prp

derinakin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
219
44
123
İzmir
Kendi kaninnalinarak yapildi soylenen bu yontemi cok merak ediyorum ben bu siralar cok arastirdim ama iyi kurum ya fa doktor bilemiyorum deneyimleyen var mi

Ankara da üç seans yaptırdım. Doç.dr Erol Koç ışıl ışıl bir cilde kavuştum. Kendisine tşk ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendi kanınızı alıp plazmasını ayrıştırarak yüzünüze enjekte ediyolar sonuç oldukca iyi ve yan etkisiz netice de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hemşire bir arkadaşım,güzellik merkezinde çalışıyor.orada prp yapyorlar ve sansı 250 tl.kişiden 10 cc kan alıp santrüfüj makinasında kanı plazmadan ayırıyorlar,sonra da dermarollerle yüzü delip bu plazmayı(kandan ayrışan sarı serumu)yüze sürüyorlar.ben de yaptıracaktım ama bana lazım olan sadece kanımın plazmaya ayrıştırılmasıydı,zaten kendim dermaroller uygulamayı biliyorum,ayrıştırıp versinler ben kendim yaparım ne diye o kadar para vereyim ki diye düşündüm.ama asla bu işlemi yapıp size o plazmayı vermiyorlar.ben de makinayı kendim alıp kendim yapmaya karar verdim.biraz araştırdım,bu makinaların fiyetları 250 liradan başlıyor,2000 liraya kadar çıkıyor.aldığı tüp sayısına ve profosyonelliğine göre değişiyor.derken internette 230 liraya buldum.6 tüplük,4000 devir..hemşire arkadaşımla konuştum,bu işini görür,güzeelik merkezinde kullandığımız da bundan dedi.makinayı aldım,kan tüpleri aldım,hafta sonu hemşire arkadaşım gelip kanımı alacak ve makinada ayrıştıracağız,dermarollerle yüzümü delip süreceğim.bence hiç biriniz bir seans için o kadar para vermeyin.bu makinayı alın,bir eczaneye gidip 10 cc kan aldırıp tüpe koydurun ve kendiniz yapın.makinanın zaten kendisi 230 lira,seans başına 250-300-400 lira ne demek ya,çok çok fazla ücret alıyorlar

hemşire bir arkadaşım,güzellik merkezinde çalışıyor.orada prp yapyorlar ve sansı 250 tl.kişiden 10 cc kan alıp santrüfüj makinasında kanı plazmadan ayırıyorlar,sonra da dermarollerle yüzü delip bu plazmayı(kandan ayrışan sarı serumu)yüze sürüyorlar.ben de yaptıracaktım ama bana lazım olan sadece kanımın plazmaya ayrıştırılmasıydı,zaten kendim dermaroller uygulamayı biliyorum,ayrıştırıp versinler ben kendim yaparım ne diye o kadar para vereyim ki diye düşündüm.ama asla bu işlemi yapıp size o plazmayı vermiyorlar.ben de makinayı kendim alıp kendim yapmaya karar verdim.biraz araştırdım,bu makinaların fiyetları 250 liradan başlıyor,2000 liraya kadar çıkıyor.aldığı tüp sayısına ve profosyonelliğine göre değişiyor.derken internette 230 liraya buldum.6 tüplük,4000 devir..hemşire arkadaşımla konuştum,bu işini görür,güzeelik merkezinde kullandığımız da bundan dedi.makinayı aldım,kan tüpleri aldım,hafta sonu hemşire arkadaşım gelip kanımı alacak ve makinada ayrıştıracağız,dermarollerle yüzümü delip süreceğim.bence hiç biriniz bir seans için o kadar para vermeyin.bu makinayı alın,bir eczaneye gidip 10 cc kan aldırıp tüpe koydurun ve kendiniz yapın.makinanın zaten kendisi 230 lira,seans başına 250-300-400 lira ne demek ya,çok çok fazla ücret alıyorlar
evet ama sonuçta dermarollerla yanlış uygulama ciddi problemler yarattığını da bilmelisiniz. Dikkatli olun derim ben Bir de bilinçli bir kişinin yapması ile insanın kendisine yapması ne yazık ki bir olmuyor. İğneleri yeterince ve kararınca uygulayamazsanız eğer işleminizin yarısı boşuna gidebilir.

