- Konu Sahibi Pamukpamuk44
size izzet güllüyü öneririm. youtube da videoları var bir sürü. faydasını gören çok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tozpembe görmek degil sadece takmamayi ögrenceksiniz.bundan çok korkuyorum ama bir yandan da çok kötü bir duurmdayım.kimsem yok.aile öyle işyeri öyle....bu kadar sıkıntının içinde antidepresan kullanıp bütün bunları tozpembe görmek istemiyorum
Keske bizi de azad etsenhep aynı şeyler.para vererek dinlemekten vaz geçtim diyelim
2 yıl ilaç tedavisi gördüm ağır depresyon nedeniyle bankacıyım benim hayatımı olumlu yönde değiştirdi mutlaka bir görüşün doktorla o sizi yönlendirir zatenSon üç haftadır bir sorundan dolayı, çözümsüz bişi bu arada, gece uyuyamama, yemek yiyememe, terle uyanma, yorgunluk yaşadım.Üç hafta sürdü.berbat bir süreçti.ağlamalar vs oldu.
ve sonrasında bir şekilde atlattım.şu an iyiyi.sorun halen var ama soruna karşı nötrleştim.Bugün işe giderken aklımda 'psikiyatriye gitmelimiyim' sorusu belirdi.aslında istiyorum gitmeyi.daha önce de sosyal fobi sebebiyle 1,5 yıl tedavi gördüm.doçentti o zamanlar doktorum ama işe yaramadı.
çekincelerim şunlar:
1-iş hayatımı etkilerse.kurum bir arkdaşı arşiv memuru raporu almaya gönderdi.o da psikiyatrik tedavi görüyordu ve aile hekimi rapor vermedi.hastaneye sevk.etti.ya da ehliyet yenilerken karşıma çıkarsa.bir kurul raporu alırken karşıma çıkarsa vs vs
2-psikiyatrik tedavi gördüğüm zamanlarda hissizleşmiştim.ve bunu rahatsız etmişti.bu ben değilim diyordum.mesela cüzdanım yok ve heyecan yapamıyorum.evdedir diyorum.ağlayamıyordum.en çok hissizleşme sorunu canımı sıktı.keza kız kardeşim de tedavi gördü.onda da aynı sorun oldu.kilo alma, hormonal sorunlarımı saymıyorum bile.lay lay lom ortalarda sevgi kelebeği gibi dolaşıyordum...sosyal fobime etkisiolmadı.
3-düşün kimsen yok, küçüvk elektrikli soba ile sınıyorsun, ailen kaloriferli evde ama sana baban hakaret edip evden kovuyor.işyerinde sebebpsiz bir mobbing var ve ilçede kimseyi tanımıyorsun.böyle bir durumda insan mutsuz olmaz mı?neden semptomlarımı ilaçla bastırıyım diye düşünüyorum.
sizne düşünüyorsunuz
Defalarca konu açtın, defalarca söyledik. Ya kurum değiştir yada iş arkadaşlarını görmezden gel. Düzeleceği yok bu saatten SONRA...Son üç haftadır bir sorundan dolayı, çözümsüz bişi bu arada, gece uyuyamama, yemek yiyememe, terle uyanma, yorgunluk yaşadım.Üç hafta sürdü.berbat bir süreçti.ağlamalar vs oldu.
ve sonrasında bir şekilde atlattım.şu an iyiyi.sorun halen var ama soruna karşı nötrleştim.Bugün işe giderken aklımda 'psikiyatriye gitmelimiyim' sorusu belirdi.aslında istiyorum gitmeyi.daha önce de sosyal fobi sebebiyle 1,5 yıl tedavi gördüm.doçentti o zamanlar doktorum ama işe yaramadı.
çekincelerim şunlar:
1-iş hayatımı etkilerse.kurum bir arkdaşı arşiv memuru raporu almaya gönderdi.o da psikiyatrik tedavi görüyordu ve aile hekimi rapor vermedi.hastaneye sevk.etti.ya da ehliyet yenilerken karşıma çıkarsa.bir kurul raporu alırken karşıma çıkarsa vs vs
2-psikiyatrik tedavi gördüğüm zamanlarda hissizleşmiştim.ve bunu rahatsız etmişti.bu ben değilim diyordum.mesela cüzdanım yok ve heyecan yapamıyorum.evdedir diyorum.ağlayamıyordum.en çok hissizleşme sorunu canımı sıktı.keza kız kardeşim de tedavi gördü.onda da aynı sorun oldu.kilo alma, hormonal sorunlarımı saymıyorum bile.lay lay lom ortalarda sevgi kelebeği gibi dolaşıyordum...sosyal fobime etkisiolmadı.
3-düşün kimsen yok, küçüvk elektrikli soba ile sınıyorsun, ailen kaloriferli evde ama sana baban hakaret edip evden kovuyor.işyerinde sebebpsiz bir mobbing var ve ilçede kimseyi tanımıyorsun.böyle bir durumda insan mutsuz olmaz mı?neden semptomlarımı ilaçla bastırıyım diye düşünüyorum.
sizne düşünüyorsunuz
altın alıyor ya oğluna para da biriktiriyor.7 yaşlarındaki çocuğa senin paran var sana para biriktiriyorum diye de devamlı anlatıyor.çocuk sahiplenmiş biriken parayı o yaşta.ilginç ilginç şeylerDefalarca konu açtın, defalarca söyledik. Ya kurum değiştir yada iş arkadaşlarını görmezden gel. Düzeleceği yok bu saatten SONRA...
Ayrıca, devlet memurusun. Paran var, neden küçük elektrikli sobayla ısınıyorsun? Doğalgaz sizin oralara uğramadı mı? Psikiyatriste gitmeye param yok, ona param yok, buna param yok. Bu para nereye gidiyor çok merak ediyorum?
Kamu memuru olduğun için özele gitmen senin için daha iyi olur. Onlar usulünü biliyorlar