- 1 Haziran 2018
- 5.315
- 16.311
- 248
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Hangi ilacı kullandınız her ilaç aynı değilhissizleşmek,kötü birduurma üzülememek de kötü inanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ilacı kullandınız her ilaç aynı değilhissizleşmek,kötü birduurma üzülememek de kötü inanın
ayrıca gerçekten psikiyatrik tedaviye de ihtiyacım olabilir.yatarak tedaviye ihtiyacın var diyerek psikiyatrik hasta grubunu aşağılıyorsunz.sizi kınıyorum.insanlar hasta olabilirler, hastanede de yatabilirler.forumlarda böyle bunun ayağa düşmesi sanki çok kötğbişiymiş gibi aşağılama anlamında kullanılması insanlık dışı.Allah sizi oralarar düşürmesinHanımefendi halınızı görmüyorsunuz belli ama yazdıklarıniz önceki konularınız uslubunuz ortada.. kesinlikle yatarak tedavi sart
isim vermicem ama 2001 de çıkmıştı.klasik antidepresan.kız kardeşime de tedavi olarak aynı antidepresanı verdiler.bayağı kullandı.ben sostyal fobiiçin o da takıntı için kullanduHangi ilacı kullandınız her ilaç aynı değil
Drama Queen bağlamayın reca ederim..Ayrıca çok ciddiyim ben sizin yatarak tedavi olmanızın en doğrusu olduğunu düşünüyorumayrıca gerçekten psikiyatrik tedaviye de ihtiyacım olabilir.yatarak tedaviye ihtiyacın var diyerek psikiyatrik hasta grubunu aşağılıyorsunz.sizi kınıyorum.insanlar hasta olabilirler, hastanede de yatabilirler.forumlarda böyle bunun ayağa düşmesi sanki çok kötğbişiymiş gibi aşağılama anlamında kullanılması insanlık dışı.Allah sizi oralarar düşürmesin
haaaaa.bundan sana ne.Eski kocanı özlemene şaşırmıyorum Manoş. Sen aynı O' sun.
İyisin kralsın şampiyonçok kötü isem sizin dediğiniz kadar kurumun danışmasında neişim var.neden izne zar zor çıkıyorum.uzaktan insanları buşekilde itham etmenizçok yanlış......
nesiniz siz uzman mı?????????uzmanlığın nedir...Hangi cüretle bana böyle diyebiliyorsunuz...neye dayanarak.önce kendinize bir bakınDrama Queen bağlamayın reca ederim..Ayrıca çok ciddiyim ben sizin yatarak tedavi olmanızın en doğrusu olduğunu düşünüyorum
Çatlarım bak hangisi söyle ya?isim vermicem ama 2001 de çıkmıştı.klasik antidepresan.kız kardeşime de tedavi olarak aynı antidepresanı verdiler.bayağı kullandı.ben sostyal fobiiçin o da takıntı için kullandu
Neye dayanarak mi?Onlarca yazılmış konularınıza bakarak olabilir mi?nesiniz siz uzman mı?????????uzmanlığın nedir...Hangi cüretle bana böyle diyebiliyorsunuz...neye dayanarak.önce kendinize bir bakın
Gerçekten psikiyatrik tedaviye ihtiyacınız varayrıca gerçekten psikiyatrik tedaviye de ihtiyacım olabilir.yatarak tedaviye ihtiyacın var diyerek psikiyatrik hasta grubunu aşağılıyorsunz.sizi kınıyorum.insanlar hasta olabilirler, hastanede de yatabilirler.forumlarda böyle bunun ayağa düşmesi sanki çok kötğbişiymiş gibi aşağılama anlamında kullanılması insanlık dışı.Allah sizi oralarar düşürmesin
Kabul ediyorsun, bu da bir gelişme.haaaaa.bundan sana ne.
Durup durup bize sarıyorsun sonra ne cüretle diyorsun, ne dedik sana?nesiniz siz uzman mı?????????uzmanlığın nedir...Hangi cüretle bana böyle diyebiliyorsunuz...neye dayanarak.önce kendinize bir bakın
Adam torununa da bakıyor üstelik daha da yaranamıyor. Allah verecekse evladın hayırlısını da versin .Allah evladın da hayırlısını versin demeye geldim…
O babanız ki sizin için sokak ortasında dayak yedi eşinizden, yine de yaranamadı size…
Hala o zavallı adamı suçluyorsunuz… inanamıyorum size gerçekten…
Ancak etkili olur. Psikologlarla dalga geçiyor resmenBen yatarak tedavi oneriyorum
Karpuz taşımak zor ve güzelimAllah evladın da hayırlısını versin demeye geldim…
O babanız ki sizin için sokak ortasında dayak yedi eşinizden, yine de yaranamadı size…
Hala o zavallı adamı suçluyorsunuz… inanamıyorum size gerçekten…