- Konu Sahibi nebilimben
-
pskolog olarak yanlış bi seçim yapmışsın.. özgüven eksikligi sanırım erken yaşta evlendin belirli ortamlara girmedin insanlarla çok fazla iletişim halinde bulunmadıgın için olabilir bunun için geç degil spora platese dans kursuna yazılarak arkadaş edinerek problemini güvendigin birini bahsederekte çözebilirsin senin elinde..geçmişte olanlar geçmişte kaldı şuan kendi evindesin daha mutlusun unut geçmişi..hala neden oldu niye böyle oldu diye düşünenlerdensin oldu bitti demeyi düşünmeyi ögren arkadaşım :)
canım bende ılk evlendıgımde gıtmıstımmerhaba bugun annemın ıstegıyle psikiyatrıye gıttım bendekı sınır bozuklugunu annem anlıyor bende anlıyorum kendımı ama gıtmek ıstemıyordum
gıttım doktor yalnız konustuk bana gırer gırmez sorun nedır esın mı kayınvalde mı dedı bu sekılde sorması bana cok ıtıcı geldı
evet benım sorunum kaynanam gecmıste bazı problemler yasadık aynı evdeydık neyse kı suan kendı evımdeyım suanda ufak laf sokamalar dısında bırsey yok ama ben gecmıstekı olanları aklımdan cıkaramıyorum surekılı ıcımden kaynanamla kavga edıyorum
ben bırde cevap vermezdım zaten ondan kaybettım ama veremedıgım ıcın degıl ben utanc duyuyorum kaynanama laf cevırmeye utanıyorum hatta kaynanam koskoca kadın o soylemeye utanmıyo ben cevap vermeye utanıyorum kaynanasıyla kavga etmayı basıtlık olarak goruyorum ama cevpa vermedıgım ıcın dıs gostermedıgım ıcın yanlıs anlasıldım galıba sunepelere dondum sayesınde
neyse bu sekılde doktor belkı de gelın kaynana problemı yuzlerce dınlıyordur ben kaynanamla sorunlarım var bıle demeye utanıyorum
sorunumu bıraz anlattım ılaclık bı durumun yok ama ufak caplı bır depresyon goruyorum dedı onun ıcınde cocuk emzırdıgım ıcın ılac veremeyecegını soyledı
bır sonuca varamadan cıktım yanı hatta buraya gelmekle ne bekledınız bne ıstedınız ılac mı ıstıyorsunuz dedı
bırde ozguven eksıklıgım var ıkı dıl bılıyorum ama bunu bırıne soylesem hemen bana bırsey sorar bende bılemem rezıl olurum gıbı gelıyor
calısmak ıstıyorum suan cocugumua bakacak kımse yok olsa bıle ona bıle guvemnım yok sankı calısamam calısırsam yeterlı gorulmem kovulurum rezıl olurum gıbı bır dusunce var
ne yapmalıyım bılmıyorum
baska bır doktora mı gıtmelıyım
bu ozguven eksıklıgı benı cok etkılıyor
canım bende ılk evlendıgımde gıtmıstım
dr benı bı azarla bı azarla anlatamam sana
bende aynen senın gıbı kızdım ona..dıyecegım tek sey allah ondan razı olsun
demem o kı bazı hekılmler bunu bılerek yapıyorlar..evet haklısın senı anlıorm gel aglıyalım demek yerıne senı yerın dıbıne sokuyorlar
tedavı suresı 2 ay da en erken etkısını gosterıo sabırlı ol ve dr una guven derım
doktor benı gonderdı zaten ben ne dıye gıdeyımkı bı daha
tmm ne guzel demekkı cok cıddı boyutta degıl problemın ılle ılac mı almak ıstıosn?
