Prozac hiç bırakmadan hamilelik yaşayanlar ?

mervee1995

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
19
2
16
30
Merhaba 1 yıllık evliyim bir kimyasal gebelik birde boş gebelik geçirdim 10 yıldır prozac kullanıyorum ilk hamileliğimde bırakmadım zaten hemen kimyasal gebelik olduğunu öğrendim 2. Hamileliğimde öğrendiğim an bıraktım ilacı sonra boş gebelik olduğunu öğrendim kürtaj oldum ondan sonra çok kötü olmaya başladım panik atak ve okb çok sarstı 3 ay kendime gelemedim tekrar hamilelik düşünüyorum ama günde 3 defa prozac kullanıyorum benim gibi olanlar varmı paylaşırsanız sevinirim

Her ilacın kullanımının da kullanmamanın da artıları eksileri var. Prozac kullanan anne adaylarına antidepresan kullanılmadığı takdirde daha ağır sonuçların yaşanacağı tablolarda ilaç kullanımının devamını önerebiliyor doktorlar. Bunu en iyi psikiyatristiniz ve gebelik takibini yaptırdığınız doktorunuz bilir.

Her ilacın kullanımının da kullanmamanın da artıları eksileri var. Prozac kullanan anne adaylarına antidepresan kullanılmadığı takdirde daha ağır sonuçların yaşanacağı tablolarda ilaç kullanımının devamını önerebiliyor doktorlar. Bunu en iyi psikiyatristiniz ve gebelik takibini yaptırdığınız doktorunuz bilir.
Evet haklısınız ama ilk 3 ay önermiyolar genellikle ben ilacı bırakınca çok kötü oluyorum 3 tane alıyorum hamilelik düşünemiyorum o yüzden maleseff

Back
X