PRP yaptıranlar,yaptırmayı düşünenler ?

arkadaşlar sakin herşeyin üstüne atlamayın ben saf saf geçici dolgu diye kalıcı dolgu yaptırdım dr gittim mersin özay ercan telefonda geçici dolgu yaptıracam dedim sonra sekreteri dr bana kalıcı dolgu yaptı deyince zararlı olduğunu biliyordum dr yanına gitim ben geçici dolgu yaptıracam dedim ben ikisinide yapıyorum bana güven dedi kalıcı dolgu yapmış bioalcamid denilen bu madde gözüme kaydı yüzüm mahvoldu çarşamba pazarına döndüm kendini aradım özay ercanı kendimi tanıtım yardım istedim birde telefonu syratıma kapatı zor bela dr dr gezip 15 dikişle % 50 sini çıkartım aynada yüzüme bakamıyorum üzüntüden bebğimi kaybetim ama kimseye güvenmeyin para için resmen yalan üstüne yalan söylüyorlar insan hayatı hiçbir değeri yok onlar için bu adam hala para kazanıyor ben ise her gün ağlıyorum.

Prp Tedavisi Hakkında bu konuya göz atabilirsiniz ünlü bir kliniğin sitesi doktorlara telefon açıp soruda sorabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerde yaptn karn germe fiyat çok iyi memnun kaldn mı

Dolgunluk degilde bence parlaklik duruluk oluyor..fiyati cok yuksek ben en uygun 400 olarak buldum ana bizim yaptirdigimiz yerde baska islemler yapildigi icin kampanya olarak yapmislardi..mezolifttide merak ediyorum aslinda..

PRP'yi tek seans yaptırdım, daha da yaptırmadım... aman aman... kimseye tavsiye etmem. 1-2 hafta parlak ve ödemli bir cilt; o kadar... Paranıza ve en önemlisi cildinize yazık. Canınız 1-2 haftalık güzellik için boşu boşuna yanıyor...

Merhaba
Prp yi nerede yaptırdın?

Benim ara ara yaptırdığım bi tedavi yöntemi prp cilde ışıltı ve sıkılık veriyor saçlarımda çok büyük etkisini gördüm Mehmet Akgün'e Yaptırıyorum yaptırcak arkadaşlara öneririm .

Markasına göre değişiyor canım bi görüşüp sorarsan daha doğru olur kesin şu fiyat diyemem seçenekleri var kalite kalite ben en iyisini yaptırıyorum özelden yazıyorum yaptırdığım ücreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…