Gebeliğe Hazırlık PRP Yontemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ne guzel bir haber bu canim yaa...1 taneden 7 taneye mi cikti yani bu inanilmaz bir sonuc Allahim insallah ben de görürüm o kadar.cok olmaz da ben de 3 4 olsa bari

Ayyy ne guzel bir haber bu canim yaa...1 taneden 7 taneye mi cikti yani bu inanilmaz bir sonuc Allahim insallah ben de görürüm o kadar.cok olmaz da ben de 3 4 olsa bari
İnsallah güzel sonuçlar alırsın beni de haberdar et zaten 2 tane olsun sağlıklı olsun yumurtalar o bile yeter sen kendini ferah tut

Bende yaptırmak istedim ama doktorum önermedi bunlar ticari para tuzağı dedi yüzde iki şans oluyor prp de dedi bnmde yumurtam oluşmuyor geçen ay bir tane oldu oda ertesi gün döllenme olmadı zaten doktor sağlıksız yumurta dedi

Bugun son iğnem yarın bakalım neler öğreneceğim
Yaaa harika haber çok sevindim Prp ile daha da artar insallah. Benim de iğneler yanıt vermiş 7 yumurtadan 3 tanesi dolmaya başlamış doktor 2 gün daha kullanalım dedi biraz dozunu artırdı cuma tekrar gidecegim ama karnım ağrımaya başladı hafiften gonal 300 doza çıkardı

Aysun benim de persembe toplanacak 1 tane var :) nasıl ağrılı mı öncesinde önerdiğin birşey var mı
7 tane degilmiydi 1 mi prp ise yaramisti..

Canim belki de en kolay kismi yaa..uyuyup uyanıyorsun o kadar hic bir sey anlamiyorum ben :))

7 tane degilmiydi 1 mi prp ise yaramisti..

Canim belki de en kolay kismi yaa..uyuyup uyanıyorsun o kadar hic bir sey anlamiyorum ben :))
Yaaa 7 tane de 10 mm de kalmış ötekiler bikaçı da çatlamış 1 tane sağlıklı bulabildi insallah onun da içi doludur :)
Süper ozaman bakalım gece yapacağım çatlama iğnelerini

Merhaba arkadaslar 3 hafta önce prp yaptirdim ve prpden 1 hafta sobra adet olmam lazimdi 17 gün gecti halen bekliyom sizdede öyle olan varmi yardimci olurmusunuz ben hic bir yerde bi cevap bulamadim

Merhaba arkadaslar 3 hafta önce prp yaptirdim ve prpden 1 hafta sobra adet olmam lazimdi 17 gün gecti halen bekliyom sizdede öyle olan varmi yardimci olurmusunuz ben hic bir yerde bi cevap bulamadim
Merhaba yazınızı gördüm se sormak istedim bende prp yaptırdım. Adet oldunuz mu sonrasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…