Canım o kitin çok iyi olduğunu okumştm bence sonuç beklemen için çok erken. Daha yeni yaptrmşsn ve bence sonucunu göreceksinöncelikle herkese merhaba; prp konusu merak edenler için 26 ocak 2015'te yaptırdığım prp sonucunda yaşadıklarımı ve tecrübelerimi size aktarayım.
öncelikle gittiğinizde yüzünüze uyuşturucu bir krem sürüyorlar 1 saate yakın yüzünüzde bu krem bekliyor acı az hissedilsin diye sonrasında sizden 3-4 tüp kan alıyorlar benden 4 tüp aldılar sonra gülme çizgileriniz var ise o kısma iğne ile enjeksiyon yapıyorlar yaklaşık her çizgiye 3-4 enjeksiyon sanırım trombosit enjekte ediyorler daha sonra uzunluğu 2mm olan iğnelerle yüzünüzde mikro kanallar açıyorlar ve sizden alınan kanı trombositleri kanınızdaki hücre yenileyici olan maddeleri açtığı mikro kanallara sürüyor yani ilk önce hasar oluşturup vücudun hasar oluşan yerde çalışma yapmasını sağlıyor ve enson trombositi yüzünüze sürüyor ve kalkıyorsunuz aynaya baktığınızda yüzünün benzetmek gerekirse tüp patlamış gibi kırmızı ve şiş korkuyorsunuz ama daha sonra alışıyorsunuz gelgelim faydalarına bukadar zahmete katlandık evette sonuç ne:
ben şahsım olarak Ankarada referansla gittiğim bu işin ehli olduğunu düşündüğüm bir doktora gittim ümitköy'de 500 tl ödedim seansına ve aradan 4 gün geçmesine rağmen sonuç hiçbirşey fark etmedi 3 gün evden çıkmadım yüzümün kızarıklığı geçmedi 1-2 saat kızarık kalır diyorlar inanmayın ve üstüne üslük yüzümün 1 tabaka derisi 5 gün olmasına rağmen hala soyuluyor ama 2 tabaka soyulmaz yani anlıcanız bu siteye sırf bu konudaki tecrübelerimi merak edenlere anlatmak için üye oldum 500 tl ye yaptırmamım sebebi regen lab kit olmasını istedim tercihim yoksa 250 tl ye yapanlarda var ama hiç bir fakı yok bence uzun lafın kısası hiçbir işe yaramıyor bence boştan yere yüzünüze zarar vermeyin yemenize içmenize dikkat edin bol su için en doğrusu bu bu tür maceralara maddi ve manevi girmeye gerek yok yazık olur....
öncelikle herkese merhaba; prp konusu merak edenler için 26 ocak 2015'te yaptırdığım prp sonucunda yaşadıklarımı ve tecrübelerimi size aktarayım.
öncelikle gittiğinizde yüzünüze uyuşturucu bir krem sürüyorlar 1 saate yakın yüzünüzde bu krem bekliyor acı az hissedilsin diye sonrasında sizden 3-4 tüp kan alıyorlar benden 4 tüp aldılar sonra gülme çizgileriniz var ise o kısma iğne ile enjeksiyon yapıyorlar yaklaşık her çizgiye 3-4 enjeksiyon sanırım trombosit enjekte ediyorler daha sonra uzunluğu 2mm olan iğnelerle yüzünüzde mikro kanallar açıyorlar ve sizden alınan kanı trombositleri kanınızdaki hücre yenileyici olan maddeleri açtığı mikro kanallara sürüyor yani ilk önce hasar oluşturup vücudun hasar oluşan yerde çalışma yapmasını sağlıyor ve enson trombositi yüzünüze sürüyor ve kalkıyorsunuz aynaya baktığınızda yüzünün benzetmek gerekirse tüp patlamış gibi kırmızı ve şiş korkuyorsunuz ama daha sonra alışıyorsunuz gelgelim faydalarına bukadar zahmete katlandık evette sonuç ne:
ben şahsım olarak Ankarada referansla gittiğim bu işin ehli olduğunu düşündüğüm bir doktora gittim ümitköy'de 500 tl ödedim seansına ve aradan 4 gün geçmesine rağmen sonuç hiçbirşey fark etmedi 3 gün evden çıkmadım yüzümün kızarıklığı geçmedi 1-2 saat kızarık kalır diyorlar inanmayın ve üstüne üslük yüzümün 1 tabaka derisi 5 gün olmasına rağmen hala soyuluyor ama 2 tabaka soyulmaz yani anlıcanız bu siteye sırf bu konudaki tecrübelerimi merak edenlere anlatmak için üye oldum 500 tl ye yaptırmamım sebebi regen lab kit olmasını istedim tercihim yoksa 250 tl ye yapanlarda var ama hiç bir fakı yok bence uzun lafın kısası hiçbir işe yaramıyor bence boştan yere yüzünüze zarar vermeyin yemenize içmenize dikkat edin bol su için en doğrusu bu bu tür maceralara maddi ve manevi girmeye gerek yok yazık olur....
Şuan 22 gün oldu ve ben hala aynı fikirdeyim %1 değişiklik yok hatta yüzüm tahriş olduCanım o kitin çok iyi olduğunu okumştm bence sonuç beklemen için çok erken. Daha yeni yaptrmşsn ve bence sonucunu göreceksin
Şuan 22 gün oldu ve hiçbir değişiklik yokCanım o kitin çok iyi olduğunu okumştm bence sonuç beklemen için çok erken. Daha yeni yaptrmşsn ve bence sonucunu göreceksin
Şuan 22 gün oldu ve hiçbir değişiklik yok
Yaptırdığım yer güzellik merkezi değil klinik ve belgeli Ankara'da tanınmış dr ünvan belgesi ve cihaz kalitesi hiçbirşeyde sıkıntı yok uzun araştırmalar sonucu gittim benim görüşüm bu bana fayda etmedi.Merhaba,
PRP medikal uygulamalar kategorisi altına sokulduğu için, çoğu zaman güzellik merkezlerinde dahi uygulanan bir teknik. Oysa ki cihazın kalitesi, PRP uygulayıcısının medikal DOKTOR olması, doktorun PRP konusunda uzmanlaşmış olması uygulamanın etkisini, güvenirliğini ve hastaya sağlayacağı fayda oranını artırmaktadır. PRP bugün çok fazla hastamıza önerdiğimiz ve en iyi sonuçları aldığımız uygulamalardan bir tanesi. Estetik International medikal doktorlarına PRP konusunda sonsuz güven duyabileceğinizin altını çizmek isteriz.
mutlaka estetik cerraha mı yaptırmalı
gözle görülür bir değişim olmuyor mu gerçekten
Kendine niçin yapamiyorsun ?yıllardır prp yapıyorum tek üzüldüğüm nokta kendime yapamamam yaptırmak isteyenlere yardımcı olabilirim
yıllardır prp yapıyorum tek üzüldüğüm nokta kendime yapamamam yaptırmak isteyenlere yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?