SEMENDER Olmayacak şey bir insanın bir insanı anlaması!.. Kayıtlı Üye 3 Şubat 2010 102 7 298 26 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi SEMENDER #1 PRP, Platelet Rich Plasma - Ankara Onep Estetik Plastik Ve Rekonstrktif Cerrahi Klinii Selam , Bu tedavisi henüz çok yeni ama yaptıran var mı merak ettim!? Bu arada merak edenler için seansı 750-1000 tl arası.Tabi kişiye göre değişebiliyormuş,parası olan yaptırabilir bence, akla yatkın geldi bana, Sevgiler hepinize,
PRP, Platelet Rich Plasma - Ankara Onep Estetik Plastik Ve Rekonstrktif Cerrahi Klinii Selam , Bu tedavisi henüz çok yeni ama yaptıran var mı merak ettim!? Bu arada merak edenler için seansı 750-1000 tl arası.Tabi kişiye göre değişebiliyormuş,parası olan yaptırabilir bence, akla yatkın geldi bana, Sevgiler hepinize,
simuz Guru Kayıtlı Üye 6 Haziran 2011 456 5 296 İstanbul 26 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi SEMENDER #2 SEMENDER .!.: PRP, Platelet Rich Plasma - Ankara Onep Estetik Plastik Ve Rekonstrktif Cerrahi Klinii Selam , Bu tedavisi henüz çok yeni ama yaptıran var mı merak ettim!? Bu arada merak edenler için seansı 750-1000 tl arası.Tabi kişiye göre değişebiliyormuş,parası olan yaptırabilir bence, akla yatkın geldi bana, Sevgiler hepinize, Genişletmek için tıkla... Bir seans için 1000 lira çok çok fazla. Tabi yaptıran arkadaşlar varsa, tecrübelerini anlatırsalar iyi olur.
SEMENDER .!.: PRP, Platelet Rich Plasma - Ankara Onep Estetik Plastik Ve Rekonstrktif Cerrahi Klinii Selam , Bu tedavisi henüz çok yeni ama yaptıran var mı merak ettim!? Bu arada merak edenler için seansı 750-1000 tl arası.Tabi kişiye göre değişebiliyormuş,parası olan yaptırabilir bence, akla yatkın geldi bana, Sevgiler hepinize, Genişletmek için tıkla... Bir seans için 1000 lira çok çok fazla. Tabi yaptıran arkadaşlar varsa, tecrübelerini anlatırsalar iyi olur.
SEMENDER Olmayacak şey bir insanın bir insanı anlaması!.. Kayıtlı Üye 3 Şubat 2010 102 7 298 26 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi SEMENDER #3 simuz .!.: Bir seans için 1000 lira çok çok fazla. Tabi yaptıran arkadaşlar varsa, tecrübelerini anlatırsalar iyi olur. Genişletmek için tıkla... Selam, Deseler ki 10 seans yapıcaz tek bir çatlağın kalmıycak(tabi kesin garanti verirse) 10.000tl veririm. Keşke öyle birşey olsa, biri öyle bir tedavi bulmuş olsa keşke!
simuz .!.: Bir seans için 1000 lira çok çok fazla. Tabi yaptıran arkadaşlar varsa, tecrübelerini anlatırsalar iyi olur. Genişletmek için tıkla... Selam, Deseler ki 10 seans yapıcaz tek bir çatlağın kalmıycak(tabi kesin garanti verirse) 10.000tl veririm. Keşke öyle birşey olsa, biri öyle bir tedavi bulmuş olsa keşke!