PSİKIYATRIYE GERÇEKTEN GİTMELİ MİYİM?

Hanımefendi halınızı görmüyorsunuz belli ama yazdıklarıniz önceki konularınız uslubunuz ortada.. kesinlikle yatarak tedavi sart
ayrıca gerçekten psikiyatrik tedaviye de ihtiyacım olabilir.yatarak tedaviye ihtiyacın var diyerek psikiyatrik hasta grubunu aşağılıyorsunz.sizi kınıyorum.insanlar hasta olabilirler, hastanede de yatabilirler.forumlarda böyle bunun ayağa düşmesi sanki çok kötğbişiymiş gibi aşağılama anlamında kullanılması insanlık dışı.Allah sizi oralarar düşürmesin

ayrıca gerçekten psikiyatrik tedaviye de ihtiyacım olabilir.yatarak tedaviye ihtiyacın var diyerek psikiyatrik hasta grubunu aşağılıyorsunz.sizi kınıyorum.insanlar hasta olabilirler, hastanede de yatabilirler.forumlarda böyle bunun ayağa düşmesi sanki çok kötğbişiymiş gibi aşağılama anlamında kullanılması insanlık dışı.Allah sizi oralarar düşürmesin
Drama Queen bağlamayın reca ederim..Ayrıca çok ciddiyim ben sizin yatarak tedavi olmanızın en doğrusu olduğunu düşünüyorum

Drama Queen bağlamayın reca ederim..Ayrıca çok ciddiyim ben sizin yatarak tedavi olmanızın en doğrusu olduğunu düşünüyorum
nesiniz siz uzman mı?????????uzmanlığın nedir...Hangi cüretle bana böyle diyebiliyorsunuz...neye dayanarak.önce kendinize bir bakın

Gerçekten psikiyatrik tedaviye ihtiyacınız var
Yatarak tedaviye ihtiyacın var demek neden aşağılama oluyor? Komplekslisiniz.
Kötü olan durumunuz tedaviniz değil
Yaw herkes anormalsin, laf anlamıyorsun, çok ciddi tedavi olman lazım diyor siz hala vır vır vır, yaw bu insanlar haklı demek yok el insaf ya

nesiniz siz uzman mı?????????uzmanlığın nedir...Hangi cüretle bana böyle diyebiliyorsunuz...neye dayanarak.önce kendinize bir bakın
Durup durup bize sarıyorsun sonra ne cüretle diyorsun, ne dedik sana?
Neye dayanarak derken? Açtığın konuları mı hatırlasan acaba

Allah evladın da hayırlısını versin demeye geldim…

O babanız ki sizin için sokak ortasında dayak yedi eşinizden, yine de yaranamadı size…

Hala o zavallı adamı suçluyorsunuz… inanamıyorum size gerçekten…
Adam torununa da bakıyor üstelik daha da yaranamıyor. Allah verecekse evladın hayırlısını da versin .

Son düzenleme:
Allah evladın da hayırlısını versin demeye geldim…

O babanız ki sizin için sokak ortasında dayak yedi eşinizden, yine de yaranamadı size…

Hala o zavallı adamı suçluyorsunuz… inanamıyorum size gerçekten…
Karpuz taşımak zor ve güzelim

Back
X