• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik başlangıcında ovulasyon testi

Böyle az koyu olan da oldu tamamen kıpkırmızı olan da önemli olan üst üste her gün yaptığın da koyu çıkması çünkü her gün yumurtlama olacak diye bişey yok, adete kadar veya test yapana kadar kan verene kadar her gün koyu çıkıyorsa gebelik var demek bence, benim öyle oldu çünkü ama Rabbim nasip etmedi.. tabi tam da bilemem kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem.
4. Gün bugün de böyle cıktı

Herkese merhaba, emin olamadığım için kimseye fikir soramıyorum. Adet gecikmesinin 2. Günü Ovülasyon erken gebelik ve normal kaset test yaptım sizce durum nedir? Geçen ay kimyasal olduğunu düşündüğüm silik pozitifler gördüğüm için emin olamıyorum.

Eklentiler

• IMG_4245.webp
    IMG_4245.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 69
Var gibi ya net belli hatta gibi de değil var💗🌸kaç gün gecikme oldu
Merhaba 1 saat önce bu testlerin içinden çıkan gebelik testini yaptım saniyesine çift çizgi çıktı dogrumudur aayy nasıl heyecan yaptım inşallah doğrudur

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-30-19-38-48-008_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-04-30-19-38-48-008_trendyol.com.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 58
Herkese merhaba, emin olamadığım için kimseye fikir soramıyorum. Adet gecikmesinin 2. Günü Ovülasyon erken gebelik ve normal kaset test yaptım sizce durum nedir? Geçen ay kimyasal olduğunu düşündüğüm silik pozitifler gördüğüm için emin olamıyorum.
Baya pozitif gözünüz aydın

Tabiki doğrudur çift çizgi çıktıysa
Merhaba Benim normal günüm bugün zaten 1 haftadır kasıklarımda heran adet olacakmisim gibi ağrı girip çıkıyordu 3 gündür bugün sabaha da dahil test yapıtim ovulasyon testi içinde çıkan testle yaptım saniye içinde çıktı 5 tane bundan dün ve diğer gün eczaneden aldığım test yaptım silik çıktı şimdi başka bir test alıp ilk idrarla yaptım böyle çıktı sizce bu sonuca göre var mıdır sabah sağlık ocağında kan verdim sonuç pazartesi çarşamba arası çıkar diyor sormak istediğim bu sonuç geçerlimi böyle silik olması normal mi 2 kimyasal geciridm 4 yıldır olmuyor ondan dolayı biraz tedirgin üzüntü sevinç karışık bir arada bilemedim bu resimdeki şimdi yaptığım resim biraz daha zor belli oluyor ama aayyy ☺️☺️

Eklentiler

• IMG_20250502_094248.webp
    IMG_20250502_094248.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba Benim normal günüm bugün zaten 1 haftadır kasıklarımda heran adet olacakmisim gibi ağrı girip çıkıyordu 3 gündür bugün sabaha da dahil test yapıtim ovulasyon testi içinde çıkan testle yaptım saniye içinde çıktı 5 tane bundan dün ve diğer gün eczaneden aldığım test yaptım silik çıktı şimdi başka bir test alıp ilk idrarla yaptım böyle çıktı sizce bu sonuca göre var mıdır sabah sağlık ocağında kan verdim sonuç pazartesi çarşamba arası çıkar diyor sormak istediğim bu sonuç geçerlimi böyle silik olması normal mi 2 kimyasal geciridm 4 yıldır olmuyor ondan dolayı biraz tedirgin üzüntü sevinç karışık bir arada bilemedim bu resimdeki şimdi yaptığım resim biraz daha zor belli oluyor ama aayyy ☺️☺️
Evet var gözün aydın canım kimyasal olup olmadıgını zamanla anlayabilirsin tabiki ama aklına bile getirme inşallah bebeğin seninledir ❤❤

Yani sizin net var hayırlı olsun inşallah 🌸💕

Back
X