bu ılaca baslamak zor bırakmak bundan cok daha zordur emın ol
hem nıe ozguven eksıklıgın var kı nıe rezıl olcaını dusunuosn karsındakıler de ınsan sen ben gıbı
kımse senden ustun degıl
mantıklı dusununce benım ıcınde oyle ama
bır yere gıtsem tanımadıgım bır yere telaslanırım buda mıdeme vuru mıdem bulanır kusacak gıbı olurum
aynı sekılde dıyroum ya ıkı dıl bılıyorum ama bırıne desem oda nbana bıse soracak dıye ya bılememssem resıl olurum dıyorum
mantıklı dusunuce bende bılıyorum mesela dedım ıkı dıl bılıyrum bununla ılgılı bana bıse sordu sankı karsımdakı bılıyormu kafadan sallasam bıse anlamaz bıle ama gelde bana anlat o oyle olmuyor ıste
kendine özgüvenin hakkında nezamandır böyle hissediyosun?
sonradan mı oldu yani
Doktora Öz güvenn eksikliğinden de bahsetseydiniz iyi olurdu ben ergenlik Dönemimde gitmiştim 6 ay kadar doktorum çoK Kötüydü benle dertleşmedi bile ben derdimi dökündüm o reçeteyi yazdı Beğenmediysen başka Doktora gidip Sorunlarını paylaşa bilirsinmerhaba bugun annemın ıstegıyle psikiyatrıye gıttım bendekı sınır bozuklugunu annem anlıyor bende anlıyorum kendımı ama gıtmek ıstemıyordum
gıttım doktor yalnız konustuk bana gırer gırmez sorun nedır esın mı kayınvalde mı dedı bu sekılde sorması bana cok ıtıcı geldı
evet benım sorunum kaynanam gecmıste bazı problemler yasadık aynı evdeydık neyse kı suan kendı evımdeyım suanda ufak laf sokamalar dısında bırsey yok ama ben gecmıstekı olanları aklımdan cıkaramıyorum surekılı ıcımden kaynanamla kavga edıyorum
ben bırde cevap vermezdım zaten ondan kaybettım ama veremedıgım ıcın degıl ben utanc duyuyorum kaynanama laf cevırmeye utanıyorum hatta kaynanam koskoca kadın o soylemeye utanmıyo ben cevap vermeye utanıyorum kaynanasıyla kavga etmayı basıtlık olarak goruyorum ama cevpa vermedıgım ıcın dıs gostermedıgım ıcın yanlıs anlasıldım galıba sunepelere dondum sayesınde
neyse bu sekılde doktor belkı de gelın kaynana problemı yuzlerce dınlıyordur ben kaynanamla sorunlarım var bıle demeye utanıyorum
sorunumu bıraz anlattım ılaclık bı durumun yok ama ufak caplı bır depresyon goruyorum dedı onun ıcınde cocuk emzırdıgım ıcın ılac veremeyecegını soyledı
bır sonuca varamadan cıktım yanı hatta buraya gelmekle ne bekledınız bne ıstedınız ılac mı ıstıyorsunuz dedı
bırde ozguven eksıklıgım var ıkı dıl bılıyorum ama bunu bırıne soylesem hemen bana bırsey sorar bende bılemem rezıl olurum gıbı gelıyor
calısmak ıstıyorum suan cocugumua bakacak kımse yok olsa bıle ona bıle guvemnım yok sankı calısamam calısırsam yeterlı gorulmem kovulurum rezıl olurum gıbı bır dusunce var
ne yapmalıyım bılmıyorum
baska bır doktora mı gıtmelıyım
bu ozguven eksıklıgı benı cok etkılıyor
her zaman vardı ama kaynana yanında boyle saygılı olup sevıyemı koruyacagım dıye kendımı sunepelere cevırınce daha da beter oldum azcık varsada olanda gıttı ozguvenım
konu sahibi arkadaşım izin verirse ben de birşey sormak istiyorum.dün ilk defa gittim bende kadın sıkıntın ne dedi sadece ailemle olanı söyleyebildim(okadar çok varki:) ) bi rahatlama olmadı ben okadarını arkadaşımada anlatıyorum ve bana çok iyi geliyor onunla paylaşmak.ilaç verdi bugün sabah bitane aldım o ilaç yüzünden perişan bi durumda evdeyim şimdi altüst oldum dahada içmem.acaba kadına gitmeye devam edeyimmi şirin biriydi samimi ama hiç rahatlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?