- 17 Aralık 2011
- 211
- 179
- 103
- Konu Sahibi bitanecikk
-
Arkadaşlar ben 6 yıllık öğretmenim.Bebebğim 3 aylık oldu ve doğum iznim bitti.Eşim Hakkari Çukurca da astsubay Irak sınırında.Bu yüzden ben onunla gidemedim.Kayınvalidemler izin vermediği için evimde de kalamıyorum.Eşim 20 günlüğüne izne gelecek hiç olmazsa 40 günlük bir rapora ihtiyacım var.Psikiyatriden doğum sonrası depresyonu nedeniyle heyet raporu alsam memeuriyetimi etkiler mi?sicilde ya da görevlendirmelerde sorun olur mu?Geri hizmet gibi bir sorun yaşar mıyım?
bence ortapediden al...ne olur ne olmaz. isterlerse bu raporu her türlü
aleyhinde kullanır yönetim..
valla adamını bulursanız heryer verır.benım bı arakadaşım normal doğum yapıp hiçbi sorunu olmadıgı halde sırf ucretsız ızın almasın dıye zaturre teşhısıyle heyet raporu aldı 2-3 ay.kaldı kı hiç tasvıp etmıyorum ama sizin şartlarınız sanırım çok farklı.
izniniz iptal olmuş ama genel cerrahiden de kolay rapor alınabiliyor bu durumda
genel cerrahiden bir aylık heyet raporu aldım özel bir hastaneden..doğumumu da oarada yapmıştım.rapor bitince napıcaz bilemiyorum.ücretsiz izin bizi çok zorlayacak.bu arada 2 yaşına yeni girdi bir kızım daha var o da ayrı bir problem.devlet insanın en çok paraya ihtiyacı olduğu dönemde yardım etmeyi bırakın maaşınızı kesiyor.heyet raporumu alınıyor valla bende istiyorum heyet raporu almak ama nasıl oluyo bilmiyorum sen aldınsa anlatırmısın nasıl oluyor
teşekkürler.en azından cevap alabildim.ya ortopediden heyet alınır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?