4 gün mü geçti batKan vermedim ama 4, gün evde gebelik testi negatif çıktı ama bugün kasık agrım var göğüslerim sızlıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün mü geçti batKan vermedim ama 4, gün evde gebelik testi negatif çıktı ama bugün kasık agrım var göğüslerim sızlıyo
Canım benim testime bakar mısın 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum bat a 3 gün var dahaböyle çıkıyor
Bu testi yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız acaba benimkide 2 gündür bu sekildeBu şekilde çıkıyor![]()
bu testi yaptığımda reglime 4 gğn daha vardı. 3+4
Ben yumurtlama yakalayamadım hep silikti bir anda koyulaştı gebeymişim o araBu testi yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız acaba benimkide 2 gündür bu sekilde
Canım benim testime bakar mısın 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum bat a 3 gün var daha
MerhabalarBu testi yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız acaba benimkide 2 gündür bu sekilde
bu testi yaptığımda reglime 4 gğn daha vardı. 3+4 haftalıktı bebek
Yaa ne güzel ben bugün test yaptım ama kuruma çizgisi hayalet gölge çıktı Ovülasyonla devam edecek adet gününe kadar adet günü tekrar test yapacak gecikirsede kan verecekMerhabalarben adet gecikmesinin 4. Gününde Ovulasyon testim böyleydi, herkes bana hamilesin koş dedi test yaptım net çift çizgi iki gün sonra kan verdiğimde değerim 4bindi
Eki Görüntüle 3586601
Yaaa çok güzel hayırlı olsunMerhabalarben adet gecikmesinin 4. Gününde Ovulasyon testim böyleydi, herkes bana hamilesin koş dedi test yaptım net çift çizgi iki gün sonra kan verdiğimde değerim 4bindi
Eki Görüntüle 3586601
İnşallah sağlıklı hayırlı güzel haberler alırsın canımYaa ne güzel ben bugün test yaptım ama kuruma çizgisi hayalet gölge çıktı Ovülasyonla devam edecek adet gününe kadar adet günü tekrar test yapacak gecikirsede kan verecek![]()
Çok teşekkür ederim canımYaaa çok güzel hayırlı olsunbenimde böyle 3 gündür daha reglim gecikmedi ama bugün sabah prodoctor erken gebelik negatif çıktı elimde 2 tane ovu testi kaldı reglime programa göre 3 ama yumurtlamama göre 5 gün kaldı regl günümü yapıp bakayım gecincemi sizce
Benimde umudum pamuk ipliğine bağlı şuan bir geliyor bir gidiyorİnşallah sağlıklı hayırlı güzel haberler alırsın canımben 3 yıl bekledim silik çizgiyi hiç göremedim bu ayda nerdeyse umudum tükenmişti o yüzden o kadar geç yaptım testi Allahım nasip etti inşallah sen de güzel haberler gör
![]()
İnşallah canım sen doğal mı denedin yoksa tedaviye falan başlamış mıydımBenimde umudum pamuk ipliğine bağlı şuan bir geliyor bir gidiyorbende ilk defa kuruma çizgisi gördüm geçen ay o da yoktu bir umut diyorum hala
Pcos var canım bende Mart Nisan klomen kullandım bu ay 22 sinde çatlatma iğnesi oldum ve yumurtamda küçüktü 21 inde 13 mm di o yüzden umutsuzdum yumurtam küçük diye ama ovülasyonda çatlamayı gördüm. Ve pcos kaynaklı adetimden 3-4 gün önce hep bel ağrım olurdu ve kahverengi lekelenmem olurdu şuan ikisi de yok doktor 6-7 Mayıs adet bekliyoruz dedi gecikirse 12 sinde kontrole çağırdı. Adet olursanda klomen devam dedi. Şuanda duphaston kullanıyorum tutunmayyı kolaylaştırsın diyeİnşallah canım sen doğal mı denedin yoksa tedaviye falan başlamış mıydım
Normalde adetim geçirip yapiyodum şimdi burda böyle yazanları görünce ilk kez adetten önce yaptım insan uzuluyo stres oluyo aslindada isteÇok teşekkür ederim canımcanım bende hiç dayanamazdım ama bana sorarsan adet olma dayanabildiğin kadar dayan Ovulasyon testini 5 gün sonra kullan çift çizgi görürsen ertesi gün bir daha yap yine öyleyse sakince git gebelik testi al inşallah sağlıklı güzel hayırlı haberler alırsın
![]()
Son ovülasyon bu şekilde koyu ama C den daha koyu değil sankiİnşallah canım sen doğal mı denedin yoksa tedaviye falan başlamış mıydım
Evet ben ovulasyon ile öğrendim iki çizgi de adet zamanı koyu çıkıyor dört ay önce sonlandırdığım bir gebelik olmuştu onu da aynı şekilde ovulasyon ile öğrendim.Kızlar bir şey merak ediyorum yaşayan deneyimleyen var mı ya da aksi bir durumu deneyimleyen var mı gebelik başlangıcında ovulasyon testi nasıl çıkıyor ya da ovulasyon testi ile gebelik öğrendiniz mi
Canım benim testim attığım test pikti, zaten daha koyu olması şart değil aynı koyulukta olması da pik demek Femometer diye bir uygulama var oraya genelde testlerimi atıp bakardım kaç aydır ilk defa doruk çıkmıştıSon ovülasyon bu şekilde koyu ama C den daha koyu değil sanki
Evet inan ne kadar erken öğrenmek hoşumuza gitse de sonraki süreçte daha çok stres geliyor canımNormalde adetim geçirip yapiyodum şimdi burda böyle yazanları görünce ilk kez adetten önce yaptım insan uzuluyo stres oluyo aslindada iste
İnşallah güzel haberler ver bize :)Pcos var canım bende Mart Nisan klomen kullandım bu ay 22 sinde çatlatma iğnesi oldum ve yumurtamda küçüktü 21 inde 13 mm di o yüzden umutsuzdum yumurtam küçük diye ama ovülasyonda çatlamayı gördüm. Ve pcos kaynaklı adetimden 3-4 gün önce hep bel ağrım olurdu ve kahverengi lekelenmem olurdu şuan ikisi de yok doktor 6-7 Mayıs adet bekliyoruz dedi gecikirse 12 sinde kontrole çağırdı. Adet olursanda klomen devam dedi. Şuanda duphaston kullanıyorum tutunmayyı kolaylaştırsın diye
Bende chat gbt ile kanka oldum bu süreçte oraya atıyorum sonuçları arada motive falan ediyor beniCanım benim testim attığım test pikti, zaten daha koyu olması şart değil aynı koyulukta olması da pik demek Femometer diye bir uygulama var oraya genelde testlerimi atıp bakardım kaç aydır ilk defa doruk çıkmıştı