psikiyatri ilaçlar yumurtlamayı yavaşlatır mı ,4 yıldır ilaç kullanıyorum 3 ayda bir adet oluyorum

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
Merhaba öncelikle bekar olduğumu belirteyim :) , panik atak hastasıyım o yüzden 4 yıldır psikiyatri ilaçlar kullanıyorum .ilaçları kullandığımdan beri 3 ayda bir adet oluyorum bu adet düzensizliği yumurtalarımın yavaş çalıştığını mı gösterir .Evlenince bu durum hamile kalmama engel olur mu .Psikiyatri ilaçların doğurganlık üzerinde etkisi var mı ,konuma yorum yapmanızı rica ediyorum

Merhaba, ben de bekarim, kaygi icin 5 senedir ilac kullanıyorum. Adet duzenimde bi degisiklik olmadi benim, doktor ilacin ilk zamanlarinda adetinizi etkileyip etkilemediğini soruyor. Doktorunuza soylediniz mi belki ilaci degistirir. Psikiyatrik ilaclarin doğurganlık uzerinde kanıtlanmış bir etkisi yok diye biliyorum. Ama hamilelikte kullanilamayan ilaclar var. Doktor kontrolünde yine de kullanilabiliyorlar ama kar zarar hesabi yapiliyor. Hamile kalmaya karar vediginizde bir sure onceden ilaci azaltmak ya da kesmek deneniyor. Panik atak icin bdt tavsiye ederim cok cok gecmis olsun

Merhaba, ben de bekarim, kaygi icin 5 senedir ilac kullanıyorum. Adet duzenimde bi degisiklik olmadi benim, doktor ilacin ilk zamanlarinda adetinizi etkileyip etkilemediğini soruyor. Doktorunuza soylediniz mi belki ilaci degistirir. Psikiyatrik ilaclarin doğurganlık uzerinde kanıtlanmış bir etkisi yok diye biliyorum. Ama hamilelikte kullanilamayan ilaclar var. Doktor kontrolünde yine de kullanilabiliyorlar ama kar zarar hesabi yapiliyor. Hamile kalmaya karar vediginizde bir sure onceden ilaci azaltmak ya da kesmek deneniyor. Panik atak icin bdt tavsiye ederim cok cok gecmis olsun
çok teşekkür ederim ,adetiniz her ay düzenli mi benim maalesef duzenli değil.Doktorum sordu ve bu durumu söyledim ilacımı değiştirdi fakat çok kötü yan etkileri oldu o yüzden eski ilaçlara geri dönmek zorunda kaldım .

Back
X