- 29 Şubat 2020
- 364
- 425
- 103
- Konu Sahibi Mavigokyuzu6
-
Sanırım yaptırmadıniz. Yorumlar da olumlu sonuç alanlar da var. Ama kesin iyi geleceginin garantisi olmadığından çok kararsız kaldım ben deBenim tek embriyom vardı tüp bebekte. Prp için deneysel bir yöntem dedi doktorum. Ki ben ağzının içine bakıyodum ekstra bir sey dese de denesem diye.
Yaptırmadım. Ya tutarsa çünkü. Histerekopi oldum. Ertesi ay tüpe başlamadan hamile kaldım. Rahme çizik atılmıştı bu tutunmayı kolaylastıran bir şey. O işe yaradı bende.Sanırım yaptırmadıniz. Yorumlar da olumlu sonuç alanlar da var. Ama kesin iyi geleceginin garantisi olmadığından çok kararsız kaldım ben de
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Tüp bebek süreci de korkutuyor beni açıkçası. Umarım ben de sizin gibi kendiliğimden hamile kalabilirimYaptırmadım. Ya tutarsa çünkü. Histerekopi oldum. Ertesi ay tüpe başlamadan hamile kaldım. Rahme çizik atılmıştı bu tutunmayı kolaylastıran bir şey. O işe yaradı bende.
Korkmayın o da güzel süreç durup beklemektense tüp bebek için çabaladığım aylar daha mutluydum ben.Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Tüp bebek süreci de korkutuyor beni açıkçası. Umarım ben de sizin gibi kendiliğimden hamile kalabilirim
Sonunda olacağını dusunmek çok motive ediyor insanı. Eğer son çare bu olacaksa ben de bu yola gireceğim. Umarım her şey yolunda giderKorkmayın o da güzel süreç durup beklemektense tüp bebek için çabaladığım aylar daha mutluydum ben.
Yaa hayirli olsun sonuçları paylasirsaniz çok sevinirim. İnşallah çok faydasını görürsünüzBugün prp yaptırdım ben arkadaşlar gelişmeleri paylaşırım umarım faydası olur. Yaptırdıktan sonra destekleyici birşeyler uyguladınız mı yaptıranlar varsa yazarsa çok sevinirim
Çok teşekkürler insallah hepimizYaa hayirli olsun sonuçları paylasirsaniz çok sevinirim. İnşallah çok faydasını görürsünüz
Merve sende rahme çizik atılma sebebi neydi?Yaptırmadım. Ya tutarsa çünkü. Histerekopi oldum. Ertesi ay tüpe başlamadan hamile kaldım. Rahme çizik atılmıştı bu tutunmayı kolaylastıran bir şey. O işe yaradı bende.
Benim tepede hafif çıkıntı vardı. Bunun için yüzde elli düşük riski dedi doktor. Bi konum var orda hsg eklemiştim seni etiketlerim oraya. Ama rahim kalınlığım hep normal seyrediyordu. Taze transfer olmuştum.Merve sende rahme çizik atılma sebebi neydi?
Geçen ay tüp denemem negatif oldu, Bende histeroskopi yapacam bu ay ve çizik atılsın istiyorum ama rahim inceliği yoksa atmıyorlar gibi bişeyler okudum. Bende rahim normal kalınlaşıyor.
Sende rahim duvarı inceliği yada kalınlığı gibi bir durum varmıydı? Bu konu hakkında bildiklerini yazarmısın lütfen.
Bende 1 buçuk yıl önce hsg de bir sorun gözükmedi, bu tüp bebeğe başlamadan önce doktora histeroskopi istiyorum dedim, sana gerek yok dedi. Keşke yaptırsaymışım.Benim tepede hafif çıkıntı vardı. Bunun için yüzde elli düşük riski dedi doktor. Bi konum var orda hsg eklemiştim seni etiketlerim oraya. Ama rahim kalınlığım hep normal seyrediyordu. Taze transfer olmuştum.
Hayır hiç sorun olmasa da bir kaç başarısız denemeen sonra çizik atıyor ilgili doktorlar.Bende 1 buçuk yıl önce hsg de bir sorun gözükmedi, bu tüp bebeğe başlamadan önce doktora histeroskopi istiyorum dedim, sana gerek yok dedi. Keşke yaptırsaymışım.
Yani hiçbirşey yoksa bile herşey normalse bu durumda çizik atması bir sorun teşkil ediyormu?
Merhaba hayırlı olsun prp işleminiz şimdidenÇok teşekkürler insallah hepimizTabi paylaşırım. Şimdi düzenli beslenmeye yediğime içtiğime dikkat edecegım adet dönemimde 21 gün sonra kontrole gideceğim bakalım ozaman belli olacak. Bi yandan da yatmadan önce Aslan pençesi içiyorum burda okumuştum i Bende fsh sorunu var çünkü umarım işe yarar da sizlere anlatırım
Çok teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun prp işleminiz şimdidenbu süreçten sonra tüp bebeği mi geçiceksiniz acaba süreç nasıl ilerliyor
Çok geçmiş olsun canım prp hakkında çok yorum okudum kafam çok karışmıştı ama ben yaptırdım en azından yumurta sayım arttı devam eden süreçte ne olur bilemiyorum ama doktorunu dinlemeni öneririm kesinlikle Aklında kalmasın umarım istediğin gibi olur herşeyMerhaba kizlar 39 yaşındayım 1 kizim var 7 yasinda kardes istiyoruz ancak olmadi...yumurta sayim 2 ye düştü onlar da pek sağlıklı değil 6.tup bebek tedavisi oldum 1 yumurta görülüyor o da toplanacak ancakcpek ic açıcı değil.. doktorum prp yapalim bir daha ki sefer için demis...opu da uygulayacak sali gunu için...hayirlisi olur insallah artr sayim
Sayini artirdi mi kac idi kac oldu canim cok ama cok sevindim...benim de sali gunu opum olacak inşallah faydası olurÇok geçmiş olsun canım prp hakkında çok yorum okudum kafam çok karışmıştı ama ben yaptırdım en azından yumurta sayım arttı devam eden süreçte ne olur bilemiyorum ama doktorunu dinlemeni öneririm kesinlikle Aklında kalmasın umarım istediğin gibi olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?