prp yaptırmayı düşünenler kesinlikle yaşamkentteki kliniğe uğrasınlar, detaylı bilgiyi onlar kendileri verir, ama orda bir genetik profesörü bu işi yapıyor ve kan ayrıştırmaişleminde çığır açmış adam resmen mutlaka oraya gidip bilgi alın, cildimdeki kırışıklıklar 3 ay içerinde dümdüz oldu, şu anda yüzümden çok memnunum

Kendi kaninnalinarak yapildi soylenen bu yontemi cok merak ediyorum ben bu siralar cok arastirdim ama iyi kurum ya fa doktor bilemiyorum deneyimleyen var mi
slm..eğer İstanbul da yaşıyorsan fatih hasekideki ÜRORAD DERMATOLOJİ POLİKLİNİĞİNE başvurabilirsin.prp mezoterapi ve saç ekimi gibi bir çok konuyla ilgileniyorlar.arkadaşım yaptırdı çok memnn kaldı..şimdiden geçmiş olsun cnm :)

yaptırmak isteyenlere yardımcı olabilirim yıllardır yapıyorum fazla ucret odemeyin derim

İstanbul'da yaşıyorsanız en küçük bir tereddüt göstermeden önerebileceğim bir hekim var. Dr. Fatih bey. Kendine ait bir merkezi var Pendik'de. Sonuçlarıve hastalarıyla ilgilenmesi gerçekten etkileyici. Eşi de çok şeker bir hanım. Ücretler de makul. Şu ana kadar önerdiğim 3 arkadaşım oldu, prp'nin üstüne bir de dudak dolgu yaptırdı ikisi. :)

İstanbul'da yaşıyorsanız en küçük bir tereddüt göstermeden önerebileceğim bir hekim var. Dr. Fatih bey. Kendine ait bir merkezi var Pendik'de. Sonuçlarıve hastalarıyla ilgilenmesi gerçekten etkileyici. Eşi de çok şeker bir hanım. Ücretler de makul. Şu ana kadar önerdiğim 3 arkadaşım oldu, prp'nin üstüne bir de dudak dolgu yaptırdı ikisi. :)
merhaba fatih beyin soyadı nedir? burda sıkıntı oluyorsa isim vermek mesaj olarak paylaşabilirseniz sevinirim. numarası vs.

merhaba fatih beyin soyadı nedir? burda sıkıntı oluyorsa isim vermek mesaj olarak paylaşabilirseniz sevinirim. numarası vs.
Dr. İbrahim Fatih Danışmaz. Merkezinin adı The Doc's diye biliyorum. Bende Fatih Bey'in direk numarası yok ama ulaştığım numarayı verebilirim. 0216 511 11 22

20 cc kan alınıyor özel bir cihazda santrifuj edilerek kok hucre dedigimiz cd34 ve csf hucreleri ayrıştırılıyor sonra yuze dize veya agrı bolgesine enjekte ediliyor.prp platelet rich plazma yani trombositten zengin plazma dır burada cihaz trombosit içindeki buyume faktorleri ve kok hucrelerı de ayırıyor.ben yapıyorum tel:0505 2625610

Ankaradaysan Mehmet Akgün yapıyor ben saçlarım için yaptırdım uzuyorlar ve dökülme durdu :)

Canım bende Mehmet Akgün'e gitmeyi düşünüyorum kuruluğum için prp yaptırcam bilgilerini benimle paylaşır mısın ? ücretlendirmeler hakkında da özelden yazarsan sevinirim.

Back
X