S syavas Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2010 12 0 36 İstanbul 17 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi syavas #1 Merhabalar. Eşimin morfoloji sorununda dolayı Amerikadan ProXeed plus sipariş etmiştik ancak artık ihtiyacımız kalmadı çok şükür :) 2 kutu kaldı elimizde. İsteyen varsa uygun fiyata verebilirim.
Merhabalar. Eşimin morfoloji sorununda dolayı Amerikadan ProXeed plus sipariş etmiştik ancak artık ihtiyacımız kalmadı çok şükür :) 2 kutu kaldı elimizde. İsteyen varsa uygun fiyata verebilirim.
metuka Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2010 3.952 1 0 Diğer 17 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi syavas #2 tatlım ne kadar fiyatı.... ve nerede oturuyorsunuz?işe yarıyor mu gerçekten?
S syavas Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2010 12 0 36 İstanbul 17 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi syavas #3 metuka .!.: tatlım ne kadar fiyatı.... ve nerede oturuyorsunuz?işe yarıyor mu gerçekten? Genişletmek için tıkla... Biz 4 tanesini kargoyla beraber 320 TL ye almıştık. 2 kutusunu yani 1 aylık kullanım oluyor 160 TL ye verebilirim. Tanesi 80 TL ye geliyor. Söylemeyi unuttum :) Biz ilaçları kullanmaya başladığımız zamana yakın gebelik başlamış. Yani ilacın etkisi olup olmadığı konusunda bir fikrimiz yok. Ancak ilaç sperm sayısını ve hareketliliği artırdığı için döllenme oranını yükseltiyor. Bize de doktorumuz tüp bebek önermişti. Bu ay sonu tüp bebek tedavisine başlayacaktık ancak çok şükür gerek kalmadı :) Son düzenleme: 17 Aralık 2010
metuka .!.: tatlım ne kadar fiyatı.... ve nerede oturuyorsunuz?işe yarıyor mu gerçekten? Genişletmek için tıkla... Biz 4 tanesini kargoyla beraber 320 TL ye almıştık. 2 kutusunu yani 1 aylık kullanım oluyor 160 TL ye verebilirim. Tanesi 80 TL ye geliyor. Söylemeyi unuttum :) Biz ilaçları kullanmaya başladığımız zamana yakın gebelik başlamış. Yani ilacın etkisi olup olmadığı konusunda bir fikrimiz yok. Ancak ilaç sperm sayısını ve hareketliliği artırdığı için döllenme oranını yükseltiyor. Bize de doktorumuz tüp bebek önermişti. Bu ay sonu tüp bebek tedavisine başlayacaktık ancak çok şükür gerek kalmadı :)
G giz1978 Nirvana Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 3.837 40 683 Ankara 22 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi syavas #4 syavas .!.: Merhabalar. Eşimin morfoloji sorununda dolayı Amerikadan ProXeed plus sipariş etmiştik ancak artık ihtiyacımız kalmadı çok şükür :) 2 kutu kaldı elimizde. İsteyen varsa uygun fiyata verebilirim. Genişletmek için tıkla... tb canım tesadüf girdim ama bu bile benim için pahalı hakkında hayırlı olsun allah saglıcakla bebişine kavuşturun
syavas .!.: Merhabalar. Eşimin morfoloji sorununda dolayı Amerikadan ProXeed plus sipariş etmiştik ancak artık ihtiyacımız kalmadı çok şükür :) 2 kutu kaldı elimizde. İsteyen varsa uygun fiyata verebilirim. Genişletmek için tıkla... tb canım tesadüf girdim ama bu bile benim için pahalı hakkında hayırlı olsun allah saglıcakla bebişine kavuşturun
hasretimsi Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2011 1.016 11 318 24 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi syavas #5 arkaşlar merhaba yazılarınızı okudum bu bahsettiğiniz ilaç azosperme iyi gelirmi acaba bilgisi olan varmı eşim azosperm bilgi verirseniz sevinirim ::86:
arkaşlar merhaba yazılarınızı okudum bu bahsettiğiniz ilaç azosperme iyi gelirmi acaba bilgisi olan varmı eşim azosperm bilgi verirseniz sevinirim ::86:
A asuw Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2011 25 0 36 Ankara 31 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi syavas #6 giz1978 .!.: tb canım tesadüf girdim ama bu bile benim için pahalı hakkında hayırlı olsun allah saglıcakla bebişine kavuşturun[/mrb cnm benmde eşim kullanıyo 3 aydr kullanıyoruz son kutu kaldı btsn tesd yaptrcaz tekrarr ezaneden alıyrm cnm 100 liraya pahaalı amaa napcnn mecbur allah herkese sağlıklı evlat nasib etsn inşlllh. Genişletmek için tıkla...
giz1978 .!.: tb canım tesadüf girdim ama bu bile benim için pahalı hakkında hayırlı olsun allah saglıcakla bebişine kavuşturun[/mrb cnm benmde eşim kullanıyo 3 aydr kullanıyoruz son kutu kaldı btsn tesd yaptrcaz tekrarr ezaneden alıyrm cnm 100 liraya pahaalı amaa napcnn mecbur allah herkese sağlıklı evlat nasib etsn inşlllh. Genişletmek için tıkla...