Erkek İnfertilitesi ProXeed Plus

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

syavas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
12
0
36
İstanbul
Merhabalar.

Eşimin morfoloji sorununda dolayı Amerikadan ProXeed plus sipariş etmiştik ancak artık ihtiyacımız kalmadı çok şükür :)

2 kutu kaldı elimizde. İsteyen varsa uygun fiyata verebilirim.

tatlım ne kadar fiyatı.... ve nerede oturuyorsunuz?işe yarıyor mu gerçekten?

Biz 4 tanesini kargoyla beraber 320 TL ye almıştık. 2 kutusunu yani 1 aylık kullanım oluyor 160 TL ye verebilirim.

Tanesi 80 TL ye geliyor.

Söylemeyi unuttum :) Biz ilaçları kullanmaya başladığımız zamana yakın gebelik başlamış.
Yani ilacın etkisi olup olmadığı konusunda bir fikrimiz yok.

Ancak ilaç sperm sayısını ve hareketliliği artırdığı için döllenme oranını yükseltiyor.

Bize de doktorumuz tüp bebek önermişti. Bu ay sonu tüp bebek tedavisine başlayacaktık ancak çok şükür gerek kalmadı :)

Son düzenleme:
Merhabalar.

Eşimin morfoloji sorununda dolayı Amerikadan ProXeed plus sipariş etmiştik ancak artık ihtiyacımız kalmadı çok şükür :)

2 kutu kaldı elimizde. İsteyen varsa uygun fiyata verebilirim.

tb canım tesadüf girdim ama bu bile benim için pahalı hakkında hayırlı olsun allah saglıcakla bebişine kavuşturun

arkaşlar merhaba yazılarınızı okudum bu bahsettiğiniz ilaç azosperme iyi gelirmi acaba bilgisi olan varmı eşim azosperm bilgi verirseniz sevinirim ::86:

tb canım tesadüf girdim ama bu bile benim için pahalı hakkında hayırlı olsun allah saglıcakla bebişine kavuşturun[/mrb cnm benmde eşim kullanıyo 3 aydr kullanıyoruz son kutu kaldı btsn tesd yaptrcaz tekrarr ezaneden alıyrm cnm 100 liraya pahaalı amaa napcnn mecbur allah herkese sağlıklı evlat nasib etsn inşlllh.

Back
X