düşmüştü ve kadınlar klubünde üroloji doktorlarından profa gidenlerin hepsinin eşlerinden spermiyogram hariç hormon testi istklerini okmştm eşime ısrar ettim sende yaptır diye devlet hastanesine gitti doktor sayı çok olduğu için gerek yok dedi yapmayacaktı eşimin ısrarıyla yaptı testi ve testeron hormonu sınırın altında çıktı üst sınır çok yüksek olduğu için baya düşük çıktı şimdi iğne verdiler 3hafta vurulacak ve tekrar test yaptıracak iğnenin adı Sustanon benim anlamadığım ben bile yarı yarıya düşen test sonucundan şüphelenip hormon testi yaptırmalısın derken doktorlar neden kendi cebinden çıkıyormuş gibi bu testi istemiyor baştan savıyor vergi veriyoruz ve devlet hastanesi bu üzücü bilgi olsun diye yazıyorum bence erkekte inferlite yaşıyanlar hormon testi yaptırmalı sperm üretimini etkiliyormuş testeron eksiliği:KK43: inş düzelir
Evet devlet hastaneleri ne yazıkki öyle sanki dediğiniz gibi cebinden çıkıyor. Benim eşim birbuçuk sene önce biz kendi doktorum eşin sperm testi yapsın bana getir dedi. Tüpümün teki tıkalı olduğu için artık tüp bebek doktoruna git durumunu değerlendirsinler dedi. Oradaki doktorumda bu hastahanedeki ürolojiye gitsin eşin dedi. Eşim ürolojiye gitti doğru düzgün ilgilenmemiş ki eline daha önceden de kullandığı proxeedi vermiş. Muyane ettim dedim. Hayır dedi. Tahlil yaptım dedim hayır dedi. Spermdemi istemedi sonuçta biz birbuçuk sene önce yaptırmıştı. Belki yükseldi belki dahada indi ya da daha farklı rahatsızlık türedi. O kadar ilgisizlerki. Biz önce rabbim den sonra onlardan çare ararken ilgisizlerki bir an önce gitte uğraşmıyayım dio. Tabi sisteme girip biraz uğraşacaklar ya. Bir dakika bile sürmeyecek şey için bizim çocuk sahibi olmamızı erteliolar. Allah cemi cümlemizin yardımcısı olsun. Evlat sahibi olayım die koşturan. İyi doktorlarda karşılaştırsın hepimizi 🙏🙏🙏

Screenshot_2020-04-27-23-30-30.webp
Screenshot_2020-04-27-23-29-49.webp

Arkadaşlar acil bana yardımcı olabilecek var mı propolis siparis vericem 2si de organik içerikleri bu şekilde sizce hangisini siparis vermeliyim

Back
X