Prozac cinsel isteksizlik yapar vucut alisana kadar boyle olur maalesef
Hayir birakinca geciyor etkisi hayatimin 4 yili prozac kullanarak gecti bu konuda deneyimliyim. Istahsizlik da yapar en bastabıraktıktan sonra da mı aynı olur
Yavrum sen niye prozac kullaniyorsun?
İyiydin amakafamın içindeki saçmalılara dayanamayıp psikiyatriste gittim o da bunu verdi .
İyiydin ama
Neyse psikiyatrist verdiyse kullan bakalim bir sure ama cok agir bir ilac ile baslamis
---- mesaj tekrarıİyiydin ama
Neyse psikiyatrist verdiyse kullan bakalim bir sure ama cok agir bir ilac ile baslamis
İyiydin ama
bilmedeb yorum yapıyorsunuz prozac hafif bi ilaçtır ağır ilaç kategorisinde değil.
Niye unutuyum yahusanırım 1 ay sonra kesecek dozajı azaltarak çok ciddi bir durumum yokmuş ama o zamana kadar bu yan etkiler korkuttu beni açıkçası .
bu arada milana beni unutmadığın iiçin teşekkür ederim halimi hatrımı sorduğun için çok sevinmiştiim :)
Prozac ben de kullandım, diğer muadili ile Fulsac ı. Ben de normalde cinsel açıdan istekli ve seks sırasında kolay orgazm yaşayan bir kadınım ama antidepresan kullandığım zamanlarda aklıma bile gelmiyordu mesela cinsellik. Vajinal kuruluk vs de olmuştu bende. Neyse ki bıraktm antidepresanı 1 seneden fazladır içmiyorum bebek düşündüğüm için.
Yok dediğim gibi bir seneden fazladır kullanmayı bıraktım ve düzeldi durum gayet istekliyim yani sorun yokpeki düzelme yaşadınız mı kalıcı bir şey değildir dmi bu durum
Birakinca geçiyor ama o ilaca bağli değil bütun antidepresanlar yapıyo maalesef ben tecrübeliyimde yillarca kullanip kullanip biralik tekrar basliyorum isteksizlik tek sorunum o depresan kullanmayinca da baska sorunlarim oluyor kar zarara yapinca mecburen kullaniyorum ayrica ilaciniz ağir degil en hafif ilaclardandir kendileri bana etkisi olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?