• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prp eksozom önerir misiniz??

kaksjej

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhaba bülent hoca ile görüştüm prp eksozom yaptıranlar dönüş yapabilir mi zarar verir mi kimi çok iyi geldi yazmış kimi yaptırma yazmıs kafam allak bullak ama bizim gibi yumurta sayısı az olanlar için bir umut değil mi yardımcı olur musunuz nolur kafam çok karışık yaşım 32 hiç çocuğum yok maalesef

Merhaba bülent hoca ile görüştüm prp eksozom yaptıranlar dönüş yapabilir mi zarar verir mi kimi çok iyi geldi yazmış kimi yaptırma yazmıs kafam allak bullak ama bizim gibi yumurta sayısı az olanlar için bir umut değil mi yardımcı olur musunuz nolur kafam çok karışık yaşım 32 hiç çocuğum yok maalesef
Benim de yaşım 32 ben tüp bebek tedavisine başlamadan 3 ay önce yaptırdım doktor yaptırdıktan sonra 3 ay bekleyelim dedi daha sonra 2 kez opu oldum toplam 7 embriyom oluştu 1 tanesini (5.gün embriyosu) transfer ettik çok şükür pozitifi gördüm 2 tane de (5.güne gelen iyi kalite) embriyom donduruldu sonraki transferler için eksozomun etkisi oldu mu olmadı mı bilemiyorum ama benim tavsiyem eşinizden kaynaklı bir problem varsa yaptırmayın ama sadece sizde amh düşüklüğü varsa yaptırabilirsiniz

Benim de yaşım 32 ben tüp bebek tedavisine başlamadan 3 ay önce yaptırdım doktor yaptırdıktan sonra 3 ay bekleyelim dedi daha sonra 2 kez opu oldum toplam 7 embriyom oluştu 1 tanesini (5.gün embriyosu) transfer ettik çok şükür pozitifi gördüm 2 tane de (5.güne gelen iyi kalite) embriyom donduruldu sonraki transferler için eksozomun etkisi oldu mu olmadı mı bilemiyorum ama benim tavsiyem eşinizden kaynaklı bir problem varsa yaptırmayın ama sadece sizde amh düşüklüğü varsa yaptırabilirsiniz

Çok teşekkür ederim bu cevabı duymaya çok ihtiyacım vardı Allah razı ,olsun maalesef benim yumurtam az eşimde şükür bir sorun yok yaptırayım o zaman inşallah bende güzel haberler alırım 🥰

PRP ben de yaptırmıştım. Zararı yoksa, en kötü ihtimal fayda sağlamayacaksa, denemeye değer derim

Çok teşekkür ederim bu cevabı duymaya çok ihtiyacım vardı Allah razı ,olsun maalesef benim yumurtam az eşimde şükür bir sorun yok yaptırayım o zaman inşallah bende güzel haberler alırım 🥰
O zaman yaptırın içinizde kalmasın ben de deniyim sonra niye denemedim diye pişman olmayayım diye yaptırmıştım umarım bir an önce bebeğinizi kucağınıza alırsınız 😊

Çok teşekkür ederim çok korkmuştum Yumurtalık çok hassas bir bölge olduğu için içim rahatladı sağolun🥰🙏

3. Tedavimi yatırdığım doktor da önermişti bana be yaptırmadım. Çok araştırdım. Belirgin bir faydası yokmuş. Yabancı makaleleri çevirerek okuyun. Dün Tüp bebek doktorlarından birinin canlı yayınına da katıldım. O da aynı fikirde. Prp egzosum faydalı bir şey olsa kimse menopoza girmek istemez diye düşünüyorum 🤔
Bir de buna bakın isterseniz.

Merhaba kızlar dün Acıbadem maslakta prp eksozom yaptırdım. Yumurtalıklarım baya ağrıyor aşırı hassas normal mi bu kadarı? Hatta tüm vücudum kırılıyor. Belim kemiklerim çok ağrıyor. Antibiyotik ve ağrı kesici vermişlerdi onları içiyorum çok az etki ediyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Back
X