- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -136
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
anlatmakistediğim kadının benden şikayeti yok.aramadım 1,5 aydır.omeseaj attıSizin icin en başından beri onemli olan para zaten o yuzden sorun yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlatmakistediğim kadının benden şikayeti yok.aramadım 1,5 aydır.omeseaj attıSizin icin en başından beri onemli olan para zaten o yuzden sorun yok.
Ben size daha oncede yazmıştım zaten muhtemelen paraya ihtiyacı olan genç bir psikologunuz var diye ,napsin ekmek parası iste .anlatmakistediğim kadının benden şikayeti yok.aramadım 1,5 aydır.omeseaj attı
Ayrıca onca zaman size emek vermiş bir insana, nazik bir sekilde yolları ayırmak adına bir konuşma yapmaliydiniz.Ergen tripleri gibi o bana yazdı son mesajı ben ona yazmadim tarzında hareketler çok avamanlatmakistediğim kadının benden şikayeti yok.aramadım 1,5 aydır.omeseaj attı
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy, ben psikolgla devam etmekistemiyorum.konu psikolog değil ayrıca....ben ne diyorum siz ne diyorsunuzBen size daha oncede yazmıştım zaten muhtemelen paraya ihtiyacı olan genç bir psikologunuz var diye ,napsin ekmek parası iste .
yazmadım veda yazısı çünkü tekrar görüşebilirim belki,bilemem ki geleceği...Ayrıca onca zaman size emek vermiş bir insana, nazik bir sekilde yolları ayırmak adına bir konuşma yapmaliydiniz.Ergen tripleri gibi o bana yazdı son mesajı ben ona yazmadim tarzında hareketler çok avam
Tam psikiyatri vakasınınız zaten psikolog yeterli olmazyazmadım veda yazısı çünkü tekrar görüşebilirim belki,bilemem ki geleceği...
siz hangi amaçla yazıyorsunuz.insanları sinir ederekmutlu olmak gibi bir hobiniz varsa bence siz de bir tedavi alsanız hiç fena olmazTam psikiyatri vakasınınız zaten psikolog yeterli olmaz
ayrıca artık laf yetiştirmek istemiyorum size.lütfen hiçbir amaca hizmet etmeyen yorumlarınzıı yazmayın.istemiyorumTam psikiyatri vakasınınız zaten psikolog yeterli olmaz
Off sürekli aynı şey, cümle alem kötü bir sen mağdur bir sen iyisinSon üç haftadır bir sorundan dolayı, çözümsüz bişi bu arada, gece uyuyamama, yemek yiyememe, terle uyanma, yorgunluk yaşadım.Üç hafta sürdü.berbat bir süreçti.ağlamalar vs oldu.
ve sonrasında bir şekilde atlattım.şu an iyiyi.sorun halen var ama soruna karşı nötrleştim.Bugün işe giderken aklımda 'psikiyatriye gitmelimiyim' sorusu belirdi.aslında istiyorum gitmeyi.daha önce de sosyal fobi sebebiyle 1,5 yıl tedavi gördüm.doçentti o zamanlar doktorum ama işe yaramadı.
çekincelerim şunlar:
1-iş hayatımı etkilerse.kurum bir arkdaşı arşiv memuru raporu almaya gönderdi.o da psikiyatrik tedavi görüyordu ve aile hekimi rapor vermedi.hastaneye sevk.etti.ya da ehliyet yenilerken karşıma çıkarsa.bir kurul raporu alırken karşıma çıkarsa vs vs
2-psikiyatrik tedavi gördüğüm zamanlarda hissizleşmiştim.ve bunu rahatsız etmişti.bu ben değilim diyordum.mesela cüzdanım yok ve heyecan yapamıyorum.evdedir diyorum.ağlayamıyordum.en çok hissizleşme sorunu canımı sıktı.keza kız kardeşim de tedavi gördü.onda da aynı sorun oldu.kilo alma, hormonal sorunlarımı saymıyorum bile.lay lay lom ortalarda sevgi kelebeği gibi dolaşıyordum...sosyal fobime etkisiolmadı.
