Kızlar ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum oğlum iki aylıkken okul açıldı bakıcıya verdim şuan yedi aylık okuldan eve koşa koşa geliyorum oğlumsuz hiç bir yere gitmiyorum hep onunlayım okul dışında ama bi sorun var oğlumu bakıcıya verince üzülmüyor alınca sevinmiyor yüzünde bir gülümseme olmuyor sanki annesi olduğumu bilmiyor evde iyiyiz gülüyoruz oynuyoruz uyandığında beni görünce heyecanlanıyor acıkınca uykusu gelince ağlayarak bana bakıyor sizin bebekleriniz nezaman sizi tanımaya başkalarından ayırt etmeye başladı bırakınca ağlama alınca sevinme nezaman oldu okula çocuk ruh sağlığı dersi için psikiyatrist geldi ona sordum aranızda bağlanma oluşmamış dedi yardım edin bana nolur çok çaresizim ne yapmalıyım
Bebekler bi dönem öyle oluyorlar sanırım benimde annem bebek bakıyor çocuk akşam ailesi gelince eve gitmek istemiyodu ben burda kalcam diyordu annesini görünce dediğiniz gibi sevinmiyordu ama aslında annesi olduğunu gitmesi gerektiğini biliyor nasıl isterse canı öyle davranıyor bazende annesini görünce sanki yıllardır görmemiş gibi heyecanlanıyordu