Merhaba kızlar,
Benim uzun yıllardır saçlarım dökülüyor, doktorlara gittim, testler yaptırdım, ilaçlar kullandım, haplar, vitaminler, pahalı sampuanlar, solüsyonlar... hepsini kullandım, zaman zaman çok az dökülse de şu aralar her gün en az 100-150 tel saçım dökülyor. Örneğin dün akşam geç saatte banyo yaptım, hafif ıslak saçımı ördüm ve uyudum, kalktığımda saçım kurumamıştı. Islakken dökülmeye daha müsait biliyorum. Uyandığımda örüğü bozdum ve ellerimle düzelttim tamı tamına 93 tel saçım döküldü, hiç taramadan üstelik. Zaten tarama işlemini çok uzun zaman önce bıraktım, çok korkuyorum tararken, saçım elime geldikçe üzüntüden ağlamak istiyorum her seferinde.
Yavaş yavaş psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum, dışarıya çıktığımda herkesin saçına bakıyorum öncelikli olarak. Herkesin saçları sağlıklı, gür gördüğümde kendim adıma çok üzülüyorum. Bunu itiraf etmek çok güç belki ama dün yakın bir çalışma arkadaşım saçlarını toplamıştı. Saçlarının kalınlığını görünce şok oldum, benimkinin en az 5 katıydı, artık saçlarım toplayınca işaret parmağımın kalınlığından bile daha ince. Sonra bir de tepesi iyice açılmış insanları görüyorum, şükrediyorum, ama yine de üzülüyorum
Neredeyse her yolu denedim, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir tek
PRP veya mezoterapi gibi şeyler deneyemedim, onlar da gerçekten çok büyük paralar, vermeli miyim bilemiyorum. Forumda okudum, kimileri iyi diyor, kimileri kötü. PRP veya mezoterapi denemiş ve memnun kalmış kişiler yazabilir mi acaba?
Bir de resim ekledim, fikriniz olması açısından