3-düşün kimsen yok, küçüvk elektrikli soba ile sınıyorsun, ailen kaloriferli evde ama sana baban hakaret edip evden kovuyor.işyerinde sebebpsiz bir mobbing var ve ilçede kimseyi tanımıyorsun.böyle bir durumda insan mutsuz olmaz mı?neden semptomlarımı ilaçla bastırıyım diye düşünüyorum.
sizne düşünüyorsunuz
İşte herkes bi yerden sınanıyor.karıcım Allah bize malmülk verdi de bir akıllı evlat vermedidiyor
Siz sadece burda kendinize online psikolog arıyorsunuz bedavadan,hep aynı sorular .Ben de psikoloji ile ilgiliyim ister istemez dikkatimi çekiyorsunuz kusura bakmayın, doğrular can sıkıcı oluyor.Burda size her defasında bir suru akil veriliyor isinize gelmeyen şeyleri kulak arkası edip kızıyorsunuz.Burda kimse sizin istediğiniz profilde değilayrıca artık laf yetiştirmek istemiyorum size.lütfen hiçbir amaca hizmet etmeyen yorumlarınzıı yazmayın.istemiyorum
Psıkıyatrı deıl bizi terapi paklar.Bence herkesın ıhtıyavı var .Ama ıste dolarla yarısıyor resmenSon üç haftadır bir sorundan dolayı, çözümsüz bişi bu arada, gece uyuyamama, yemek yiyememe, terle uyanma, yorgunluk yaşadım.Üç hafta sürdü.berbat bir süreçti.ağlamalar vs oldu.
ve sonrasında bir şekilde atlattım.şu an iyiyi.sorun halen var ama soruna karşı nötrleştim.Bugün işe giderken aklımda 'psikiyatriye gitmelimiyim' sorusu belirdi.aslında istiyorum gitmeyi.daha önce de sosyal fobi sebebiyle 1,5 yıl tedavi gördüm.doçentti o zamanlar doktorum ama işe yaramadı.
çekincelerim şunlar:
1-iş hayatımı etkilerse.kurum bir arkdaşı arşiv memuru raporu almaya gönderdi.o da psikiyatrik tedavi görüyordu ve aile hekimi rapor vermedi.hastaneye sevk.etti.ya da ehliyet yenilerken karşıma çıkarsa.bir kurul raporu alırken karşıma çıkarsa vs vs
2-psikiyatrik tedavi gördüğüm zamanlarda hissizleşmiştim.ve bunu rahatsız etmişti.bu ben değilim diyordum.mesela cüzdanım yok ve heyecan yapamıyorum.evdedir diyorum.ağlayamıyordum.en çok hissizleşme sorunu canımı sıktı.keza kız kardeşim de tedavi gördü.onda da aynı sorun oldu.kilo alma, hormonal sorunlarımı saymıyorum bile.lay lay lom ortalarda sevgi kelebeği gibi dolaşıyordum...sosyal fobime etkisiolmadı.
3-düşün kimsen yok, küçüvk elektrikli soba ile sınıyorsun, ailen kaloriferli evde ama sana baban hakaret edip evden kovuyor.işyerinde sebebpsiz bir mobbing var ve ilçede kimseyi tanımıyorsun.böyle bir durumda insan mutsuz olmaz mı?neden semptomlarımı ilaçla bastırıyım diye düşünüyorum.
sizne düşünüyorsunuz
haaaa çokkomik...işim gücüm var.yeri geliyor izne zor çıkıyorum.göndermiyorlar.hastaneye gitsem.rapor alacan mı diyorlar.işim gücüm var kısaca.yatarak tedavi için zamanım yok.ihtiyacım da yok.siz uzmansınız sanırım????Ben yatarak tedavi oneriyorum
terapi güzel ama bazı durumlarda işe yaramayabiliyor.bir anksiyete krizine meselaPsıkıyatrı deıl bizi terapi paklar.Bence herkesın ıhtıyavı var .Ama ıste dolarla yarısıyor resmenterapi ucretleri
Hanımefendi halınızı görmüyorsunuz belli ama yazdıklarıniz önceki konularınız uslubunuz ortada.. kesinlikle yatarak tedavi sarthaaaa çokkomik...işim gücüm var.yeri geliyor izne zor çıkıyorum.göndermiyorlar.hastaneye gitsem.rapor alacan mı diyorlar.işim gücüm var kısaca.yatarak tedavi için zamanım yok.ihtiyacım da yok.siz uzmansınız sanırım????
E üzülün o zaman.bundan çok korkuyorum ama bir yandan da çok kötü bir duurmdayım.kimsem yok.aile öyle işyeri öyle....bu kadar sıkıntının içinde antidepresan kullanıp bütün bunları tozpembe görmek istemiyorum
çok kötü isem sizin dediğiniz kadar kurumun danışmasında neişim var.neden izne zar zor çıkıyorum.uzaktan insanları buşekilde itham etmenizçok yanlış......Hanımefendi halınızı görmüyorsunuz belli ama yazdıklarıniz önceki konularınız uslubunuz ortada.. kesinlikle yatarak tedavi sart
hissizleşmek,kötü birduurma üzülememek de kötü inanınE üzülün o zaman.
Toz pembe görmek istemiyormuş.
Alemsiniz ya