- 2 Mart 2017
- 18
- 9
- 16
- 40
Sanirim kirisiklik icin botoks yada prp diye sundun hemen etki istiyosan sorunun sadece kirisikliksa tabikide botoks izmirde malesef tanidigim bi doktor yokKizlar botoks mu prp mi sizce bide izmir de tavsiye edeceğiniz yer var mi?
Çok tesekkurlerSanirim kirisiklik icin botoks yada prp diye sundun hemen etki istiyosan sorunun sadece kirisikliksa tabikide botoks izmirde malesef tanidigim bi doktor yok
Fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz özeldenBenim ara ara yaptırdığım bi tedavi yöntemi prp cilde ışıltı ve sıkılık veriyor saçlarımda çok büyük etkisini gördüm Mehmet Akgün'e Yaptırıyorum yaptırcak arkadaşlara öneririm .
Ankara'da kesinlikle Fulya Tezel derim başka da hiçbir şey demem!!
merhaba doktor adını yerini öğrenme şansım var mı:)evet yapılıyor. Ancak her yerde yaptırmamanı tavsıye ederım. Prp kan ayrıstırma cıhazının kalıtesınden derma roller markasına kadar dogru bı yer olsun. ben aylarca arastırıp oyle gıttım bı doktora. ve sonuc ınanılmaz.. eger hala yaptırmayı dusunuyorsan telefonunu falan ıletırım sana .. bı de tabı ıstanbuldaysan
Kazen cok tatlısın yayalancıııı
Melıs mosavı mı ne dımı ıyı bır dr oldugunu dusunmuyorum ben o kadının.arkadasımın cocugu yarlalandı ona gıttı daha kotu oldu yarası bılemedımBen yaptiriyorum.Memnunum. Beykentte bir klinikte iranli dra yaptiriyorum. Seansi 500. Yuzumde aktif sivilce malezma skar izleri oldugu icin 6 seans aldim. Bugun 4.seans yapildi. Toparlanma ve skar izlerinde kuculme var. 3 seans sonrasi fark gozlemlendigini soyluyor dr ve saniyorum en az 4 seans yapiyor.
Ben saç dökülmem için PRP ile saç tedavisi yaptırmayı düşünüyordum,fiyatını duyunca hala düşünüyorum :))
Pahalı bir yöntem ,yüz için ne kadar kalıcı yaptıranlar bılgı verebılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?